Ještě k tomu všemu poznámka "pod čarou", aby bylo mezi námi všemi děvčaty zcela otevřeně jasno. Antény jsou mým koníčkem, vlastně přesněji řečeno koněm už 40 let, když jsem ve 12-ti poprvé šoupal alobalem po dvoulince a říkal sem si, co se to tam vlastně děje a jak může mít obal od čokolády vliv na to, že se ten obraz zlepší. Pro ty, kteří se mi ozývají na mail, ohledně rozměrů pro stavbu, bude to asi takhle: 15Ydab už jsem fyzicky postavil, ale dokud ji neprověřím v praxi, ať už s omarem3 nebo kýmkoli jiným, žádné rozměry pro stavbu nebudou, takový jsem já a to se nezmění, ať se to někomu líbí či ne. Mnozí mne z minulosti ne až tak dávné minimálně "korespondenčně" znají a ví a potvrdí, že co vytvořím a ověřím, to platí a funguje. Kdo chce, ať si na netu vyhledá moje příspěvky, nick je po celá léta stejný. Postavil, upravil a taky rozdal jsem za ta léta spoustu antén, z těch konkrétně "webově" dohledatelných např. TVD21-69V (doufám , že se ozve uživatel lance a dodá reference, jak a jestli mu po těch 9-ti letech slouží). Nemám problém po fyzickém prověření parametrů poskytnout konkrétní osobě rozměry pro stavbu i udělat hodné úpravy pro konkrétní místo příjmu, ale klidně se na mě zlobte, je mi to fuk, nebude to tak, že to prakticky ověřím a jen to tak postnu na net. Na to prostě v dnešní době, kdy každý v klidu obšlehne, využije a použije cokoli pro vlastní prospěch a obohacení z vysoka víte co. Inteligentní lidé, kteří to použijí pro vlastní potěšení to pochopí a ti ostatní jsou mi prostě u zádele, přeberte si to podle vlastního uvážení. Takže na maily typu dobrý den já su Franta a chcu rozměry na anténu, na ty, bohužel, nečekejte nějakou radostnou reakci z mé strany. S mailem ahoj, ja su omar3, jmenuju se Franta Rákos, dělám v realitce M+M a bydlím a lovím dab v Kotěhůlkách 38, zavolej mi na číslo 666 777 888 a domluvíme se, s tím nemám žaden problém! Já taky nejsem žádný anonym a každý si mě může dohledat, včetně všech sraček, který mě za posledních 7 let potkaly (a který bych nepřál ani největšímu nepříteli) a ze kterých jsem se musel bez jakékoli pomoci vyhrabat. Takže tak to prostě je a bude a nikdo s tím nic nenadělá, je to mé právo, odborně řečeno mé duševní vlastnictví, rozumní fandové a nadšenci s tím nebudou mít absolutně žádnou potíž a ti ostatní mě, se vší úctou a bez urážky nezajímají. Dobrou noc všem lidem dobré vůle :-)