Autor Téma: Nova HD v mux4  (Přečteno 26982 krát)

Miroslav Galko

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 174
  • TV Zpravodaj
    • Zobrazit profil
    • TV Zpravodaj
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #60 kdy: 19. 09. 2013, 08:11:02 »
Takže se omlouvám, teď jsem to hledal a je to trochu jinak. Prdnout si může, ale:

http://www.digizone.cz/clanky/sef-novy-jan-andrusko-multiplex-4-nesmi-bez-naseho-souhlasu-zmenit-vlastnika/

nesmí prodat Multiplex. Takže máte pravdu, Prima do MUX 4 může.

Spíš mě, ale napadlo, jest-li si Nova nedělá místo na nějaké nové programy. Budou Vánoce  ;D ;D ;D
Fernandel: Oproti rádiu má televize řadu nepřekonatelných výhod: například poruchy můžeme nejen slyšet, ale i vidět.

TV zpravodaj - http://tvzpravodaj.mnoho.info

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #61 kdy: 19. 09. 2013, 13:18:37 »
Tak to si myslím že je větší šance že na měsíci
žijou ufoni, než toto. Nova nemá ani skorem co
vysílat na těch už spuštěných a nemá na
zaplacení si hlavního kanálu v HD, zatož rozjíždět
něco nového. ;-)


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 379
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #62 kdy: 23. 09. 2013, 02:14:38 »
Nova HD je vypnutá a v MUX 4 je spousta volného místa.
Planar IT-15T2.


basslicker

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #63 kdy: 23. 09. 2013, 02:20:51 »
Zrovna tu nadávám,že mi v půlce filmu chcipla.. jeste,že je sat,ale skoda ji..průkopník hd vysílání a jedina neni v dvb-t ... Co na to rict..


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 379
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #64 kdy: 23. 09. 2013, 09:24:25 »
Ještě přidávám datové toky MUX 4 po vyřazení NOVA HD a zařazení NOVA CINEMA a také porovnání datových toků NOVA CINEMA v MUX 2 a v MUX4 (po kliknutí na nova_cinema_mux_2_vs_mux_4.gif, tedy zvětšení na plnou velikost, se spustí animace).
« Poslední změna: 23. 09. 2013, 09:31:34 od Bohumír Džubej »
Planar IT-15T2.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


molinari

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 29
    • Zobrazit profil
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #65 kdy: 23. 09. 2013, 10:44:08 »
Na stránkách Digital Broadcasting není o změně ani slovo:
http://www.multiplex4.cz/aktuality

Stránky TV Nova jsou také hodně aktuální....
http://tv.nova.cz/clanek/novinky/nova-jiz-od-1-rijna-vysila-v-hd-kvalite.html

Milí diváci najděte si informace o změnách, které provádíme kde chcete....


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 686
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #66 kdy: 23. 09. 2013, 12:38:52 »
Milí diváci najděte si informace o změnách, které provádíme kde chcete....
Třeba na DigiZone... ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


VITEK2442

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 544
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #67 kdy: 23. 09. 2013, 17:07:15 »
Zdravím.V muxu 4 z Ova k45 místo Novy HD TMA.Po přeladění Cinema.
« Poslední změna: 23. 09. 2013, 17:22:17 od VITEK2442 »