Tak ted jsi to (a zaroven sebe) dorazil
To nevím čím ? prostě jsme se o tom pod stromečkem bavili a on říkal, že více stejně neslyší a přijde mu to pak už všechno stejné a já mu na to řekl...To já také ne. Ale DAB+ 64 od 72 nebo od 40 poznám.
DAB+ je něco jak AAC+ ne ?
Kolik to odpovídá mp3 takových 380kbits/s ?
Chtělo by to nějakou solidní srovnávací tabulku...
Teď jsem se dočetl, že 48AAC+ odpovídá 128mp3
Pak by těch 192AAC+ bylo až nějakých 56omp3
No a to už tedy fakt neslyším 560mp3 nebo 720mp3 atd je mi fakt šumák...
tak třeba jsi netopýr nebo zajíc pokud tobě to vadí...
o to víc je ovšem paradox, že DAB+ 40 že je nedostačují, neslyšíš...
Za tyden,stacilo napsat zadost pres Eurostar Ostrava a za tyden jsem mel novy fw,ktery pridal a vylepsil nove veci + funkce,s kterymi jsem byl nespokojen
V pripade premiovych zarizeni se snazi,ne jako u nejakeho chrastitka,ktere fw nikdy neuvidi a nikam se neposune.Ono proc take,ke kvalitnimu poslechu to ma daleko.
Hm... Sice tomu nevěřím, ale dejme tomu. Tak on měl taky Humax 5100 asi 5 firmware po sobě během snad měsíce, problém je, že za prd stály všechny a na konec bylo asi nejlepší, to nejstarší.... no nic, jsem zvědavý kdy bude další na velikonoce ? Nevěřím tomu, že by nějaká firma Rotel, co prodá pár kusů dělala firmware, co týden...Když u normální standardní elektroniky je tak 1x za rok nebo 1x za půl roku. Ale jo, když by to mělo, co týden aktualizaci, tak to už by bylo celkem snesitelné a řekněme na úrovni. Ale nevěřím tomu, že se v tom, co týden někdo hrabe.
Hm... nenašel jsem RT-12, ale díval jsem se na RT-9, poslední update.
20.11.2011
13.4.2013
15.5.2013
Tak to se tedy fakt předřou, opravdu rozdíl od běžné elektroniky...
Hehe prý to používá stejný čip
Wolfson WM8740 DAC
jako Cambridge audio...
Proboha to nemá ani USB vstup nebo co, ta RT-12 ?
To má dnes kde jaké STB DVB-T za 500kč.
Tak alespoň, že si ten Rotel poradí na rozdíl od té Yamahy s těmi duplicitními multiplexy.
To si ta Pure Evoke neporadí. Naladí 3x Teleko, ale uloží jen to jedno s nejlepším signálem.
Stejně tak se chová v DVB-T ten Philips, naladí to ČT D / ART z muxu 4 a ČT D / ART z muxu 3.
A protože mux 4 je signál kvalitnější, tak to ČT D / ART z mux 3 vyhodi a neuloží ho to.