Autor Téma: National Geographic HD  (Přečteno 13991 krát)

Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #15 kdy: 11. 11. 2013, 12:25:18 »
Po přeladění, následné vymazání tp a znovunaladění stále stejná závada. Má cenu zkusit to nějak reklamovat?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 626
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #16 kdy: 11. 11. 2013, 13:14:23 »
asi chyba kodeku nebo tak něco, nepomuže update firmware (jeli to možne) mě totiž chodi všechno a to mam kartu do pc, takže nic s žadnou certifikaci a pod, a chodi mi všecko, zatím mi pomohlo přeladit tp nebo aktualizovat konkretni program nebo tp. Netušim proč to nejde.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #17 kdy: 11. 11. 2013, 13:22:31 »
právě jsem zkusil upgradnout firmware na nejnovější a stále nic. Jsou to jen tyto 2 programy na tomto tp. Zbytek programů hraje bez problémů i na jiných družicích


Farell

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 71
  • Nic není nemožné...
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #18 kdy: 11. 11. 2013, 16:30:19 »
U NG HD mám tyto audioPidy:1504 cze a 1506 eng ,

jaké tam máte vy ?

a taky je zajímavé když mám kartu v Arivě 200Hd nejede CZE a ENG audio ale HUN ano,ale když kartu vyndám a dám do druhého pokoje a spustím zd....í karty u mně jede vše jak má všechny audia jedou jak mají ...jako by to bylo kartou ICE...na zkoušku jsem si pujčil čisté IRDETO a zvuk OK i s kartou v satelitu... ???
48" LED FullHD Thomson 48FU4243
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W SKYLINK ICE-120cm-diseq 1.2.
46" LED FullHD Samsung UE46D5500
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E SKYLINK ICE katra FE 80cm.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 626
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #19 kdy: 11. 11. 2013, 16:59:25 »
U NG HD mám tyto audioPidy:1504 cze a 1506 eng ,

jaké tam máte vy ?

a taky je zajímavé když mám kartu v Arivě 200Hd nejede CZE a ENG audio ale HUN ano,ale když kartu vyndám a dám do druhého pokoje a spustím zd....í karty u mně jede vše jak má všechny audia jedou jak mají ...jako by to bylo kartou ICE...na zkoušku jsem si pujčil čisté IRDETO a zvuk OK i s kartou v satelitu... ???



NG HD CZ-1504 ok, EN-1506 ok, HU-7018 nejde
HBO HD CZ-4147 ok, EN-4247 ok,

u ngc mi nejde akorad maďarština, ostatní kanali sem netestoval.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Farell

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 71
  • Nic není nemožné...
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #20 kdy: 11. 11. 2013, 17:11:00 »
To je právě ono když tam kartu mám nejde CZ a EN audio ale HUN jede, ale když kartu vyndám a dám tam IRDETO CZ a EN jede a HUN nejede....
48" LED FullHD Thomson 48FU4243
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W SKYLINK ICE-120cm-diseq 1.2.
46" LED FullHD Samsung UE46D5500
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E SKYLINK ICE katra FE 80cm.


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 626
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #21 kdy: 11. 11. 2013, 22:05:29 »
me se občas stane u hbo hd že se mi slouči stopa a ikdyž navolim cz nebo aj furt to keca anglicky ale delat o jen vyjmečne.
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #22 kdy: 11. 11. 2013, 23:02:13 »
me se občas stane u hbo hd že se mi slouči stopa a ikdyž navolim cz nebo aj furt to keca anglicky ale delat o jen vyjmečne.
Nevím, jak na satu, ale tohle se stává i u UPC kabelovky  a je to "vlastnost" :-) Jednou za čas dávají premiéru v angličtině a v té chvíli je anglicky česká i anglická stopa. Dělají to asi ještě kvůli analogovým kabelovkám, jinak k tomu vzhledem k přítomnosti obou stop není žádný důvod.


Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #23 kdy: 12. 11. 2013, 05:43:31 »
U NG HD mám tyto audioPidy:1504 cze a 1506 eng ,

jaké tam máte vy ?

a taky je zajímavé když mám kartu v Arivě 200Hd nejede CZE a ENG audio ale HUN ano,ale když kartu vyndám a dám do druhého pokoje a spustím zd....í karty u mně jede vše jak má všechny audia jedou jak mají ...jako by to bylo kartou ICE...na zkoušku jsem si pujčil čisté IRDETO a zvuk OK i s kartou v satelitu... ???



