reklama

Autor Téma: Problém přeladění Metropol  (Přečteno 1966 krát)

ludekfilm

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 28
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Problém přeladění Metropol
« kdy: 25. 08. 2013, 12:14:54 »
Na TV Sharp se objevil následující problém. Pokud se zvolí ten neaktivní program (původní pozice programu) musí se TV restartovat, jinak ji nelze přepnout na žádný jiný program. To samé se dělo před 20 srpnem tj. před přeladěním (při volbě nové pozice programu).

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Problém přeladění Metropol
« Odpověď #1 kdy: 25. 08. 2013, 12:21:00 »
jaký máte model Sharpu? na mém, r.v. 2011, není s ničím problém, obě dvě pozice Metropolu v RS4 jsou aktivní.
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:Problém přeladění Metropol
« Odpověď #2 kdy: 25. 08. 2013, 16:59:33 »
Upgradujte FW. Pokud nechcete, tak musíte vymazat programy a spustit automatické či lépe manuální vyhledávání.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


ludekfilm

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 28
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Problém přeladění Metropol
« Odpověď #3 kdy: 25. 08. 2013, 19:52:04 »
Jedná se o TV Sharp LC32LE320E. Je to televize kamarádky a tak potřebuji vědět, zda aktualizace FW skutečně pomůže. Díky


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:Problém přeladění Metropol
« Odpověď #4 kdy: 25. 08. 2013, 20:40:00 »
Pravděpodobně pomůže pouhé přeladění. Pokud si chcete ušetřit podobné problémy v budoucnosti, doporučuji však i upgrade. Podobný problém jsem řešil u Hannspree, která má stejný FW.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Problém přeladění Metropol
« Odpověď #5 kdy: 25. 08. 2013, 20:40:20 »
to je modelový rok 2010, poslední FW je z 2011, pokud neproběhla aktualizace, je potřeba ji udělat, snad to pomůže.
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


 

reklama