To bude záležet na výrobci jestli ji opraví na místě nebo dodá novou a poškozenou si odveze.Uvidíme jak to nakonec dopadne,snad.
Já jsem ochotný přidat max další anténu na další směr.Na nějaký megalomanský lesy antén já osobně kašlu.Buď to bude zachytitelný za normálních podmínek nebo nic.Les antén jsem neměl za analogu,nevím proč bych je začal vyrábět za digitálu.
Jo, to je jasný, že les antén je už dnes jen pro "notorické loviče" signálů. Zde je při velmi slabém signálu na K21 nevýhodou, že většina UHF antén má na začátku pásma velmi malý zisk, který stoupá až se vzrůstajícím kmitočtem. Proto je většinou výsledkově nejspolehlivější úzkopásmová 20-ti prvková Yagina 21-25K, nebo ještě lépe Yagi kanálově sestrojená a laděná pro příslušný kanál, doplněná buď jednostupňovým kanálovým předzesilovačem, nebo dvoustupňovým se zařazenou kanálovou propustí, příp. odlaďovačem případných blízkých silných kanálů mezi předzesilovač a domovní zesilovač. Také je nevýhoda, že vzhledem k vlnové délce u takto nízkých kanálů jsou tyto antény poměrně rozměrné a zejména dlouhé. Nižší kmitočet se ale pro změnu zase lépe šíří členitým terénem.