NG HD CZ-1504 ok, EN-1506 ok, HU-7018 nejde
HBO HD CZ-4147 ok, EN-4247 ok,

u ngc mi nejde akorad maďarština, ostatní kanali sem netestoval.
u NG HD - CZ-1504, EN- 1506, hun- 7018
NG WILD HD - CZ-12104, ENG-1002, hun-7618
Od včerejška mi zvuk naskočí tak na 10 vteřin a pak to zase spadne. Co s tím?


Daniel Neumann

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 89
    • ICQ komunikátor - 336558387
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #24 kdy: 14. 11. 2013, 18:28:43 »
Na zákaznické lince CS-Link & Skylink mi potvrdili problémy s transpordérem 12207 MHz a zatím neví, kdy budou problémy vyřešeny. Takže nezbývá nic jiného než jen čekat.
DVB-T - Votice - Mezivrata, Sušice - Svatobor, Domažlice - Vraní vrch, Plzeň - Krašov, Příbram - vrch Praha, Hoher Bogen, Hohe Linie, ...
DVB-S - Skylink


Jaroslav Honzík

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 626
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #25 kdy: 18. 11. 2013, 09:46:13 »
Skylink ma asi zas problémy s transponderama, Viasat HD při navolení češtiny mluví rusky. :D
DVB-T/T2: Löbau-nejde,Ještěd-28,31,43,52,60
FM: CZ,DE,PL
DAB/DAB+:Löbau-9A,5C,Žižkov/BH-12C, někdy Teleko 11A či 5D, někdy Berlín 10B a 12D
DVB-S/S2:Motorizovaný systém-dle paraboly 80cm a možnostem, ale i tak je toho dost.


TOMTOVA

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 2
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:National Geographic HD
« Odpověď #26 kdy: 15. 12. 2013, 16:15:19 »
Prosím o radu, rozšířil jsem balíček z kombi na multi a Nat Geo Wild HD CZ a Nat Geo HD CZ na 12207,dvbs2-8psk, 5/6. jsem naladil, ovšem žádný obraz, jen kouskovaný zvuk a na stupnici kvality/síly lítá 89/71 na 0/0...signál drží cca 10-20 vteřin, poté spadne na nulu a pořád dokola. Co s tím, pořád jsou problémy na tomto TP 12207 ( operátorovi se nelze dovolat ). Zařízení mám OPTIBOX Zebra. Děkuji. Tom. ( ostatní doplněné programy oproti kombi se zdají být funkční ).


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #27 kdy: 15. 12. 2013, 16:39:50 »
Prosím o radu, rozšířil jsem balíček z kombi na multi a Nat Geo Wild HD CZ a Nat Geo HD CZ na 12207,dvbs2-8psk, 5/6. jsem naladil, ovšem žádný obraz, jen kouskovaný zvuk a na stupnici kvality/síly lítá 89/71 na 0/0...signál drží cca 10-20 vteřin, poté spadne na nulu a pořád dokola. Co s tím, pořád jsou problémy na tomto TP 12207 ( operátorovi se nelze dovolat ). Zařízení mám OPTIBOX Zebra. Děkuji. Tom. ( ostatní doplněné programy oproti kombi se zdají být funkční ).

Špatně nastavena parabola, transpodér 12 207 DVB-S2 8PSK pilot ON V 5/6 27 500 je citlivý na přesné nastavení paraboly.
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #28 kdy: 15. 12. 2013, 16:58:31 »
Hmm,nějak mi nejde do hlavy jak jde "rozšířit" kombi na multi.  :-[
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Karlos68

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 538
  • Začínám z novým učtem , předešlý 391 příspěvku.
    • Zobrazit profil
Re:National Geographic HD
« Odpověď #29 kdy: 15. 12. 2013, 17:04:05 »
Hmm,nějak mi nejde do hlavy jak jde "rozšířit" kombi na multi.  :-[

Multi HD
Opticum HD Sloth Combo Plus H.265 HEVC Emme Esse 85AL 23,5°E  Emme Esse85AL 4,8°E
Philips 40PFL6606H/12,32PFL6626H/12,RWT DTV-401T,
DVB-T-CZ Mux 1,2,3Praděd(36,53,51k)PL Mux 1,2,3,Opole Chrzelice(46,23,34k)g.Św. Anny Mux8(6k,11C)
Antény 2xTVA 21-60 Correct relé IRS1.1
IVO 30dB X 21-69k IVO 31dB 6-60