Autor Téma: Nova HD v mux4  (Přečteno 29224 krát)

jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #30 kdy: 16. 09. 2013, 20:38:32 »
je to stejný a i kvalitativně v tom nevidím nějak rozdíl

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Tech7

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 419
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #31 kdy: 16. 09. 2013, 20:46:47 »
Ten graf je podivný, u všech stanic padá bitrate současně. Buď je to nesmysl, nebo je v muxu4 něco špatně.
DVB-T: Intel Core i3-530, TechniSat AirStar2, AVerTV Volar HD Pro
DAB: Iriver B20, Iriver B20, Pure One Mini Series II, Tesco DR1403R-CE


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #32 kdy: 16. 09. 2013, 20:56:43 »
Bitrate Novy HD je beze změny, netuším co vidíte.

Odpoledne cca 13:30, byl opravdu nízký.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #33 kdy: 16. 09. 2013, 22:10:02 »
Nova HD jde beze změny,včetně kvality.


Josef Pavera

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 133
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #34 kdy: 17. 09. 2013, 08:59:00 »
Tak se mi zdá,že Nova za včerejšek vykáže velkou sledovatelnost pořadů.Neustále na ni přepínali i Ti ,kteří ji běžně nesledujou.(Tedy pokud mají doma krabičky)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #35 kdy: 17. 09. 2013, 10:46:54 »
Tak co pane Poláku kdy to vypnou, už konečně víte něco bližšího? ;-) Nějaké "asi", nebo neověřené "v pondělí už novu HD neladíte" nás moc nezajímá. Já tedy vím že s panem Pařížkem je asi hrozná komunikace ale to nemá multiplex4 nějakého tiskového mluvčí, nebo pověřenou osobu pro styk s veřejnosti v době pařízkově neodostupnosti??
« Poslední změna: 17. 09. 2013, 10:50:03 od s.s.rock »


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #36 kdy: 17. 09. 2013, 11:29:11 »
Už včera v noci jela Nova HD jako vždy. Ten škaredý obraz se mi buď zdál (TV noviny), nebo byl datový tok skutečně na chvíli snížený. Jinak je cca 36 hodin po údajném vypnutí, ale ta potvůrka stále ne a ne a ne zmizet z multiplexu.  :o
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #37 kdy: 17. 09. 2013, 12:53:16 »
Josef Pavera
podle novy sleduje HD v DVB-T cca 3% obyvatel, takže takový výkyv nemůže vůbec poznat:)

Tech7
tohle mi vyhodil dvbdream, je fakt že v tu chvíli padá i komplet datový tok celýho muxu na 15mbit, ale stejný jev pozoruju i u mux2, mux1 a 3 se chovají tak jak mají..nevím kde je chyba u mxu4 bych bral možná nekvalitní signál,ale u mux2 to nepřipadá v úvahu tak může být problém v dvdream


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #38 kdy: 17. 09. 2013, 19:25:32 »
Prý v pondělí 16. už novu HD nenaladite, nějak jste tam ale zapomeli napsat kterej rok.  ;D ;D ;D ;D ;D


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 688
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #39 kdy: 17. 09. 2013, 19:29:18 »
Je to oficiální stanovisko Novy, stále se vysílá.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #40 kdy: 18. 09. 2013, 10:32:12 »
Tady něco nehraje, nova HD pořád hraje! ;D ;D ;D Vypadá to že práva ruka neví co dělá levá. Už by jste konečně k této kauze měli vydat nějaké dementy. Tak snad nova musí vědět jakou měla smlovu ještě s Telefonicou ne? Neříkejte mi že nemůžou vypnout zdroják a pak i kdyby pařízek chtěl vysílat tak nebude mít co. Pochybuju že by se nova nějak vykašlala na smlouvu a vystavovala se tak taky nějaké sankci. ;-)
« Poslední změna: 18. 09. 2013, 10:35:31 od s.s.rock »


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #41 kdy: 18. 09. 2013, 11:46:29 »
Proč by se nova vystavovala sankci?


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #42 kdy: 18. 09. 2013, 12:15:57 »
Tady něco nehraje, nova HD pořád hraje! ;D ;D ;D Vypadá to že práva ruka neví co dělá levá. Už by jste konečně k této kauze měli vydat nějaké dementy. Tak snad nova musí vědět jakou měla smlovu ještě s Telefonicou ne? Neříkejte mi že nemůžou vypnout zdroják a pak i kdyby pařízek chtěl vysílat tak nebude mít co. Pochybuju že by se nova nějak vykašlala na smlouvu a vystavovala se tak taky nějaké sankci. ;-)
A jaké sankci by se Nova vystavovala? S Pařízkem měli dohodu o tom, že je bude vysílat a oni za to nebudou platit po dobu jednoho roku. Ta vypršela, ale Pařízek je zatím vysílá dál. Může to dělat libovolně dlouho, je to jeho mux. Klidně až do doby, než najde jiného klienta. Pokud by se mu to nelíbilo, může je z muxu okamžitě vyřadit, není už žádnou smlouvou vázán. Žádné jiné sankci se Nova nevystavuje, licenci pro pozemní vysílání má.


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #43 kdy: 18. 09. 2013, 13:04:10 »
Tady něco nehraje, nova HD pořád hraje! ;D ;D ;D Vypadá to že práva ruka neví co dělá levá. Už by jste konečně k této kauze měli vydat nějaké dementy. Tak snad nova musí vědět jakou měla smlovu ještě s Telefonicou ne? Neříkejte mi že nemůžou vypnout zdroják a pak i kdyby pařízek chtěl vysílat tak nebude mít co. Pochybuju že by se nova nějak vykašlala na smlouvu a vystavovala se tak taky nějaké sankci. ;-)
A jaké sankci by se Nova vystavovala? S Pařízkem měli dohodu o tom, že je bude vysílat a oni za to nebudou platit po dobu jednoho roku. Ta vypršela, ale Pařízek je zatím vysílá dál. Může to dělat libovolně dlouho, je to jeho mux. Klidně až do doby, než najde jiného klienta. Pokud by se mu to nelíbilo, může je z muxu okamžitě vyřadit, není už žádnou smlouvou vázán. Žádné jiné sankci se Nova nevystavuje, licenci pro pozemní vysílání má.
V tom případě je to přesně tak jak jsem psal v úplně prvním příspěvků a nechápu zprávu novy kterou zveřejnilo i digizone a objevilo se na fb novy že 16.9 už novu HD v muxu4 nenaladíte, jak to mohli vědět??? Kdyby napsali jednoduše 16.9 nám s panem Pařízkem končí smlouva a je jen na něm kdy nás vyplne tak to vůbec neřeším. ;-)


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nova HD v mux4
« Odpověď #44 kdy: 18. 09. 2013, 13:37:13 »
zatím není vůbec jistý jestli to prostě zatím jen nevypnuli..u nich spousty věcí trvá delší dobu a nebo třeba mají novou dohodu..ono vypínat hd v den kdy začala vysílat v hd prima by byla trošku blbá reklama..