reklama

Autor Téma: óčko expres bohužel jen v praze  (Přečteno 12747 krát)

akon21

  • Host
óčko expres bohužel jen v praze
« kdy: 14. 08. 2013, 15:40:38 »
je to na prd že óčko expres bude vysílat jen v praze a okolí ale myslím si že kdyby se dohodli s czech digital groop že by klidně mohli do muliplexu 3 protože je tam volná pozice po TIP TV a ta vysíláni stejně asi neobnoví :-[ :-[ :-[ :-[

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #1 kdy: 14. 08. 2013, 15:44:15 »
To bude hrát i desítky km za Prahou, zejména směrem na S a SV to jde dobře.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


michalzavadil78

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #2 kdy: 14. 08. 2013, 17:02:01 »
počkej do 18.8 to by měly spustit vysilaní v 3 multiplexu. :)


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #3 kdy: 14. 08. 2013, 17:14:13 »
michalzavadil78

a kterýho roku?:D


vasek812

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #4 kdy: 14. 08. 2013, 18:22:06 »
2015

  :D

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
    • Zobrazit profil
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #5 kdy: 14. 08. 2013, 18:30:11 »
Mají si ten odpočet vysílat jen v Praze a ne provokovat téměř celou ČR.


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 441
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #6 kdy: 14. 08. 2013, 18:37:55 »
Mají si ten odpočet vysílat jen v Praze a ne provokovat téměř celou ČR.
Kvůli odpočtu budou měnit odbavení :-)


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
    • Zobrazit profil
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #7 kdy: 14. 08. 2013, 19:03:46 »
To by mohly.mě jako diváka na moravě mě taková informace nezajimá,je naopak rušivá.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #8 kdy: 14. 08. 2013, 19:24:33 »
To na Óčku pracují jen samé ženy? Viz "to by mohly".
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
    • Zobrazit profil
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #9 kdy: 14. 08. 2013, 19:40:28 »
Mě nezajimá kdo tam pracuje ale co je vidět na obrazovce.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #10 kdy: 14. 08. 2013, 19:55:29 »
No, to jde vidět! Měl by ses za úroveň svých znalostí mateřského jazyka hluboce stydět a ne tuto nízkou úroveň znalostí, ještě ukazovat v diskusích!
« Poslední změna: 14. 08. 2013, 20:31:17 od Stasi-DDR »
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 729
    • Zobrazit profil
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #11 kdy: 14. 08. 2013, 20:03:51 »
Já se věnuji tématu k věci a ne jestli tam má být Y nebo I a nebo nic.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #12 kdy: 14. 08. 2013, 20:16:51 »
Já věděl, že to nepůjde!
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Zdenek S.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 181
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #13 kdy: 14. 08. 2013, 20:28:37 »
michalzavadil78

a kterýho roku?:D

jaydeesq

Snad "A kterého roku?" a ne "a kterýho roku?"! V jakém to píšete jazyku, rád bych věděl jaký si mám koupit slovník.


Zdenek S.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 181
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:óčko expres bohužel jen v praze
« Odpověď #14 kdy: 14. 08. 2013, 20:50:08 »
No, to jde vidět! měl by ses za úroveň svých znalostí mateřského jazyka hluboce stadět a ne to ještě ukazovat v diskusích!

Stasi-DDR

Soudruhu STBáku z bývalé NDR, když chceš poučovat druhé jak správně psát česky, tak začni napřed sám u sebe. Ne "Měl by ses za úroveň svých znalostí mateřského jazyka ..." ale "Měl by JSI SE za úroveň svých znalostí mateřského jazyka ...". Překlep (stadět) lze toleroval a některé věci už ne. Je potřeba vědět, že začátek věty se píše vždy velkým. Dále nepoužívat čárku tam kde nepatří (znalostí, ještě). Nakonec jsi to opravil (i to stadět) ale když druhé kritizuješ, tak to mělo být správně hned.

Původně jsi napsal toto: "No, to jde vidět! měl by ses za úroveň svých znalostí mateřského jazyka hluboce stadět a ne to ještě ukazovat v diskusích!"


 

reklama