reklama

Autor Téma: Jáchymov 50k RS7  (Přečteno 45690 krát)

Josef Zvolánek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Jáchymov 50k RS7
« kdy: 10. 09. 2013, 23:04:49 »
Ahoj! :)
Je tu někdo kdo má naladěno Jáchymov-Klínovec na 50k RM7 s ČT HD atd.. programy?
Chci jen potvrdit jestli Vám od pondělí vypadává signál nepravidelně mžikově!
Mě se to děje!  >:( >:( Do Pondělka to bylo v pohodě a to máme S/K 100/100
Napsal jsem včera dotaz na  Progress Digital http://www.progressdigital.cz/ a na CT
tak jsem zvědav jestli někdo odpoví!

 
TV-LED LG 43UF 7767-ULTRA HD ,
DVD-Rekorder-PANASONIC DMR-EX78,
AV-Yamaha RX-V363,
DVB-T
MUX 1-36k, MUX 2-35k, MUX 3-60k, MUX4-45, + RS21-47k , MUX-51, MUX RS7-50K
DVB-T - Německo 
MUX ZDF-23k, MUX ARD-29k, MUX BR-40k.
DVB-S2 
ASTRA - 23,5°E/19,2°E

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #1 kdy: 10. 09. 2013, 23:11:02 »
Ahoj! :)
Je tu někdo kdo má naladěno Jáchymov-Klínovec na 50k RM7 s ČT HD atd.. programy?
Chci jen potvrdit jestli Vám od pondělí vypadává signál nepravidelně mžikově!
Mě se to děje!  >:( >:( Do Pondělka to bylo v pohodě a to máme S/K 100/100
Napsal jsem včera dotaz na  Progress Digital http://www.progressdigital.cz/ a na CT
tak jsem zvědav jestli někdo odpoví!

 
Ano je to tak signál nepravidelně vypadává,už se to tak dělo asi před třemi týdny,možná i dříve.


Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #2 kdy: 10. 09. 2013, 23:12:08 »
Ústí 21 kanál se taky zastavuje.
DAB:Bavorsko/11D,12D/ -Sasko/5C,9A,10D/ -Sasko-Anhalt/11C/ -Berlin/10B/


Mark.K

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #3 kdy: 10. 09. 2013, 23:19:23 »
Ja jsem dokonce uz ani k50 nenaladil i kdyz jsem tu mel silu signalu neco nad 80%.A to sem nejakych 60 km od vysilace.Ted mi to ukazuje kolem 25% signal slaby....


Josef Zvolánek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #4 kdy: 10. 09. 2013, 23:22:25 »
tako50
Ano je to tak signál nepravidelně vypadává,už se to tak dělo asi před třemi týdny,možná i dříve.
...
No já to pozoruji až teď od pondělí a to se dívám hodně často a většinou  na CT1HD a CT Sport HD :-)
TV-LED LG 43UF 7767-ULTRA HD ,
DVD-Rekorder-PANASONIC DMR-EX78,
AV-Yamaha RX-V363,
DVB-T
MUX 1-36k, MUX 2-35k, MUX 3-60k, MUX4-45, + RS21-47k , MUX-51, MUX RS7-50K
DVB-T - Německo 
MUX ZDF-23k, MUX ARD-29k, MUX BR-40k.
DVB-S2 
ASTRA - 23,5°E/19,2°E

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #5 kdy: 10. 09. 2013, 23:23:19 »
Ústí 21 kanál se taky zastavuje.
Že by to vypadávalo celorepublikově,že by dolaďovali síť.Pozorujete to ještě někdo,z jiného kraje?


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #6 kdy: 10. 09. 2013, 23:29:31 »
Ja jsem dokonce uz ani k50 nenaladil i kdyz jsem tu mel silu signalu neco nad 80%.A to sem nejakych 60 km od vysilace.Ted mi to ukazuje kolem 25% signal slaby....
Já jsem asi 70km a pokud to jede tak signál je na 100%,nepozoruji slábnutí.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #7 kdy: 11. 09. 2013, 00:08:02 »
Ústí 21 kanál se taky zastavuje.
Že by to vypadávalo celorepublikově,že by dolaďovali síť.Pozorujete to ještě někdo,z jiného kraje?
Ano, vysilac regmux7 Brno-Barvicova, Art, tusim v nedeli kolem 20.45. Kratky vypadek mozna 10-30s, TV psala zadny signal. Dost dlouhy vypadek na to aby rusil, moc kratky na to abych zjistoval co a proc. Nevylucuju nejake ruseni, ale kdyz o tech vypadcich pisete...


