Autor Téma: Web České televize  (Přečteno 4048 krát)

Michal P.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Web České televize
« kdy: 31. 08. 2013, 11:45:44 »
Že by web ČT nevydržel zátěž při startu nového kanálu? http://www.ceskatelevize.cz/

« Poslední změna: 31. 08. 2013, 11:53:15 od Michal P. »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 379
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Web České televize
« Odpověď #1 kdy: 31. 08. 2013, 11:56:03 »
Tak tohle není první případ. Stává se mi to častěji. Většinou čekání nevydržím a druhý den to zase jede  ;).
Planar IT-15T2.


P. H.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 46
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Web České televize
« Odpověď #2 kdy: 31. 08. 2013, 12:01:39 »
...vypadá to tak... zkoušel jsem HbbTv, normálně reaguje skoro okamžitě, dnes stále jen načítá a načítá...


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Web České televize
« Odpověď #3 kdy: 31. 08. 2013, 12:10:58 »
To bude pěknej nášup nespokojených diváků co nemůžou naladit, třeba kanály Nova HD, Fanda atd.  v muxu 4 jsou přeci jenom soukromé a tam se to tak neřeší, ale veřejnoprávní televize kterou si každý platí... no bude to zajímavé.   

Ono to je s lidma těžké, když si čtu na facebooku České Televize, někteří diváci mají 20 leté instalace antén a myslí si bláhově jak stačí zmáčknout vyhledávání a vše naskočí.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Web České televize
« Odpověď #4 kdy: 31. 08. 2013, 13:00:49 »
Ono to je s lidma těžké, když si čtu na facebooku České Televize, někteří diváci mají 20 leté instalace antén a myslí si bláhově jak stačí zmáčknout vyhledávání a vše naskočí.
Za tohle si ale muze CT sama. Jeji informace ktere vcera vysilala o tom jak naladit D byly presne ve stejnem duchu - spustit manualni ladeni. O tom, ze je taky nekde nutne upravit/otocit/pridat antenu a nekde neni pokryti ani slovo.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 753
    • Zobrazit profil
Re:Web České televize
« Odpověď #5 kdy: 31. 08. 2013, 13:10:37 »
Už je o tom zpráva i na seznamu jak si lidi stěžují že to nenaladí.


Michal P.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Web České televize
« Odpověď #6 kdy: 31. 08. 2013, 13:14:08 »
 večer to bude i na čt24  ;)


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Web České televize
« Odpověď #7 kdy: 31. 08. 2013, 13:25:03 »
Nedostupnost (pretizeni) http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/ jsem take ted zaznamenal.


horas89

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 35
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Web České televize
« Odpověď #8 kdy: 31. 08. 2013, 13:54:25 »
Už je o tom zpráva i na seznamu jak si lidi stěžují že to nenaladí.
Na seznamu? Není to spíš na novinkách?