reklama

Autor Téma: Regionální síť 1 - hlaste stav  (Přečteno 76218 krát)

Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Regionální síť 1 - hlaste stav
« kdy: 11. 08. 2013, 18:52:08 »
Pánové,

jak jsem z diskuse týkající se Českobudějovicka pochopil, Regionální síť 1 aktuálně zažívá změny - objevila se tu slovenská TV8, další kanály zřejmě byly vyřazeny. Chci se proto zeptat, jak to vypadá v dalších lokalitách, kde tento multiplex působí? Jaká je aktuální programová náplň?
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #1 kdy: 11. 08. 2013, 19:07:14 »
V Roudnici by se tento týden mělo údajně konečně spustit na 56 kanále, tak uvidíme, dám vědět.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


adchron

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 197
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #2 kdy: 11. 08. 2013, 20:20:15 »
To este pridam GPS a uz skoordinovany vyzarovaci diagram
Roudnice Nad Labem K56 14E1439 50N2528CZE 100W 195+45 H ND
Nowy Sacz-Juh


tele cirkus

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 100
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #3 kdy: 11. 08. 2013, 20:27:42 »
TV 8 to dostali tam za trest?     :D


Tech7

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 419
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #4 kdy: 11. 08. 2013, 21:56:15 »
Regionální síť 1 Příbram http://www.youtube.com/watch?v=owIcPo7_GII
DVB-T: Intel Core i3-530, TechniSat AirStar2, AVerTV Volar HD Pro
DAB: Iriver B20, Iriver B20, Pure One Mini Series II, Tesco DR1403R-CE

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Miroslav Laduna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 190
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #5 kdy: 11. 08. 2013, 22:03:07 »
V Budějkách stále to samé: Místo Óčka je TV8 bohužel s příznakem 4/3 :o místo STIL TV je tma, Noe vysílá natvrdo ve 4/3 a Regionální TV natvrdo v 16/9.


michal výborný

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #6 kdy: 12. 08. 2013, 00:38:53 »
Mochov u Prahy témeř bez signálu. Tady to jen čtverečkuje.
« Poslední změna: 12. 08. 2013, 08:25:52 od michal výborný »


Tech7

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 419
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #7 kdy: 23. 08. 2013, 11:44:16 »
Změna obsahu v Příbrami, bohužel nemohu upřesnit kdy se to stalo, určitě ale tento týden. Nyní je v muxu Fonka, TV 8, Óčko a Šlágr. Škoda je ztráty Retra, RS7 tu nechodí.
DVB-T: Intel Core i3-530, TechniSat AirStar2, AVerTV Volar HD Pro
DAB: Iriver B20, Iriver B20, Pure One Mini Series II, Tesco DR1403R-CE


Martin Š.

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 146
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #8 kdy: 23. 08. 2013, 15:23:09 »
Vysílá to už i v Praze? Nemohu to naladit :-))


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #9 kdy: 23. 08. 2013, 15:52:54 »
Roudnice nad Labem 56 kanál zatím pořád "mrtvo", pokud jsem dopře četl v rozhovoru tento týden, tak už měl být opět v provozu, no uvidíme jestli se dočkáme. :-)
« Poslední změna: 23. 08. 2013, 15:58:27 od Jaroslav Novák »
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


Miroslav Laduna

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 190
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #10 kdy: 03. 09. 2013, 17:37:18 »
Nové oprávnění pro RS 1 Kousek vedle Holoubkova:
Strašice  K21 H REGIONÁLNÍ SÍŤ 1  0x3109   0x0501   13° 45' 26" 49° 44' 04"   510   1W
Vysílač bude přímo v obci. Je možné, že v sousední obci Těně budou mít smůlu.


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #11 kdy: 10. 11. 2013, 15:27:26 »
V Plzni na Košutce sídliště(neplést s vysílačem!!!patří ČRa)od Toužimské5 vysílá RS1 p.Brabce na K37 výkonem 1KW možná už 2KW ale podstatné je že to óčko expres sd evidentně se streamuje z netu viz hláška z PC na ploše . . . je to úsměvné v dnešní době takhle přenášet TV Kanál super spolehlivý přenos  :D
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


Petr C.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 82
    • Zobrazit profil
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #12 kdy: 10. 11. 2013, 17:57:44 »
V Plzni na Košutce sídliště(neplést s vysílačem!!!patří ČRa)od Toužimské5 vysílá RS1 p.Brabce na K37 výkonem 1KW možná už 2KW ale podstatné je že to óčko expres sd evidentně se streamuje z netu viz hláška z PC na ploše . . . je to úsměvné v dnešní době takhle přenášet TV Kanál super spolehlivý přenos  :D
Může i nemusí být. Hláška je  z TeamVieweru - vzdálené správy v tomto případě windows. Nicméně je tam spuštěný VLC, takže to streaming může být. Jestli je to přímo z internetu, nebo streaming jinou cestou je už jedno. O2 TV je víceméně taky streaming přes "internet", jen to běží ve vlastní síti nezávislé na celosvětovém internetu. Ono je to podobné jako např. u Retra, tam když měli poruchu, tak taky bylo vidět, že je to pouštěné z pc s windows.


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #13 kdy: 10. 11. 2013, 18:08:31 »
V Plzni na Košutce sídliště(neplést s vysílačem!!!patří ČRa)od Toužimské5 vysílá RS1 p.Brabce na K37 výkonem 1KW možná už 2KW ale podstatné je že to óčko expres sd evidentně se streamuje z netu viz hláška z PC na ploše . . . je to úsměvné v dnešní době takhle přenášet TV Kanál super spolehlivý přenos  :D

 ;D To snad není ani pravda, teď sledujte jak dlouho to tam bude. :-D   Dobrá ironie, že není žádný kontakt, žádný web kam na tohle upozornit, prostě tyhle sítě jsou jen vrchol amaterismu.
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 441
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 1 - hlaste stav
« Odpověď #14 kdy: 10. 11. 2013, 18:20:58 »
Ono je to podobné jako např. u Retra, tam když měli poruchu, tak taky bylo vidět, že je to pouštěné z pc s windows.
Díky tomu taky Retro neumí zobrazit správně prokládaný signál a cuká v každém švenku. Odbavovat a přenášet signál přes PC není takový problém, pokud se pro to využije vyhrazený HW a SW a ne běžný výstup pro monitor a SW pro infopanely. Óčko Gold taky jede z PC, ale tyhle problémy nemá.
« Poslední změna: 10. 11. 2013, 18:23:16 od Jan Novák »


 

reklama