reklama

Autor Téma: Nejede Cukrák  (Přečteno 2812 krát)

Tech7

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 419
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Nejede Cukrák
« kdy: 06. 11. 2013, 01:02:30 »
Zaznamenal jsem to chvíli po půlnoci. Všechny tři muxy. Že by neplánovaná výluka? V plánovaných není uvedena.
DVB-T: Intel Core i3-530, TechniSat AirStar2, AVerTV Volar HD Pro
DAB: Iriver B20, Iriver B20, Pure One Mini Series II, Tesco DR1403R-CE

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Mik Kotanen

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 320
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejede Cukrák
« Odpověď #1 kdy: 06. 11. 2013, 05:01:19 »
Výluka plánovaná od 0:00 do 6:00, akorát to asi zapomněli dát na svůj web, ale tady to je: http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/technika/digitalni-pozemni-vysilani-dvb-t/vyluky-vysilacu/


Tech7

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 419
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejede Cukrák
« Odpověď #2 kdy: 06. 11. 2013, 10:14:52 »
Díky, to jsem (už) nedohledal. ČRa zklamaly. Přijde mi že mají výluky poměrně často, jen letos byla 9.4.2013, 14.8.2013 a 6.11.2013.
« Poslední změna: 06. 11. 2013, 10:22:26 od Tech7 »
DVB-T: Intel Core i3-530, TechniSat AirStar2, AVerTV Volar HD Pro
DAB: Iriver B20, Iriver B20, Pure One Mini Series II, Tesco DR1403R-CE


basslicker

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejede Cukrák
« Odpověď #3 kdy: 06. 11. 2013, 10:23:28 »
třeba nám instalují technologii dab na další rok :)))


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 683
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Nejede Cukrák
« Odpověď #4 kdy: 06. 11. 2013, 10:25:58 »
Za redakci DigiZone.cz se omlouvám. Občas nám nějaká ta výluka uteče...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejede Cukrák
« Odpověď #5 kdy: 06. 11. 2013, 11:30:29 »
Škoda že jen před noc, mohlo by se experimentovat s přijmem Žižkova.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


Mik Kotanen

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 320
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejede Cukrák
« Odpověď #6 kdy: 06. 11. 2013, 13:13:33 »
Díky, to jsem (už) nedohledal. ČRa zklamaly. Přijde mi že mají výluky poměrně často, jen letos byla 9.4.2013, 14.8.2013 a 6.11.2013.
No mám pocit, že na vysílačích velkého výkonu bývají výluky na měření a nastavení dvakrát ročně, vždy od 0:00 do 6:00 a jednou ročně na energetiku a anténní systémy přes den do 15:00. Takže třikrát ročně  ;)


Dj.Energy

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 42
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejede Cukrák
« Odpověď #7 kdy: 06. 11. 2013, 14:37:42 »
Já bych řekl že ty časy odstávek vybírají podle toho kde ten vysílač stojí. Takže třeba Praha a Brno se vypíná výhradně v noci kvůli zamezení větších komplikací u diváků. A kde je to už přijatelnější, většinou přes den. Z důvodu ceny, práce v noci je náročnější a dražší.


Jaroslav Hulík

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 11
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejede Cukrák
« Odpověď #8 kdy: 06. 11. 2013, 15:53:28 »
Nějak mi nejde do hlavy, že České radiokomunikace tuto výluku v aktuálním přehledu neavizují!!! - viz http://www.radiokomunikace.cz/tv-a-rozhlasove-vysilani/televizni-vysilani/udrzbove-prestavky-televiznich-vysilacu.html


 

reklama