Anketa

Dobrý den koupil jsem si set-top-box HD videorekordér (HD PVR) od UPC.A koupil jsem si playstation 3.Tento set-top-box má i hdmi mám i hdmi kabel a playstation 3 má také hdmi vstup.Propojil jsem to ale nevím jak se mám dostat dál mám tam jenom t

POMOC
13 (52%)
POMOC
12 (48%)

Celkem hlasů: 25

Hlasování ukončeno: 16. 12. 2016, 19:59:50

Autor Téma: POMOCTE MI !!  (Přečteno 15330 krát)

Danny_CZ

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
POMOCTE MI !!
« kdy: 01. 12. 2013, 19:59:50 »
Prosím pomocte mi

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


horas89

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 35
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #1 kdy: 01. 12. 2013, 20:06:57 »
Dobrá anketa rozhodně hlasuji pro pomoc! Nebo raději pro pomoc? ;D Ještě jsem se ti chtěl Danny poradit, už to nehul!
« Poslední změna: 01. 12. 2013, 20:11:17 od horas89 »


Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 499
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #2 kdy: 01. 12. 2013, 20:12:21 »
Prosím pomocte mi
Hlavně ho nikdo nepomčte.


spyko

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 407
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #3 kdy: 01. 12. 2013, 20:19:01 »
Než pomoc,tak dřív to bude nemoc,pokud z Tuzemáku-jen přechodná/chronická?/,Chocholoušek by si taky mohl máknout !
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #4 kdy: 01. 12. 2013, 20:24:30 »
 :D :D to je lepší než o pařízkovi

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. a.s.
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #5 kdy: 01. 12. 2013, 20:46:15 »
Zřejmě dobrej matroš :-D  Hlasuji pro Pomoc! :-)


BeatJ

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 886
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #6 kdy: 01. 12. 2013, 20:50:46 »
Tak mu už někdo pomocte!
DISKUZNÍ SKUPINA DAB+   https://www.facebook.com/groups/1296962067091947/
Yamaha T-D500 + Rotel RT-12 pro Síťové přehrávání, FM, DAB+
Kathrein AV12, Emme Esse 15RB3 pro DAB+ III.pásmo
Kathrein ABH01 a Small Five-Element Yagi pro FM
Emme Esse 40XD pro DVB-T


DT-amater

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 89
    • Zobrazit profil
    • Navod na zhotoveni dvojite kosoctverecne anteny pro UHF
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #7 kdy: 01. 12. 2013, 21:03:49 »
Tak ho už někdo pomočte... ;D


Enik

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 592
  • Vědomí vlastní neznalosti je klíčem k poznání.
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #8 kdy: 01. 12. 2013, 21:12:18 »
Tak ho už někdo pomočte... ;D
Před chvílí jsem si byl odskočit, tak musí počkat, až to na mně zase příjde. :-)


José

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 719
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #9 kdy: 01. 12. 2013, 22:28:34 »
Před chvílí jsem si byl odskočit, tak musí počkat, až to na mně zase příjde. :-)

Tak to chce kýbl čaje nebo pivko a ono to přijde....
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL


zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 124
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #10 kdy: 02. 12. 2013, 02:25:42 »
Ty už to nepij ani ředěný!


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 686
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #11 kdy: 02. 12. 2013, 08:29:34 »
;D 8)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #12 kdy: 02. 12. 2013, 08:54:53 »
Totálne zmätočná otázka....

Čo ste prepojili?

PS3 do STB?
STB do PS3?
PS3 do STB a STB do TV?

Alebo STb do PS3 a PS3 cez DVI do TV????


Myslím že všetky zapojenia kde signál cez HDMI ide do PS3 sú nezmysel - PS3 má HDMI OUT, nie in (alebo sa mýlim?).

STB môže mať HDMI in, takže ak je výstup z PS3 zapojený do HDMI in na STB, tak by mal automaticky detekovať zapnuté zariadenie a prepnúť vstup  z antény na externý zdroj. Ale ak STB nemá HDMI vstup (čo je pravdepodobné - ochrana pred digitálnym kopírovaním) tak to nepôjde....

Pokiaľ chcete obraz na TV cez HDMi z PS3 a aj STB a Váš zobrazovač má viac *HDMi vstupov, tak treba kábel z PS3 zapojiť do jednoho vstupu a kábel z STB do druhého vstupu. Ak nemá TV dva vstupné HDMi porty, treba kúpiť switch a zapojiť káble do prepínača a z prepínača do televízora...

Alebo poriadne napísať čo vlastne chcete riešiť, pretože takto je to podobné ako veštenie z gule na Active.


Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Mik Kotanen

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 320
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #13 kdy: 02. 12. 2013, 09:02:52 »
Totálne zmätočná otázka....

Čo ste prepojili?

PS3 do STB?
STB do PS3?
PS3 do STB a STB do TV?

Alebo STb do PS3 a PS3 cez DVI do TV????


Myslím že všetky zapojenia kde signál cez HDMI ide do PS3 sú nezmysel - PS3 má HDMI OUT, nie in (alebo sa mýlim?).

STB môže mať HDMI in, takže ak je výstup z PS3 zapojený do HDMI in na STB, tak by mal automaticky detekovať zapnuté zariadenie a prepnúť vstup  z antény na externý zdroj. Ale ak STB nemá HDMI vstup (čo je pravdepodobné - ochrana pred digitálnym kopírovaním) tak to nepôjde....

Pokiaľ chcete obraz na TV cez HDMi z PS3 a aj STB a Váš zobrazovač má viac *HDMi vstupov, tak treba kábel z PS3 zapojiť do jednoho vstupu a kábel z STB do druhého vstupu. Ak nemá TV dva vstupné HDMi porty, treba kúpiť switch a zapojiť káble do prepínača a z prepínača do televízora...

Alebo poriadne napísať čo vlastne chcete riešiť, pretože takto je to podobné ako veštenie z gule na Active.
Ale to není otázka, jedná se o anketu jestli POMOC nebo POMOC  ;D


zeze

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 124
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:POMOCTE MI !!
« Odpověď #14 kdy: 02. 12. 2013, 11:15:43 »
To je každému jasný,že musí pomoc!