reklama

Autor Téma: regionální síť 8  (Přečteno 32302 krát)

bajerek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 53
    • Zobrazit profil
    • E-mail
regionální síť 8
« kdy: 03. 09. 2013, 14:00:45 »
sem zvědavej od kdy to zpustí
sem 20km od olomouce
a krom Primy HD co tam bude jiného

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #1 kdy: 03. 09. 2013, 15:49:14 »
Jo to jsem taky zvědavý,s čim na nás vytáhnou.
Já to mám na Slavonín 35 km,příjem luxusní,lepší kupodivu  K 50
než 44.Problém bude ovšem to,že to půjde z Radíkova-čili další anténa...
 ::)
Praděd  1,2,3
V.Javorina  1,2,3,4
Slavonín  4,RS7
Radíkov  RS8


Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #2 kdy: 03. 09. 2013, 16:19:36 »
Radíkov a Slavonín mi půjdou na jedno síto,je to skoro u sebe..Jen s tou Krížavou to bude problém..těžký oříšek,jak to sloučit..
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70


bajerek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 53
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #3 kdy: 03. 09. 2013, 16:19:49 »
mám tu výhodu,že to mám v jednom směru
a je výš něž Slavonín


Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #4 kdy: 03. 09. 2013, 16:24:04 »
Snad doplní Radíkov do mapy vysílačů..zatím jsem ho tam nenašel..
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



bajerek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 53
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #5 kdy: 03. 09. 2013, 16:32:52 »
dostal kmitočtový příděl
musíme čekat


wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #6 kdy: 03. 09. 2013, 16:35:49 »
Radíkov a Slavonín mi půjdou na jedno síto,je to skoro u sebe..Jen s tou Krížavou to bude problém..těžký oříšek,jak to sloučit..
V Bílanech nejede Javorina?
Praděd  1,2,3
V.Javorina  1,2,3,4
Slavonín  4,RS7
Radíkov  RS8


Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #7 kdy: 03. 09. 2013, 16:44:02 »
Jede,ale je o cca 5 dBuV slabší než Žilina..navíc nejede pořád VP MUX a z Krížavy je 52,32,35  z jednoho směru..po spuštění Radíkova budu muset ty jojky chytat z Javoriny a to už budu muset selektivně slučovat..
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70


Zdenek S.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 181
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #8 kdy: 03. 09. 2013, 18:49:41 »
Radíkov a Slavonín mi půjdou na jedno síto,je to skoro u sebe..Jen s tou Krížavou to bude problém..těžký oříšek,jak to sloučit..

Nemusíš si lámat s tím jak to sloučit s Krížavou, protože Radíkov bude na stejném kanále. Tím pádem nemusíš nic slučovat protože máš po kanále 52 z Krížavy. Jak pustí Radíkov tak z Krížavy nic nezůstane.


Zdenek S.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 181
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #9 kdy: 03. 09. 2013, 18:51:52 »
Jo to jsem taky zvědavý,s čim na nás vytáhnou.
Já to mám na Slavonín 35 km,příjem luxusní,lepší kupodivu  K 50
než 44.Problém bude ovšem to,že to půjde z Radíkova-čili další anténa...
 ::)

Aj ve Zlíně le lepší kanál 50 než 44 ze Slavonína.


Danny10

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 153
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #10 kdy: 03. 09. 2013, 18:56:41 »

Nemusíš si lámat s tím jak to sloučit s Krížavou, protože Radíkov bude na stejném kanále. Tím pádem nemusíš nic slučovat protože máš po kanále 52 z Krížavy. Jak pustí Radíkov tak z Krížavy nic nezůstane.
[/quote]

No určitá naděje je..Rozdíl mezi vertikální a horizontální polarizací..těch 5 kW není až tolik a je to z opačného směru..každopádně problémy asi budou ;)
DVB-T 1,2,3 MUX Brno,Zlín,Praděd
                4 MUX + 7 RS Olomouc
           1,2,3 MUX SK Krížava,V.Javorina
Amiko HD Mini,AA2 Spark 1.2.78,offset 70x80 na DG 240
Dreamsky TSC - 70


Zdenek S.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 181
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #11 kdy: 03. 09. 2013, 19:00:00 »
Jede,ale je o cca 5 dBuV slabší než Žilina..navíc nejede pořád VP MUX a z Krížavy je 52,32,35  z jednoho směru..po spuštění Radíkova budu muset ty jojky chytat z Javoriny a to už budu muset selektivně slučovat..


