Autor Téma: Anglická zvuková stopa u O2TV  (Přečteno 9367 krát)

free2

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Anglická zvuková stopa u O2TV
« kdy: 02. 12. 2013, 18:40:10 »
Dobrý den, rád bych sledoval seriály a filmy v angličtině, tak by mě zajímalo, zda níže uvedené programy vysílá O2TV i s originální zvukovou stopou:

AXN, AXN WHITE, AXN BLACK, UNIVERSAL CHANNEL, CBS DRAMA, CBS REALITY, FILM+, MGM CHANNEL, HBO, HBO2, HBO COMEDY a CINEMAX.

Pokud tu někdo používá O2TV, ať mi prosím vypíše, u kterých z těchto programu mu funguje přepínání mezi zvukovými stopami. Moc děkuji.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


free2

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Anglická zvuková stopa u O2TV
« Odpověď #1 kdy: 03. 12. 2013, 13:49:45 »
Vážně tu nikdo nepoužívá O2TV? Volal jsem i na technickou podporu, ale tam mi neporadili, prý takové informace nemají k dispozici.


Amatér Laik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Anglická zvuková stopa u O2TV
« Odpověď #2 kdy: 03. 12. 2013, 14:23:51 »
Dobrý den, mám HBO, Cinemax a mají originální zvukovou stopu. Přehazuje se to po stisknutí INFO žlutým tlačítkem audio CES nebo audio MULTI, což je originální zvuk.


free2

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Anglická zvuková stopa u O2TV
« Odpověď #3 kdy: 03. 12. 2013, 14:57:29 »
Dobrý den, mám HBO, Cinemax a mají originální zvukovou stopu. Přehazuje se to po stisknutí INFO žlutým tlačítkem audio CES nebo audio MULTI, což je originální zvuk.

Děkuji za info, já tedy O2TV ještě nemám, jen u ní uvažuji. A nevíte, jestli má originální stopu i HBO Comedy?

Tento dotaz jsem dal i na O2 forum, a pokud mi odpoví, tak to jsem ještě doplním. 


Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 510
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Anglická zvuková stopa u O2TV
« Odpověď #4 kdy: 03. 12. 2013, 17:17:20 »
Všechno je jinak.Dnes v noci mi předělali uplně setobox a už neplatí co se tu píše.I ten žlutý knoflík je nefunkční.Setobox uplně odrovnali k obrazu svému.Jestli to nepředelali Vám tak Vás to brzy čeká.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Amatér Laik

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Anglická zvuková stopa u O2TV
« Odpověď #5 kdy: 03. 12. 2013, 18:02:51 »
No to jsem zvědavý, napsali mi, že se mi to změní do konce ledna, ale ta originální stopa by tam měla být stále, nu uvidíme. Zatím to mají všechny HBO, Cinemax a Filmbox HD, všechny dokumentární a Styl je u některých ang/ deu. Uvidíme až změní menu, vypadá to krok zpět.
« Poslední změna: 03. 12. 2013, 18:13:20 od Amatér Laik »


vaclav blumel

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 34
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Anglická zvuková stopa u O2TV
« Odpověď #6 kdy: 03. 12. 2013, 18:56:15 »
V tomhle novem menu se zvuková stopa mňění tak že zmačknete OK pak asi třikrad šipka nahoru až najdete na nápis zvuková stopa a ted  šipka doprava na mute potvrdit OK  bježne mute znamená vypnout zvuk ale tadi  je to mišleno vypnout cz stopu (dabing)


Jan Pavlis

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 510
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Anglická zvuková stopa u O2TV
« Odpověď #7 kdy: 03. 12. 2013, 21:16:33 »
No to jsem zvědavý, napsali mi, že se mi to změní do konce ledna, ale ta originální stopa by tam měla být stále, nu uvidíme. Zatím to mají všechny HBO, Cinemax a Filmbox HD, všechny dokumentární a Styl je u některých ang/ deu. Uvidíme až změní menu, vypadá to krok zpět.
Setobox bude bez modulátoru,výstupy hdmi i scart pujdou spolu,nepujdou smichat O2 kanály se signály z antény/ty ani nepujdou přijímat/.Naproti tomu je tam time shift a jiná zlepšení.Asi nepůjdou 2 setoboxy,když jsou bez registrace od O2.Ještě to nemám vše vyzkoušené.Taky je dobrý že po zapnutí je tam hned poslední kanál a ne to hlasité menu.