reklama

reklama

Autor Téma: Ceske programy pres internet  (Přečteno 9380 krát)

AA AAA

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Ceske programy pres internet
« kdy: 04. 09. 2013, 12:08:16 »
Zdravim, nevite kde bych nasel na internetu online vysilani ceskych programu, ale v nizsi kvalite aby nebyli narocne na pripojeni k internetu? Ziju v casti anglie, kde je problem s pokrytim internetu, moje rychlost downloadu je okolo 0,5 - 1mb/s. Diky za odpoved

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #1 kdy: 04. 09. 2013, 12:10:10 »
Zdravim, nevite kde bych nasel na internetu online vysilani ceskych programu, ale v nizsi kvalite aby nebyli narocne na pripojeni k internetu? Ziju v casti anglie, kde je problem s pokrytim internetu, moje rychlost downloadu je okolo 0,5 - 1mb/s. Diky za odpoved
legálně, nebo nelegálně?
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Milan _1_6

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
    • E-mail


AA AAA

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #3 kdy: 05. 09. 2013, 12:27:48 »
Diky za typy, ale ani jeden odkaz z moji rychlosti internetu nerozchodim. Hraje tak 5 sekund a pak se zacne sekat, potreboval bych neco jeste mene narocnyho. Nelegalne i legalne to je jedno. Jestli to bude zvladat moje pomale pripojeni, tak za to klidne i zaplatim


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #4 kdy: 05. 09. 2013, 12:38:25 »
pokud máš pomalé připojení tak asi nemůžeš chtít stream tv přes to tahat? to je trošku mimo logiku, ale to že se to seká nemusí být vina jen na tvé straně, tyhle streamy nikdy nešlapou rozumně

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


AA AAA

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #5 kdy: 08. 09. 2013, 17:49:08 »
Ja myslim ze chyba bude na me strane, protoze jak jsem psal, rychlost pripojeni se pohybuje od 0,5 do 1mb/s. Ale pro streamy ceske televize na jejich oficialnich strankach pri nastaveni kvality 240p to staci, ty mi to prehraje bez problemu (az na to ze vetsinou tam bezi napis ze tento porad nemuzeme vysilat na internetu). Proto bych potreboval nejakou stranku kde bezi i ostatni televize, a neni to narocne na rychlost internetu


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #6 kdy: 08. 09. 2013, 18:18:04 »
a neni při tvé rychlosti výhodnější koupit dvb-t tuner do usb? na aukru se daji sehnat i za 200, protože stejně tyhle streamy nikdy nepošlapou spolehlivě ani kdyby ti na to net stačil


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #7 kdy: 08. 09. 2013, 18:40:47 »
když je ten člověk v Anglii, má s DVB-T bohužel smůlu...
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


AA AAA

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #8 kdy: 09. 09. 2013, 15:18:40 »
No prave, nebyt v UK tak to vubec neresim:/ Je nejake jine reseni? Klidne i placene


klubalo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #9 kdy: 09. 09. 2013, 15:44:22 »
Co satelit? Umístění paraboly nepřipadá v úvahu?

Skylink by tam měl jít i na normální (cca 80cm) parabolu:
http://www.lyngsat.com/Astra-3B.html
viz svazek Europe Wide:
http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Astra-3B-Europe-Wide.html
Problém by mohl být jen s ČT24 a TV Noe (a rádii ČRo, ale ty asi nepotřebuješ), které používají Europe svazek, ale ten s parabolu běžných rozměrů asi nezachytíš:
http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Astra-3B-Europe.html
(ale dá se také, před nějakou dobou jsem někde četl diskuzi o tom, jak to někdo ladil v Irsku, myslím, že skončil u 180cm, což už je poněkud nadměrná velikost)
« Poslední změna: 09. 09. 2013, 16:24:11 od klubalo »


AA AAA

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 44
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #10 kdy: 09. 09. 2013, 23:44:51 »
Satelit taky bez sance. Kvuli stromum blizko domu byli problemy i s britskym Sky, takze pochybuju by se podarila naladit 23,5E. Potreboval bych spis neco pres ten internet


klubalo

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Ceske programy pres internet
« Odpověď #11 kdy: 10. 09. 2013, 00:57:00 »
Přes ten internet podle mě něco takového najdeš těžko - s rychlostí 0,5 mbit/s je to citelně pod limitem (vím to moc dobře, sám jsem před cca 5 lety něco takového také měl), navíc, i když bys měl dostatečnou rychlost >2mbit/s tak stejně musíš počítat s tím, že to bude občas kostičkovat/vypadávat protože bude přetížený server, navíc adresy streamů se občas mění, takže pokud si je uložíš jako playlist do vlc, tak je budeš muset občas obnovit - tyto neoficiální streamy jsou většinou jen jeden pro každou tv (pokud budeš procházet ty stránky se streamama, tak všechny většinou směřují na stejný server). Dále je tu možnost používat přímo streamy co poskytují jednotlivé TV, ale logicky je to velmi omezené, vysílá se tam jen něco, na druhou stranu by to při nejnižší kvalitě mohlo projít přes tvůj internet - ale bude to většinou chtít českou IP, čili budeš muset shánět ještě proxy/vpn. Tj. řešení na 2 věci.

Nevím samozřejmě jaký tam máte výhled na horizont přes ty stromy, nicméně pokud se podařil ten Sky, který je na 28°E, opravdu by něšel ten Skylink na 23,5°E? Mělo by to být jen o kousek vedle a mohlo by to i jet na stejnou parabolu (teoreticky). Co UPC na 1°W? to je pro změnu dost jiným směrem - stíní ty stromy naprosto celý výhled na jih (1W) a jihovýchod (Skylink 23,5E, Sky 28E)? Pokud by se to podařilo byl by ten konfort úplně někde jinde...

Ono tu opravdu moc jiných možností není...


 

reklama