Vidím, že se nemůžeš dočkat a si velice nadržený na ten Radíkov skrz nějakou Primu v HD aj za cenu pěti slovenských programů. Kdyby si nechytal aj Javorinu tak nevím jak by si pak mluvil. Takovým jak ty bych Přál aby puslili z Olomouce aj něco na kanále 56.


bajerek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 53
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #12 kdy: 03. 09. 2013, 19:05:20 »
Jede,ale je o cca 5 dBuV slabší než Žilina..navíc nejede pořád VP MUX a z Krížavy je 52,32,35  z jednoho směru..po spuštění Radíkova budu muset ty jojky chytat z Javoriny a to už budu muset selektivně slučovat..


Vidím, že se nemůžeš dočkat a si velice nadržený na ten Radíkov skrz nějakou Primu v HD aj za cenu pěti slovenských programů. Kdyby si nechytal aj Javorinu tak nevím jak by si pak mluvil. Takovým jak ty bych Přál aby puslili z Olomouce aj něco na kanále 56.

přál bych to samé i tobě
závistivče


Zdenek S.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 181
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #13 kdy: 03. 09. 2013, 19:19:00 »

Nemusíš si lámat s tím jak to sloučit s Krížavou, protože Radíkov bude na stejném kanále. Tím pádem nemusíš nic slučovat protože máš po kanále 52 z Krížavy. Jak pustí Radíkov tak z Krížavy nic nezůstane.

No určitá naděje je..Rozdíl mezi vertikální a horizontální polarizací..těch 5 kW není až tolik a je to z opačného směru..každopádně problémy asi budou ;)
[/quote]

Nevím jak si daleko od Radíkova, ale těch 5 kW je celkem dost. Např. Krížava na kanále 35 má jen 2 kW a jak daleko doletí když není zastíněná a vídíš sám, že ide aj v Olmíku. To by si musel být dost daleko od Radíkova a nebo mít v příjmu nějaký kopec aby ti stačila k odrušení jen změna polarity antény. Změna polarity je v reálu jen 15dB potlačení i když se uvádí 20dB. Analogová Primo na kanále 60 měla výkon 4kW a ČT 1 na kanále 33 jen 2kW a jak daleko tyto signály doletěli. Ta analogová Prima se běžně přijímala ve Zlíně tam kde nešla chytat z Tlusté hory a kanál 33 byl ve Zlíně taky příjímatelný než na stejném kanále začalo vysílat DVB-T z Tlusté hory.


Zdenek S.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 181
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:regionální síť 8
« Odpověď #14 kdy: 03. 09. 2013, 19:30:27 »
Jede,ale je o cca 5 dBuV slabší než Žilina..navíc nejede pořád VP MUX a z Krížavy je 52,32,35  z jednoho směru..po spuštění Radíkova budu muset ty jojky chytat z Javoriny a to už budu muset selektivně slučovat..


Vidím, že se nemůžeš dočkat a si velice nadržený na ten Radíkov skrz nějakou Primu v HD aj za cenu pěti slovenských programů. Kdyby si nechytal aj Javorinu tak nevím jak by si pak mluvil. Takovým jak ty bych Přál aby puslili z Olomouce aj něco na kanále 56.

přál bych to samé i tobě
závistivče

Ptal se tě někdo na něco, že se do toho montuješ! Odpověď byla taková protože Danny10 se už nemůže dočkat a chlubí se tím, že je mu jedno jestli to zruší Křížavu, když má v záloze ještě Javorinu. Kdyby měl jen Krížavu, tak by mluvil jinak a pak kdo je tady závistivec, že?! Když někdo nebere ohled na druhé a ještě se chlubí tím, že má v záloze příjem z jiného vysílače to už je podle tebe normální?! Nevím co všichni máte s tím HD když tam stejně v HD jede jen něco vyjímeně a kor u té Primy. Jestli to mám SD a nebo v HD je úplně jedno když to jede stejně v HD jen s datovým tokem do 5Mb a pořady natočené v HD jsou tam jen vyjímečně. Raději budu mít šest programů v SD než jen program v HD ne HD.


 

reklama