Marek Vajdík

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #8 kdy: 11. 09. 2013, 07:09:13 »
Ahoj! :)
Je tu někdo kdo má naladěno Jáchymov-Klínovec na 50k RM7 s ČT HD atd.. programy?
Chci jen potvrdit jestli Vám od pondělí vypadává signál nepravidelně mžikově!
Mě se to děje!  >:( >:( Do Pondělka to bylo v pohodě a to máme S/K 100/100
Napsal jsem včera dotaz na  Progress Digital http://www.progressdigital.cz/ a na CT
tak jsem zvědav jestli někdo odpoví!

 

Stejny problem. Vcerejsi fotbal CT 4 Sport HD nekoukatelny. Dnes rano CT 1 HD po 6:00 h take vypadky. To same dela i MUX 4 (K45). Signal sila i kvalita u me jinak 10/10, pri vypadku kratkodoby pad na nulu a okamzite zase zpet na 10.

Dosud byl prijem bez problemu, resp. niceho jsem si nevsiml. Z ostatnich vysilacu prijem v poradku (Krasov, Ochsenkopf).


Max5

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 11
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #9 kdy: 11. 09. 2013, 08:19:13 »
Ano stejný problém i z vysílače Jihlava Větrný Jeníkov K50 a K42, ale už od soboty. Signál je mnohem slabší a jsou v něm výpadky, více na RS7.


TomH35

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #10 kdy: 11. 09. 2013, 08:24:35 »
Stejny problem. Vcerejsi fotbal CT 4 Sport HD nekoukatelny. Dnes rano CT 1 HD po 6:00 h take vypadky. To same dela i MUX 4 (K45). Signal sila i kvalita u me jinak 10/10, pri vypadku kratkodoby pad na nulu a okamzite zase zpet na 10.
Dosud byl prijem bez problemu, resp. niceho jsem si nevsiml. Z ostatnich vysilacu prijem v poradku (Krasov, Ochsenkopf).

Potvrzuji z KV....K45 i K50 z Klínovce jsou časté výpadky celý týden, včera večer a dnes ráno je to už nekoukatelné.
Příjem ze Tří křížů v pohodě.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #11 kdy: 11. 09. 2013, 09:05:38 »
Klínovec nejde kompletně k45 a k50 ,ale jablonec k25 jede mux4 .

Tak už se to rozjelo na klínovci a obraz stále škube kostičkuje,jako vždy.
« Poslední změna: 11. 09. 2013, 09:20:57 od tako50 »


Josef Zvolánek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #12 kdy: 11. 09. 2013, 12:16:58 »
Tak tady je první odpověď kterou jsem adresoval na ČT-Facebook:

,,Česká televize Dobrý den Josefe, děkujeme za upozornění, předáme připomínku provozovateli tohoto vysílače. Zatím jsme ovšem nezaznamenali další podobný ohlas k vysílání z Klínovce. Obecně, doplňkové pozemní vysílání v síti 1a (http://czch.tv/9RmZ) – která využívá kapacitu vysílačů, jejichž nejsme provozovateli jako je tomu u sítě 1 – je v experimentálním provozu, stále se pracuje na jeho rozšiřování a ladění detailů.,,

Ps: Dnes asi kolem 11h byl trochu delší výpadek na RS7-50k a na Mux4-45k a od té doby to jede bez výpadku!
     Že by něco dělali??  ;) :D
TV-LED LG 43UF 7767-ULTRA HD ,
DVD-Rekorder-PANASONIC DMR-EX78,
AV-Yamaha RX-V363,
DVB-T
MUX 1-36k, MUX 2-35k, MUX 3-60k, MUX4-45, + RS21-47k , MUX-51, MUX RS7-50K
DVB-T - Německo 
MUX ZDF-23k, MUX ARD-29k, MUX BR-40k.
DVB-S2 
ASTRA - 23,5°E/19,2°E


Marek Vajdík

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 77
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #13 kdy: 11. 09. 2013, 12:48:28 »
Tak jim dejte link na forum digizone, kdyz nemaji jine podobne ohlasy.  :)


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Jáchymov 50k RS7
« Odpověď #14 kdy: 11. 09. 2013, 14:44:51 »
Včera jsem dával na forum "stav v multiplexu 4"

Nevšiml jste si někdo kdo přijímáte multiplex 4 z Klínovce občasné výpadky signálu, cca 5-10 vteřin?   To samé se děje i u RS 7, u obou se to děje dneska, nikdy dříve jsem to neviděl.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


 

reklama