Radíkov a Slavonín mi půjdou na jedno síto,je to skoro u sebe..Jen s tou Krížavou to bude problém..těžký oříšek,jak to sloučit..
Jo to jsem taky zvědavý,s čim na nás vytáhnou.Já to mám na Slavonín 35 km,příjem luxusní,lepší kupodivu K 50 než 44.Problém bude ovšem to,že to půjde z Radíkova-čili další anténa...
Jede,ale je o cca 5 dBuV slabší než Žilina..navíc nejede pořád VP MUX a z Krížavy je 52,32,35 z jednoho směru..po spuštění Radíkova budu muset ty jojky chytat z Javoriny a to už budu muset selektivně slučovat..
Citace: Danny10 03. 09. 2013, 16:44:02Jede,ale je o cca 5 dBuV slabší než Žilina..navíc nejede pořád VP MUX a z Krížavy je 52,32,35 z jednoho směru..po spuštění Radíkova budu muset ty jojky chytat z Javoriny a to už budu muset selektivně slučovat..Vidím, že se nemůžeš dočkat a si velice nadržený na ten Radíkov skrz nějakou Primu v HD aj za cenu pěti slovenských programů. Kdyby si nechytal aj Javorinu tak nevím jak by si pak mluvil. Takovým jak ty bych Přál aby puslili z Olomouce aj něco na kanále 56.
Nemusíš si lámat s tím jak to sloučit s Krížavou, protože Radíkov bude na stejném kanále. Tím pádem nemusíš nic slučovat protože máš po kanále 52 z Krížavy. Jak pustí Radíkov tak z Krížavy nic nezůstane.
Citace: Z. S. 03. 09. 2013, 19:00:00Citace: Danny10 03. 09. 2013, 16:44:02Jede,ale je o cca 5 dBuV slabší než Žilina..navíc nejede pořád VP MUX a z Krížavy je 52,32,35 z jednoho směru..po spuštění Radíkova budu muset ty jojky chytat z Javoriny a to už budu muset selektivně slučovat..Vidím, že se nemůžeš dočkat a si velice nadržený na ten Radíkov skrz nějakou Primu v HD aj za cenu pěti slovenských programů. Kdyby si nechytal aj Javorinu tak nevím jak by si pak mluvil. Takovým jak ty bych Přál aby puslili z Olomouce aj něco na kanále 56.přál bych to samé i tobězávistivče