Autor Téma: Nastavení STB nevím si rady  (Přečteno 13229 krát)

Pavel Vano

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Nastavení STB nevím si rady
« kdy: 05. 10. 2013, 11:16:10 »
Ahoj prosím o radu jsem ,už na prášky , takže mám stb orton hd x 403p sice je to levný stb ,ale svou práci odvede dobře ,ale včera po vypnutí ze sítě jsem chtěl naladit programy skylinku ,ale nic tma ,když jsem kouknul do nastavení tak tam vůbec není možnost instalace prostě nic žádná družice signál nic D.O je funkční jen na menu jestli chci listovat programy tak je nefunkční ,samozřejmě že jsem vyzkoušel ho dát do továrního nastavení ,ale nic se neděje jen stratím češtinu .Máte nápady jak stb rozběhat ? http://www.youtube.com/watch?v=BWuhfU2HFQ8&list=PL6D118ECB065FCB9F tohle tam nemám .
http://www.satelit-tv.sk/download/SK-manual-digitalny-satelitny-hdtv-prijimac-opticum.pdf
« Poslední změna: 05. 10. 2013, 11:26:36 od Pavel Vano »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #1 kdy: 05. 10. 2013, 15:39:25 »
"tak tam vůbec není možnost instalace"

Tomu nerozumím,na tom videu jasně vidím seznam satelitů a nastavení Diseq portů, je to stejné menu jako Amiko takže s nastavením nemůže být vůbec žádný problém.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 379
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #2 kdy: 05. 10. 2013, 17:23:50 »
Pan Vano ve svém příspěvku uvádí odkaz na video a za ním píše:
...http://www.youtube.com/watch?v=BWuhfU2HFQ8&list=PL6D118ECB065FCB9F tohle tam nemám ...
Dál radit nemohu, protože SAT není moje oblast. Ale určitě někdo poradí.
Planar IT-15T2.


Pavel Vano

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #3 kdy: 05. 10. 2013, 18:55:29 »
No stb orton putoval do koše koupil jsem stb ICECRYPT S1600CHD byl mírně použitý ,ale v perfektním stavu po zapojení koaxiálu a hdmi kabelu mi jdou bez karty programy skylink (kartu mám na stole) ethernet port je volný a 100% není jiná karta v stb a ani nepoužívám share servery jak je to možný ?
« Poslední změna: 05. 10. 2013, 18:58:33 od Pavel Vano »


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #4 kdy: 05. 10. 2013, 22:19:27 »
Určite nejdú všetky programy Skylinku - len tie, ktoré sú kódované aj prelomeným CRW (CAID 0D03?). Bývalý majiteľ mal zapnuté EMU s aktuálnymi kľúčmi....
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #5 kdy: 06. 10. 2013, 06:55:27 »
Pavel Vano: to je ale velká škoda. Měl jsem nedávno podobný problém,shodou okolností se sousedovým přijímačem Amiko. Na DO fungovalo jenom menu,pak soupis všech skupin v něm a dál nic,na ladění programů ani seřazení programů už jsem se nedostal poněvadž po zmáčknutí tlačítka OK už nefungovalo nic.
Problém byl nakonec velmi jednoduchý a prostý,zapra..ný dálkový ovladač. Po jeho rozdělání,vyčištění,vysušení a opětovném složení vše funguje jak po másle.Možná je to také tento případ. Proto já mám doma veškeré ovladače zabalené v malém úzkém igelitovém sáčku /vždy dle velikosti/ který vždy vyměňuji zároveň s výměnou či nabíjením baterek. Absolutně ničemu to nevadí a všechny DO mám stále jak z fabriky.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 379
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Planar IT-15T2.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #7 kdy: 06. 10. 2013, 10:18:15 »
Pokud by to byl DO, dá se koupit nový zde:
http://www.dalkove-ovladace.cz/do-pro-sat-a-dvb-t-globo-opticum-c-14_129/globo-opticum-7300cw-originalni-dalkovy-ovladac-p-1685
Tu firmu neznám a má zajímavé  ovladače,je spolehlivá a ovladače  v perfektním stavu,spolehlivé?


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 379
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #8 kdy: 06. 10. 2013, 12:12:55 »
Upřímně řečeno, ještě jsem u nich nenakupoval, ale dozvěděl jsem se o nich někde zde na fóru a dal jsem si ten shop k oblíbeným odkazům. Já osobně, kdybych nějaký ovladač potřeboval, zkusil bych to. Ty ceny vypadají rozumně.
Planar IT-15T2.


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #9 kdy: 06. 10. 2013, 12:18:18 »
Tu firmu mám za rohem. Doslova. Mám od nich 2 dálkové ovládače a fungují jak mají. Mám je cca rok. (na starých jsem měl vymačkané knoflíky. Holt někdo má u nás velikou sílu...


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #10 kdy: 06. 10. 2013, 19:27:51 »
No mě ceny příjdou taky dobrý ,alespoň ty co jsem viděl.Překvapilo mě ale,že mají ovladač,který jsem sháněl asi před 2 lety a nikde nebyl,ani přímo u philipsu ,jen náhrada a oni uvádějí,že mají jak originál,tak náhradu za stejnou cenu.Kde ten originál tedy sehnali,jestli to tedy je originál.Takže firma je spolehlivá,asi ji taky vyzkouším.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #11 kdy: 06. 10. 2013, 21:56:45 »
Mám obavu pánové že pokud ten přijímač už kolega opravdu aktivně bezmyšlenkovitě vyhodil, tak jsou veškeré rady zbytečné. Nemluvě o tom že nejdříve je potřeba zkusit ten původní ovladač zprovoznit,což je možné z mých zkušeností tak u 99% případů a teprve potom příp. shánět nový. Bohužel většinu lidí tohle absolutně nenapadne a tak zcela zbytečně vyhazuje peníze.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


Pavel Vano

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #12 kdy: 08. 10. 2013, 15:25:40 »
Děkuji všem za odpovědi stb icecrypt je mnohem lepší ,stb orton opravdu zkončil v koši .


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #13 kdy: 08. 10. 2013, 19:45:38 »
Zbytečně. Někde na chalupě anebo v méně frekventované místnosti mohl klidně sloužit dál.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.


omar3

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 313
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nastavení STB nevím si rady
« Odpověď #14 kdy: 17. 12. 2013, 19:57:23 »
Také bych potřeboval poradit s nstavením STB. Získal jsem starší satelitní přijímač Philips DVS 3951/11 do 19' racku, který se mi nedaří naladit. Nepamatuje si někdo z techniků TKR, jak se ladil? Automatické ladění to nemá, po individuálním nastavení všech parametrů zvoleného transponderu se neobjeví žádný obraz.
Díky. 
DVB-T: CZ, SK, AT
DVB-S: 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero
DVB-C: Moravianet
FM:  CZ, SK, AT Horizontal 5 prvek, Vertikal 3 prvek
DAB: CZ, AT, SK LP345
IPTV: 4net, SML