Ahoj, teďkom jsem koukal na program novy na podělí večer a jsem úplně nasr... štvaný. Nejen že zrušili krminalku anděl ale zase tam dali ten stupidní gympl. :-( Co mě ale nejvíc štve že dávají seriál okresní přebor až asi v 22.45. Jako beru že už to po třetí opakujou, ale zrovna tohle je jeden z nejlepších novacich seriálu a oni to dobře vědí. Nechápu proč ho nemůžou dat třeba od 20.00 na cinemu nebo na smíchov a zvedli si tak jako skupina share, proč to cpou na tak pozdní noční hodinu kdy si každý řekne, jó je to bomba serial ale jdu spát protože ráno vstavam brzo do kobenky a tohle už jsem viděl. Já bych třeba daleko radši koukal na přebor na cineme než na gympl na nově a takových lidí je si myslím spousta. Sory, jesli vás tím otravuju ale musel jsem se nekde vykecat a vylejt si svojí frustraci, třeba si to někdo z novy přečte. Jinak jsem hrozně rád za vyvolené na primě, konečně bude mít další kravina kterou je ordinace pořádnou konkurenci už i manželka uznala že kdyz je ve vile Vladko že budem koukat na vyvolene a ruzovku si bude nahrávat. :-D ;-)