reklama

Autor Téma: RS 7 Černá Studnice  (Přečteno 28743 krát)

oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #15 kdy: 14. 09. 2013, 10:52:54 »
Děkujeme za reakci pane Polák,hezký den,jen jsme zkoušeli Vaši bdělost, protože jsme na tuto událost čekali dost dlouho je to událost Number.1!!!a nevíme žádné podrobnosti,očekáváme, že se k tématu taky svým příspěvkem zřejmě až v pracovní den...vyjádříte a potěšíte nás podrobnými informacemi.
Díky za všechny
« Poslední změna: 14. 09. 2013, 11:18:11 od oplib »
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



chadach

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #16 kdy: 14. 09. 2013, 10:56:02 »
Jak tak čtu zdejší příspěvky tak mám pocit že spustili vysílač pro okolní kraje,ale snad se to zlepší. :)


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #17 kdy: 14. 09. 2013, 10:58:49 »
To ano okolí vždy má lepší příjem než ty pro které je to určeno zde v severních Čechách,bohužel.Ale zajímalo by mne na kolik kw tedy k29 jede...??????Přeci jen jsou tam 3 HD kanály, což je asi to nejzajímavější a o ty hlavně jde!!!nikde zatím žádná ofic.zpráva?ticho po pěšině....
« Poslední změna: 14. 09. 2013, 11:00:59 od oplib »
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #18 kdy: 14. 09. 2013, 11:00:04 »
to:oblib dekuji za info!


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #19 kdy: 14. 09. 2013, 11:02:15 »
K29 by měl mít současný (tedy snížený) ERP 38dBW, finální pak stejný jako u muxu4 - 40dBW!
« Poslední změna: 14. 09. 2013, 11:21:44 od Stasi-DDR »
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



David Tomek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #20 kdy: 14. 09. 2013, 11:06:49 »
Dobrý den. Lokalita: Lbc - Horní Hanychov (pod lanovkou) anténa se zesilovačem (na půdě) směrem na Ještěd a naprosto v pohodě. Zkoušel jsem RS7 z Černé studnice i na tv, kterou máme v kuchyni pouze na prut schovaný za lavicí, i tam běží RS7 se signálem 72 %.


O P

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 33
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #21 kdy: 14. 09. 2013, 11:07:01 »
v Krkonoších mi RS 7 se Studnice taky hraje bez problému, síla/kvalita 100%, podobně jako na k.25, zkoušel jsem to na víc antén, a takto silnej signál jsem chytil i na proutek u rudocha, připadá mi to, že k.29 jede podobným výkonem jako k.25, moje vzdušná vzdálenost od vysílače je cca 15 km(přímá viditelnost)


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #22 kdy: 14. 09. 2013, 11:07:12 »
Potvrzuji příjem na pasivní proutek v mém QTH, kousek od Mladé Boleslavi, bez výpadků :)
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 683
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #23 kdy: 14. 09. 2013, 11:14:39 »
Výkon je 38 dBW, tedy přibližně 6 kW. Máte to v aktualitce. ;)
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #24 kdy: 14. 09. 2013, 11:46:33 »
Doufejme, že to potom bude alespoň těch 10kw...protože tohle je málo na zdejší členitý terén.Díky za aktualitku!
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


╟╫┼┼┼┤

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 75
    • Zobrazit profil
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #25 kdy: 14. 09. 2013, 12:25:54 »
V Liberci to samozřejmě jede v pohodě...


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #26 kdy: 14. 09. 2013, 12:33:56 »
Pulečný v údolí na jižní straně se nějak nechytám..ani náznak..zkusim zaloborovat s antenou teď to chytám odrazem od kopaniny,sem přimo pod kopcem ve směru od studnice tak se mi to osvědčilo na mux4 lépe


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #27 kdy: 14. 09. 2013, 13:00:48 »
jak nekdo muže napsat že to jede v pohode když to není pravda na horske nic nejde...mux4 jede v pohode ale rs7 ani tuk a ja mam jenom nervy!!!!!!!!!!tak čím to je???antenou kroutim jo zesilovač nemam ...tak ja už nevím...


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #28 kdy: 14. 09. 2013, 13:03:29 »
To je paráda, už jsem ani nedoufal. Vratislavice, signál mi přijde subjektivně stejný jako mux4. ;-)


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:RS 7 Černá Studnice
« Odpověď #29 kdy: 14. 09. 2013, 13:06:30 »
Úrovňově je pří daných ERP 6 a 10kW mezi K25 a K29 rozdíl "jen" 2dB, takže pokud někdo měří "teploměrem"  >:( v TV (STB), tak pak se to může zdát "subj. stejné".
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


 

reklama