Proboha to nemá ani USB vstup nebo co, ta RT-12 ?
A na co,kdyz ten logicky obsahuje rotelacky zesilovac k tomuto tuneru,ktery musis k tuneru mit.Zase hledas problem,tam kde neni.
To nevím čím ? prostě jsme se o tom pod stromečkem bavili a on říkal, že více stejně neslyší a přijde mu to pak už všechno stejné a já mu na to řekl
Jasne,jenom ze protoze on je jako bubenik hluchy a neslysi to,tak je to zbytecne,prober se,jakou hovadinu jsi napsal.
o to víc je ovšem paradox, že DAB+ 40 že je nedostačují, neslyšíš...
Na mluvene slovo je dostacujici,to nemuzes porovnavat s hudbou ty troubeline.
Hm... nenašel jsem RT-12
Ten se aktualizuje pravidelne pres wifi.
Nevěřím tomu, že by nějaká firma Rotel, co prodá pár kusů dělala firmware, co týden...
Ale dela,staci kdyz se vyskytne nejaky problem ci format s kterym je problem,napise se email a firma hbyte do tydne reaguje a veci doplni.Zajed nebo napis si do eurostar,tam ti to potvrdi.Nikde jsem se s tak perfektnim pristupem k zakaznikovi nesetkal u zadne firmy.Yamaha ta je schopna novy fw resit rok a jeste clovek musi pomalu vyhrozovat.
To si ta Pure Evoke neporadí. Naladí 3x Teleko, ale uloží jen to jedno s nejlepším signálem.
Jj,to je nemila vlastnost,tady Rotel naladi uplne vse.
Samozřejmě přeji každému, aby za mnohonásobek ceny byl přesvědčen, že tento násobek je adekvátní i násobku kvality zvuku, pokud se jedná o kauzu "příruční" versus "stolní" DAB přijímače
Samozrejme,prirucni prijimac nikdy nemuze uspokojit narocneho posluchace ani naznakem.Navic cena dnes take neni problem,vzdyt ten Rotel RT-12 je jen pulka vyplaty.