Autor Téma: National Geographic HD  (Přečteno 13566 krát)

Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
National Geographic HD
« kdy: 08. 11. 2013, 18:52:14 »
Chtěl bych se zeptat, zda někomu také nejde zvuk u National Geographic HD a Nat Geo wild HD na frekvenci 23,5° 12 207 V 5/6  27 500? Jde mi tam jen maďarská audio stopa. Česká ani anglická vůbec.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #1 kdy: 08. 11. 2013, 20:03:34 »
Dnes to konkrétně potvrdit nemůžu ale určitě to pravda bude. To co v poslední době předvádějí na transp.12,207/V na těchto dvou kanálech je v poslední době do nebe volající a naprostý výsměch zákazníkům. Věčně vypadávající česká stopa, v poslední době dokonce na některých přijímačích nefunkční,zamrzlý či kódovaný signál,prostě děs běs a kvalita made in Lucembursko. Za takové služby by měli vracet s velkou omluvou i peníze.  >:(
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #2 kdy: 08. 11. 2013, 20:11:03 »
Už mi to nejde 3. den a zrovna NG HD a NG wild HD sleduji hodně a hodně mě to štve. Mám cenu někde něco zkoušet vytřískat zpátky za předplatné?


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #3 kdy: 08. 11. 2013, 20:24:03 »
Už mi to nejde 3. den a zrovna NG HD a NG wild HD sleduji hodně a hodně mě to štve. Mám cenu někde něco zkoušet vytřískat zpátky za předplatné?

Ted jsem to procvakal ,a na obou programech jedou všechny tři audiostopy OK (CZ,HU,ENG)
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #4 kdy: 08. 11. 2013, 21:44:08 »
Mě pro změnu poslední dny zlobí 360 TuneBox.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 591
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #5 kdy: 08. 11. 2013, 22:48:28 »
mě zas nejde cz u HBO HD, když navolim aj tak jde ale když cz tak se sekne a začne se načítat buffer, mužu nastavovoat co jak chci a zaboha ta cz nejde.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #6 kdy: 08. 11. 2013, 22:56:38 »
Testují surflock..
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70


Farell

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 71
  • Nic není nemožné...
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #7 kdy: 09. 11. 2013, 06:42:05 »
mám 2x ARIVU 200Hd a nejde mi CZ a EN audio ani na jedné ,zkoušeli jsem vymazat TP a nic nový F/W taky nic...

A až z FB sem se dozvědel toto....

Odpověď zo Skylink

Dobrý den,
Omlouváme se, programy typu NG mají technickou poruchu na které se pracuje.
S pozdravem
Denisa O.xxx
Zákaznický servis Skylink

No co dodat...Na TP 12 207V je již kolem 66Mbit dat ...
48" LED FullHD Thomson 48FU4243
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W SKYLINK ICE-120cm-diseq 1.2.
46" LED FullHD Samsung UE46D5500
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E SKYLINK ICE katra FE 80cm.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #8 kdy: 09. 11. 2013, 07:24:17 »
Poruchu už tam mají od doby co tam neustále dělají čachry s těmi paprikáši. U mého souseda např. na certifikovaném Gosatu obraz sice jede ale s krásným nápisem Kódovaný program uprostřed. No není ta placená služba nádherný zážitek.  :'(
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #9 kdy: 09. 11. 2013, 09:02:28 »
To máte z toho že používate NECERTIFIKOVANÉ šunky..... Keby ste mali Skylink Ready prijímače (a najlepšie kúpené priamo od M7 s viazanosťou), tak problémy nemáte.


P.S.: pre menej chápavých si doporučujem najskôr naštudovať heslo IRÓNIA a potom kriticky reagovať. Ďakujem.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #10 kdy: 09. 11. 2013, 14:53:57 »
Stefan: to máš úplně jedno,bo.del to dělá naprosto u všeho,ať je to certifikované nebo ne.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Amos Komenski

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 279
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #11 kdy: 09. 11. 2013, 15:23:18 »
Testují surflock..

Co má surflock společného s tím, že mají binec v číslech služeb a přiřazení k dekódovaným službám?? Já nic nesdílím a taky mi oba jmenované programy nejdou, resp. fungují jen verze bez CZ zvuku...


4mk

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 14
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #12 kdy: 09. 11. 2013, 17:04:39 »
Mě pro změnu poslední dny zlobí 360 TuneBox.

Na 360 TuneBox je aktivní Surflock, proto některé přijímače mají prodlevu než program naběhne.
DM 8000 OE 2.0
Vu+ Duo2 Open Pli


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 591
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #13 kdy: 09. 11. 2013, 20:57:12 »
Mě pro změnu poslední dny zlobí 360 TuneBox.

Na 360 TuneBox je aktivní Surflock, proto některé přijímače mají prodlevu než program naběhne.


ten me nefunguje vůbec. :D
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 591
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #14 kdy: 10. 11. 2013, 23:48:12 »
zkuste si aktualizovat data stanice (u pc jde, nwm jak u normal), nebo transponder, mě u toho HBO to pomohlo, česká stopa ma jiný pid proto mě nefungovala čeština u hbo hd, pokud vam nejde cz, zkust to taky třeba vam to taky pomuže.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.