Autor Téma: ČT tvrdí, že pokrývá 80-90% území signálem v DVB-T RS7 ve které budou vysílat no  (Přečteno 53359 krát)

zahumenda

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Už mně nebaví to věčný remcání,taky by se tady měl ozvat komu to šlape jak hodinky jako u mně,lokalita Milovice!!!!!! Fandím panu Pařízkovi!!!!!!

Reklama

• Stálý člen

pajas2

• Profík
    • Zobrazit profil
Už mně nebaví to věčný remcání,taky by se tady měl ozvat komu to šlape jak hodinky jako u mně,lokalita Milovice!!!!!! Fandím panu Pařízkovi!!!!!!
V sousední Lysé nad Labem to jde naprosto bez problémů, perfektní příjem bez výpadků, naprosto stabilní příjem (chybovost 1E-8).
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)

milan pospisil

• Člen
  • **
    • ICQ komunikátor - 314039702
    • Zobrazit profil
no,já to v Humpolci taky chytám bez problémů. Jen bych to měl chytat tak jak mux4 z Větrnýho Jeníkova na 50.kanálu,ale ten mi vůbec nejede i když mám anténu tím směrem a mux4 jede bez problémů. Mux1a chytám na druhou anténu,kterou mám nasměrovánu na Krásné a jede mi na 21.kanálu,což by měl být asi Trutnov. ;)
Nejhorší lidé na forech jsou ti,kteří musí za každou cenu neustále něco psát! téměř vždy je to totální blbost
Edision Argus mini IP
PHILIPS 32PFL5605H
PHILIPS 40PFL5606H
PHILIPS 40PFL5007H/12

wochomurka

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
Mám takový tušení,že tohle ČT neustojí a Déčko se bude brzo stěhovat do jiného Muxu.
Alespoň dočasně.

Grifin

• Závislák
    • Zobrazit profil
Mám takový tušení,že tohle ČT neustojí a Déčko se bude brzo stěhovat do jiného Muxu.
Alespoň dočasně.
Tomu nevěřím, by přeci museli uznat svou chybu ... to se nestává :-)
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551

Reklama

• Stálý člen

ivovi

• Profík
    • Zobrazit profil
...Proto onen název MPX1a. posvěcený i ze strany ČTÚ. ..
Kde a jak MPX1a posvetil CTU? Ten termin jsem videl jen u CT.

Petr PetrK

• Profík
    • Zobrazit profil
To, že jsem napsal, že ČTÚ posvětil název MPX1a, jsem mínil poněkud v nadsázce, i když celý tenhle komplot RS7 vznikl ve spojení tří zainteresovaných stran. Tedy (i) s tichým souhlasem ČTÚ. Je jasné, že největší díl odpovědnosti leží na bedrech vedení ČT, které se z toho muselo nějakým způsobem "právně" vykroutit, a tak prostě vymysleli název multiplex 1a. A povedlo se - zmátli velkou spoustu lidí, protože na první pohled vše vypadá OK, tedy že hádéčka a samozřejmě i Déčko/art se vysílá ve veřejnoprávním multiplexu dle zákona, tedy v muxu1. Tudíž se vlastně vůbec nic nestalo... Jedeme dál! 

José

• Profík
  • Vivat RADIO 1 !
    • ICQ komunikátor - 73659371
    • Zobrazit profil
    • DAB
To, že jsem napsal, že ČTÚ posvětil název MPX1a, jsem mínil poněkud v nadsázce, i když celý tenhle komplot RS7 vznikl ve spojení tří zainteresovaných stran. Tedy (i) s tichým souhlasem ČTÚ. Je jasné, že největší díl odpovědnosti leží na bedrech vedení ČT, které se z toho muselo nějakým způsobem "právně" vykroutit, a tak prostě vymysleli název multiplex 1a. A povedlo se - zmátli velkou spoustu lidí, protože na první pohled vše vypadá OK, tedy že hádéčka a samozřejmě i Déčko/art se vysílá ve veřejnoprávním multiplexu dle zákona, tedy v muxu1. Tudíž se vlastně vůbec nic nestalo... Jedeme dál!

