reklama

Autor Téma: Změna hesla na fóru  (Přečteno 9854 krát)

Petr Koumar

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 67
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Změna hesla na fóru
« kdy: 16. 07. 2013, 19:08:34 »
Zdravím, kde si tady mohu změnit heslo? Nikde jsem to nenašel, díky.
Televizor: Samsung UE40EH5000W
DVD přehrávač: LG DVX276
Multimediální centrum: Android TV Box CS918
Klávesnice: Logitech K400r
Reproduktorová soustava: Genius SW-F2.1 355

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 479
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna hesla na fóru
« Odpověď #1 kdy: 16. 07. 2013, 22:24:08 »
obrázek snad napoví ?
1. Nastavení profilu
2. Změna hesla
3. Uložit
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna hesla na fóru
« Odpověď #2 kdy: 16. 07. 2013, 22:54:23 »
To je ale heslo na Digizone, ne do fóra.


Pamětník

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 479
  • KLD-40W4000, 32LD550, LE32B450, SyncMaster 2370HD
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna hesla na fóru
« Odpověď #3 kdy: 17. 07. 2013, 08:20:54 »
Tak to jsem přehlédl, omlouvám se. Nikdy jsem to prakticky nepotřeboval a věřil jsem textu : "Vyplněním uživatelského jména a hesla se přihlásíte ke svému uživatelskému profilu. Jméno a heslo platí pro všechny servery společnosti Internet Info."

Také další údaje : "Autentizační systém je sdílen mezi všemi servery Internet Info a obsahuje základní informace o uživateli, tj. jeho jméno, login, heslo, e-mail ad. – nastavení těchto údajů naleznete pod položkou Nastavení a jejich změna se projeví na všech serverech.

Každý server má dále svá lokální nastavení. Na DigiZone.cz je to například URL domovské stránky, přezdívka a e-mail pro diskuse, nastavení vnímání kvality příspěvků či styl vzhledu – tato nastavení jsou pod položkou Uživatelský profil a jejich změna se projeví pouze na DigiZone.cz." ve mně vyvolávaly dojem, že heslo je editovatelné a společné.

Případně se obrátit podle doporučení na : "Všeobecné dotazy a připomínky směřujte na adresu redakce@digizone.cz"
DVB-C = 3 x TechniSat TechniCrypt >>CXV<<
DVB-T/T2 = 2x MMC LG MS450H, MAXIMUM T-1300 FTA, EVOLVE OMEGA T2, USB tuner HDTV DVB-T/DVB-T2+FM/DAB+
DVB-S2 = SKYMASTER 80cm, MOTOR SG-2100A, Comag SL100HD PVR
DAB+ = HAMA DIR3100, SIRD 14 C2, LINGO iJoy, Albrecht DR50, SONY XDR-S56DBP, Dual DAB+3 a 3 další


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna hesla na fóru
« Odpověď #4 kdy: 17. 07. 2013, 09:53:32 »
Tak to spolu skutečně provázané je. Ovšem pokud vím, šlo mít jiné uživatelské jméno na fóru a jiné na hlavní stránce.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Petr Koumar

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 67
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna hesla na fóru
« Odpověď #5 kdy: 17. 07. 2013, 11:09:53 »
Díky, heslo jsem si změnil skrze server Lupa.cz :D
Televizor: Samsung UE40EH5000W
DVD přehrávač: LG DVX276
Multimediální centrum: Android TV Box CS918
Klávesnice: Logitech K400r
Reproduktorová soustava: Genius SW-F2.1 355


sonson

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna hesla na fóru
« Odpověď #6 kdy: 11. 04. 2014, 22:45:22 »
Chtěl jsem v sekci - Antény pro příjem televizního a rozhlasového vysílání-odpověď na přiložený obrázek zesilovače ale nedaří se mi vložit obrázek -asi budu za lamu ale po kliknutí na ikonku "Vložit obrázek"-se objeví toto:.Lze mně nějak popostrčit?


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna hesla na fóru
« Odpověď #7 kdy: 11. 04. 2014, 23:18:56 »
Chtěl jsem v sekci - Antény pro příjem televizního a rozhlasového vysílání-odpověď na přiložený obrázek zesilovače ale nedaří se mi vložit obrázek -asi budu za lamu ale po kliknutí na ikonku "Vložit obrázek"-se objeví toto:.Lze mně nějak popostrčit?
To je tím, že ta ikonka vložit obrázek je ve skutečnosti vložit odkaz na obrázek - obrázek tedy musí být už někde na webu. Pokud chcete vložit obrázek přímo jako přílohu, klikněte dole pod editačním rámečkem na "Rozšířené možnosti".


 

reklama