Dobrý den.Chtěl bych se zeptat na nové tunery.Jelikož Sony xdr-f1hd již asi neseženu chci se zeptat zda má tento tuner nejakou náhradu v dnešní nabídce.Chtěl bych si nějaký koupit ale nejdřív bych se chtěl poradit s vámi jako odborníky.Četl jsem tu i takový názor že se už nic pořádného neprodává ale aukru nebo ebay apod. nevěřím.Mám s tím špatnou zkušenost.Líbil by se mi tuner Marantz ST6003 ale třeba mi ho rozmluvite.Budu rád za vaše tipy a reakce...
Neváhejte a Sony XDR-F1 si sežeňte nebo nechte sehnat!
Klasické tunery jsou o třídu níže než tento a náhrada neexistuje ! Byl určen jen pro americký trh a ani tam nic místo něho není. Prostě to Sony zas z důvodu nějaké "geniální" politiky odpískalo.
Pokud je zájem, dám kontakt soukromně na člověka, který může dovoz a potřebné úpravy zprostředkovat a zajistit (pokud přímo nemá už zas nějaký kus k prodeji ve stavu po úpravách, jako máme my všichni ostatní, tj. zdroj, PC ovládání, atd.)
Objevuje se i zde pod přezdívkou "dxpetr". Je to prakticky jediný způsob jak se k tomuto tuneru dostat a rovnou ho koupit už profesionálně upravený. Je nás majitelů XDRka už několik, kdo to pořídili přes něho a jediné co je tak samá chvála na tuner a samozřejmě i dotyčného
Výsledná cena se skládá z 95 procent z ceny hardwaru, materiálu a dopravy z Ameriky, nijak na tom nerýžuje, je to nadšenec
Takže se netřeba bát nějaké šmeliny. Tento tuner přes něho pořídil i místní správce L.P., jak se několikrát pochlubil i na tomto serveru a myslím že superlativy také nešetří.
Zapomeňte na Marantz :-)
PS: co se kvality audia týká, tak také hraje výborně, srovnáváno s legendou SONY ST-SA 5 ES.
PS2: samozřejmostí úspěchu je kvalitní anténa! Bez té nebude hrát žádný zázračný tuner.