To je pěkný  ! To jsem se pobavil. Aby pak třeba nevymysleli ještě 1+ nebo potom prostě slovy JEDNA atd. To jsou showmani, to je sranda.... U nás jde prostě všechno a nikdo jim ten zadek nenakope a nenakope....
Philips 40PFL5007K/12
DVB-T / Löbau, Ještěd, Černá studnice, Jelení hora /
DVB-S2  Al 105cm / FTA 19,2°E + Sky Link 23,5°E  /

Externí STB Sat Elita 2000 HD  Al 85cm Mascom,
Thor 0,8°W, Free Sat by UPC Direct

Pure Evoke 2S : DR DEUTSCHLAND Dresden 5C,
SACHSEN Löbau 9C, TELEKO DAB Proseč LL

zuzay

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
 neni signal, nezle naladit R.S. 7  jako poplatnik jsem zklaman a znechucen. Platim jako ostatni ale jsem o jeden program ochuzen. Zejtra pisi stiznost na CT .....

spyko

• Závislák
    • Zobrazit profil
Brambory:jsem taky důchodce/ikdyž ještě nuceně pracující/,když zjistí,že to nejde -pak tu může řvát co hrdlo ráčí,stejně mu to bude k h.... !! :o
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.

Pamětník

• Profík
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
neni signal, nezle naladit R.S. 7  jako poplatnik jsem zklaman a znechucen. Platim jako ostatni ale jsem o jeden program ochuzen. Zejtra pisi stiznost na CT .....
A nezapomeňte si říci zpětně o vrácení části koncesionářského poplatku z minulosti, kdy Vám ČT nabízela jen 2, 3, 4 stanice. Přece bylo nespravedlivé platit za méně stanic, stejně jako dnes za 6.  ;)
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další

kaliv

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
dávám Vám plně za pravdu a ti 3--% (existuje ještě komunita 4--%)jsem z jiného koutu a to ze západního cípu kraje Vysočina a mux1a ani náhodou a to vím už od 1.5.2013 kde pro naší lokalitu začal vysílat z vysílače Větrný Jeníkov programyČT1,ČT2,ČT/sport v HD rozlišení od té doby se v našem regionu nedá naladit,proto jsem svým známým říkal při debatách o této problematice,ať si nedělají iluze,že nové programy ČTv naší oblasti stejně nepůjdou naladit.Kampaň  na ČT jim jasně avizovala 31.8.2013 pojede nový dvojprogram a zcela bezostyšně se nyní brání,že situace na 80% pokrytí a do budoucna se zvýší na 95%,ale podle jistého článku to bude až v r.2017 po uvolnění dalších kmitočtů...

Kuba Melín

• Global Moderator
  • Profík
    • Zobrazit profil
    • DVB Servis
Fascinuje mne to označování mux 1a.

Jedná se o normální soukromou a komerční síť, jejíž kapacitu si ČT pronajímá a ve které se vedle ČT šíří komerční Retro Music TV. S veřejnoprávním muxem 1 to nemá vůbec nic společného.

Nevím vůbec, kde tohle označení vzniklo a jestli to má zakrývat, že ten úžasný celoplošný multiplex se jmenuje Regionální síť 7, ale každopádně je to nesmysl.

EDIT: koukám, že ivovi o kus výše měl ten samý postřeh...
« Poslední změna: 02. 09. 2013, 23:38:48 od Kuba Melín »
S anténami je to jako s ženami - je to složitější, než to na první pohled vypadá :)

Profesionální instalace antén pro DVB-T, DAB i VKV FM, satelitních parabol, měření signálu a další poradenství - http://www.dvbservis.cz

spyko

• Závislák
    • Zobrazit profil
Někde jsem četl/novinky?/,že to je práce ČT,taky si myslím o propagaci svoje,i o podrazu na diváky,ale nemá to nic s laděním ,nebo dokonce se zachycením tohohle muxu,za tenhle názor mě patřičně setřeli,bohužel jsem se ubezpečil,že ti největší ubrečenci se ani nepokusili něco si zjistit,v hospodě mě seřval soused,že kecám nesmysly,když to viděl-ani se neomluvil,už k tomu nemám co dodat ! >:(
Samsung 55nu8002. ,,telesystem 6820 twin,dreambox 525 dvb-t2/c,UPC modul,internet,mini pc di way m9.

ladik 12

• Stálý člen
    • Zobrazit profil