hele,nelez mi do revíru...
já tam se signálem problém nemám protože tam chodím venčit fenku a vycvičil jsem ji vyčmuchat signál...
Ne, ale vážně. Na tomto odkazu by se měla zobrazit mapa prostoru o kterém mluvíme (je to z mapy.cz, neumím s tím pracovat, když zmenším obrázek na zde povolených 200 kB je mapa téměř nečitelná).
https://mapy.cz/s/seBIJe tam kóta 331 m.n.m. Čtvrtě (uprostřed velké louky za hřištěm), tam mi to kdysi hrálo bez problémů; ovšem o 440 m blíže - zelený balónek - je terén o 6 - 7 m níže a tam to nehrálo; signál se začal chytat snad až v 3/4 trasy podél červené přímky.
Problém by mohl tedy být pokud jste šli z Podolí po polňačce vpravo od zeleného balónku; pokud jste ale stoupali zespodu k červenému balonku, tam by problém neměl být; leda špatný signálový den; v tu neděli jsem tam zrovna byl, kdybych věděl že bude soutěž v příjmu, rádio bych tam vzal
VF moc nerozumím, ale domnívám se, že GSM je od DAB frekvenčně daleko a nemělo by do toho kecat.
Hlavně, že ti to hraje doma; vítej v klubu DABařů; poslouchej ale rychle protože se proslýchá, že DAB je mrtvej
Ten spektrák ti nezávidím, až budu velkej taky budu mít spektrák