Autor Téma: MTV Czech končí  (Přečteno 6557 krát)

Dan Rozsíval

• Profík
    • Zobrazit profil
Re:MTV Czech končí
« Odpověď #15 kdy: 14. 10. 2013, 21:15:37 »
Přiznám se že tohle vlákno mě dosti pobavilo. Nějak jsem totiž nepochopil jeden jediný důvod proč bych si měl platit nějaký prémiový obsah kvůli ukončení jednoho z hudebních kanálů. To jako kvůli tomu abych to věděl o 2 dny dřív? Fakt vtipné.  ;D
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

• Stálý člen

Fretky

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 15. 10. 2013, 07:58:31 »
Kdybyste si zaplatil prémiový obsah na DZ, věděl byste to už od minulého týdne...

Jediné, co udělalo Živé, bylo, že to udělali za vás a info si nechali potvrdit z jiného zdroje. Já to chápu jako sprostou zlodějnu.

Už chápete, k čemu slouží ten "obsah navíc"?

A teď už opět vidím, jak diskuse sklouzne k naprosto zbytečnému blekotání o tom, že jsme zloději...

Opravdu? Opravdu? FAKT si myslíte že informace o tak bezvýznamném kanálu má cenu 50 Kč? Abych si tuhle informaci vydedukoval sám, nemusím být na TV odborník.

A že je váš placený obsah do 10 minut free jinde? To mě posledních pár dní fakt baví sledovat  :D

PS: Ale zuřit umíte hezky, to musím uznat!

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
« Odpověď #17 kdy: 15. 10. 2013, 10:44:56 »
1 příspěvek? Já myslím, že to hovoří za vše...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

zivesk

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 15. 10. 2013, 12:16:25 »
Dobry den pan Polak,

musim sa razne ohradit voci vasim tvrdeniam o skopirovani temy. V pripade, ze by sme informaciu mali od vas, budeme ju korektne zdrojovat.

Presne viem, od kedy a z akeho zdroja mame prvotne info.
Ze sa obcas tematicky prekryvame, je vec podobneho zamerania vasho media a nasej sekcie Digitalna TV na Zive.sk.
Mame velmi vela zdrojov, nesledujeme a nekopirujeme vasu platenu sekciu.

Prosim, pripadnu dalsiu komunikaciu okrem kratkej reakcie na moj prispevok presunme na e-mail, nie na vase fora.
Zaroven by som bol rad, aby sa informacia o mojom stanovisku objavila na prvej strane vypisu tejto temy, nie az na druhej.

Dakujem,
S pozdravom

F. Hanker, sefredaktor

Fretky

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 15. 10. 2013, 12:18:04 »
1 příspěvek? Já myslím, že to hovoří za vše...

Asi mi obídek utlumil mysl, ale o čem to hovoří? Že nemám nutkavou potřebu sem psát? To je pro vás "pouhý" čtenář nezajímavý???

Reklama

• Stálý člen

Lukáš Polák

• Profík
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
« Odpověď #20 kdy: 15. 10. 2013, 13:10:41 »
Dobry den pan Polak,

...

Dakujem,
S pozdravom

F. Hanker, sefredaktor
Asi se shodneme na tom, že nejlepší bude téma zamknout. Stejně se diskuse opět ztočila jiným způsobem. Za případný útok proti vaši redakci se omlouvám. Asi mi jde hlava kolem z reakcí čtenářů na náš prémiový obsah...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/