reklama

Autor Téma: Prima HD  (Přečteno 12765 krát)

Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 840
    • Zobrazit profil
Re:Prima HD
« Odpověď #15 kdy: 14. 10. 2013, 07:13:58 »
Njuska:to je opravdu velmi zajímavá otázka,samotného by mě to zajímalo,zvlášť po té "slavobráně" co tehdy zprovoznění HD verze předcházelo. Asi to bude pánové to primácké "vytření zraku" o kterém tu tehdy blekotal Novák a návrat k SD,to je teďka u nás populární.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 912
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima HD
« Odpověď #16 kdy: 14. 10. 2013, 08:59:10 »
A nebude to náhodou tak, že logo sa objavuje len u progarmov vysielaných v natívnom HD? Teda nie u tých ostatných, ktoré sú len prepočítavané? Mám taký pocit že SK televízie to tak robia (alebo robili), možno to takto robí aj Prima.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Michal V.

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 17
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima HD
« Odpověď #17 kdy: 14. 10. 2013, 09:32:55 »
Logo chybí cca 2 týdny a ani u pořadů v nativním HD se neobjevuje. Dle vyjádření komunikačních kanálů UPC se Prima údajně rozhodla HD logo vypnout a nezobrazovat. Pro mne je to naprosto nepochopitelné rozhodnutí.


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima HD
« Odpověď #18 kdy: 14. 10. 2013, 09:40:18 »
No hlavně že vůbec vysílá, i SD program je kvalitnější než když si ho přepočítává televize. Navíc nativu dávají víc než NOVA. Pokud nechtějí z HD vycouvat tak mi to chybějící logo fakt nechybí. :-)
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 437
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima HD
« Odpověď #19 kdy: 14. 10. 2013, 09:50:10 »
Nevím, proč z toho dělat vědu. Není žádná povinnost tam ta písmena HD dávat, důležité je, jaký je skutečný obsah.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Petr Novák

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 88
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima HD
« Odpověď #20 kdy: 14. 10. 2013, 19:25:29 »
To sice ne, ale měli by být konzistentní, tedy ne aby na hlavní Primě to logo zrušili, ale na Prima Cool ho nechali. To je poněkud zarážející a podivné.
« Poslední změna: 15. 10. 2013, 00:10:22 od Petr Novák »


Njuska

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 78
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima HD
« Odpověď #21 kdy: 15. 10. 2013, 04:19:38 »
Mě osobně to zbytečně mate. Mám na TV/PC jak Primu, tak Primu HD a místy si opravdu nejsem jist, co sleduji (vzhledem k tomu, ze na Primě toho v HD nativu zatím moc není). Navíc, v Praze vysílá Prima HD i v DVB-T, (kdy za šíření HD kanálů platí) a pak tedy vůbec nechápu krok, HD logo odebrat. Ano, u COOL, kde není v HD snad vůbec nic, logo HD pořád je.


Grifin

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 468
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima HD
« Odpověď #22 kdy: 21. 10. 2013, 15:58:24 »
Mě osobně to zbytečně mate. Mám na TV/PC jak Primu, tak Primu HD a místy si opravdu nejsem jist, co sleduji (vzhledem k tomu, ze na Primě toho v HD nativu zatím moc není). Navíc, v Praze vysílá Prima HD i v DVB-T, (kdy za šíření HD kanálů platí) a pak tedy vůbec nechápu krok, HD logo odebrat. Ano, u COOL, kde není v HD snad vůbec nic, logo HD pořád je.

Na cool je toho docela dost (sport, přenosy vyvolený atd.), ale pokud nepoznáte rozdíl mezi SD a HD verzi Primy tak se ani nedivím že tam to logo potřebujete :-).
My ostatní co rozeznáme rozdíl tam logo nepotřebujeme.
MUX 1+2+3, MUX 4 (k42), REGIO 4 (k46), REGIO 7 (k37), REGIO 12 (k47)
O2TV (Sport)
Panasonic TX-P50ST50E
LG MS400H + 1TB HDD
LG BH7520T
Rikomagic MK802 III + Airmouse Measy RC11
Philips 43PUS6551


sikula 83

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 48
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Prima HD
« Odpověď #23 kdy: 21. 10. 2013, 16:59:14 »
Už tam to logo HD zase je.


 

reklama