reklama

Autor Téma: TV Rebel  (Přečteno 13449 krát)

brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #15 kdy: 09. 09. 2013, 16:59:30 »
a to ma byt rebel?  sama reklama ach jo...a ten děs bes zvuk (chapu první den vysílaní)zatím ale jeto takove amaterske ostatně jako všechno od vas pane Pařízku!jako roker plači......

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



David Tomek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #16 kdy: 09. 09. 2013, 17:04:57 »
Já pánové také potvrzuji rozsynchronizovaný zvuk a obraz u stanice Rebel, jak přes satelit, tak v DVB-T.  :(


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #17 kdy: 09. 09. 2013, 18:15:53 »
mě se rebel líbí, hrají tam dobré písničky bez magazínů, ale ten zvuk je fakt špatný. A na Relaxu vysílají pěkné kraviny. Ted tam je blok měst zapsaných v unesco.


Marek Vajdík

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #18 kdy: 11. 09. 2013, 10:22:23 »
Ma TV Rebel nejaky program (tydenni prehled poradu)?


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #19 kdy: 11. 09. 2013, 14:11:24 »
Podle mě ne, oni ještě nemají pořádně EPG natož aby to bylo v tištěné podobě někde. Např včera bylo v EPG od 22.00 napsaný koncert a žádný nešel, tak že k čemu program??? Když to neodpovídá realitě nemá ani cenu na po tom bádat. ;-)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Marek Vajdík

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #20 kdy: 11. 09. 2013, 14:48:46 »
Aha, ja myslel, ze uz podle nejakyho fahrplanu jedou...


Jarin88

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #21 kdy: 11. 09. 2013, 15:25:58 »
Zdravím, mám s touto Tv problém na set-top boxu, při automatickém ladění mi to Rebela dává mezi rádiové programy (nikoliv televizní), kde stejně nefunguje.. Neví někdo co se s tím dá dělat? Jedná se o obyčejný set-top box značky Evolve.. Na další TV již se zabudovaným STB jde Rebel v pohodě :)


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #22 kdy: 11. 09. 2013, 15:36:09 »
V tom případě musí být chyba v identifikatoru a s tím nic nejde udělat jediné celý problém napsat přímo k vysílateli. Je to ale divné protože já mám taky STB Evolve Galaxy a rebel funguje normálně na druhé tv bez STB taky, vysílač jablonec.


Jarin88

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #23 kdy: 12. 09. 2013, 12:29:18 »
Ach, tak to nic, budu muset Rebela oželet na druhý tv..


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #24 kdy: 12. 09. 2013, 12:49:00 »
Mužů se zeptat z jakého vysílače máte příjem? Zkoušíte průběžně znovu naladit? Zkoušejte, protože jesli je to opravdu chyba v identifikatoru tak v tom určitě nebudete sám a někdo jim napíše, nehledě na to že by na to dřív nebo později měli přijít samy. ;-)
Ještě vám mužů poradit jednu věc, zkuste vyresetovat celý STB do továrního nastavení a pak znovu naladit, pokud vám to pak znovu zařadí mezi rádia tak je chyba na 100% ve vysilači.
« Poslední změna: 12. 09. 2013, 12:52:13 od s.s.rock »


Jarin88

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #25 kdy: 12. 09. 2013, 22:11:04 »
Znojmo - Deblínek, ale to už je jedno.... Zkusil jsem nahrát tovární nastavení a vážně to pomohlo, už mám Rebela. Děkuji mnohokrát, toto by mě asi nenapadlo :) Ještě jednou díky za pomoc
« Poslední změna: 12. 09. 2013, 22:13:18 od Jarin88 »


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #26 kdy: 13. 09. 2013, 09:53:08 »
Tak to jsem rád že se to vyřešilo. ;-) Jen víc lidi kteří mají rádi rock a podporují rockovou muziku. ;-)


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #27 kdy: 13. 09. 2013, 14:35:04 »
Na facebooku Rebelu se objevila zpráva že dnes od 20.00 jde rockparada přesto že v EPG programu vůbec není psaná. ;-)


creds

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:TV Rebel
« Odpověď #28 kdy: 21. 09. 2013, 08:46:38 »
Zdravím, na Jablonec chytám Relax, Retro, ale u Rebelu šedá obrazovka s odkazem, že ten naladím v multiplexu4, více nic...Čím to? Díky za info..


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:TV Rebel
« Odpověď #29 kdy: 21. 09. 2013, 09:09:05 »
Prolaď znova tv kanál na kterém přijímáš MPX4, tam vysílá i "Pohoda - Rebel"! V RS7 je pod stejným názvem programové pozice pouze oznámení o vysílání tohoto tv programu v MPX4.
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


 

reklama