Takže kdoví, co a jak se v něm vlastně děje. Čili stejná rada jako pro Andreje: dej si tam Anténu a Zesilovač a všechno bude fungovat :-)
tak Anténa bude asi značka Xmux, ale co je ten Zesilovač? to je ten terozácký nízkošum? cloumají mnou pocity, že jsi explicitně žádný zesilovač NEVYSLOVIL, dokonce jsi mi změnu nedoporučil; no flame, jen tak dumám 
100 človíčků, 100 názorů, 100 pohledů na věc. Víc hlav víc ví, ale když si zajdeš na pole se zelím, kde je hlava (hlávka) vedle hlavy (hlávky), tak z toho budeš mít tak akorát tu svoji hlávku v pejru :-) Takže ti zbude jen a pouze využít jednoho ze svých základních lidských práv a to je právo volby! Čili si zvolíš, čí radou se chceš a budeš řídit, das ist alles :-) Každý má svůj názor, pohled na věc a svoji cestu. Já názory a postoje kohokoli respektuji a mám zase svoje názory, postoje a zkušenosti a nemám potřebu o čemkoli polemizovat. Respektuju a chápu kohokoli s jakýmkoli hobby, třeba i rybáře, kterej má udici za 20 litrů a celej den mrzne u díry vysekané v ledu a nic nechytí! Když ho to baví a nikomu tím neškodí, proč ne, a třeba umí výbornej recept na úpravu kapra nebo jiné ryby, kterej nám prozradí a pochutnáme si tak jak v žádné restauraci. Každý, jakýkoli člověk, kterýho v životě potkáme, je v něčem lepší, než my sami, bezdomovec může umět skvěle hrát šachy, který mě nebaví, křovák v Africe umí perfektně střílet z luku, když my netrefíme ani stodolu, prostě od každého se můžeme něco nového naučit, pokud chceme. Já, čím víc toho vím, tím víc si uvědomuju, jak málo toho vím:-) O jednom jsem ale celkem přesvědčen: co se týká konstrukce, návrhu, stavby, realizace antén, zesilování, slučování, odlaďování, fázování a řešení příjmových "zádrhelů" pozemního příjmu, není na tomto i fórech podobného zaměření žádný z diskutujících, od kterého bych se měl co naučit. Mimo tento "obor" to samozřejmě neplatí.