Autor Téma: Nejde EPG u některých TV stanic  (Přečteno 7296 krát)

Josef Ruml

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Nejde EPG u některých TV stanic
« kdy: 02. 07. 2013, 15:18:06 »
Dnes nejde EPG u TV stanice Nova,Óčko,Óčko Gold,Active z televizního vysílače Praha město.Provozovatelé těchto TV stanic nemají ze zákona povinnost vysílat EPG?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


basslicker

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 125
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #1 kdy: 02. 07. 2013, 15:26:58 »
Mně nejde EPG na Nově už odvčerejška a i Ty, co píšeš, ale u Ocka Gold jsem si ani nevšiml, že by epg někdy mělo


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #2 kdy: 02. 07. 2013, 15:54:45 »
Zo zákona? Zákon, ktorý by prikazoval EPG neexistuje. Rovnako ako neexistuje zákon, ktorý by prikazoval vysielanie teletextu, alebo HbbTV. Je to len nadštandart k TV vysielaniu.
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 069
    • Zobrazit profil
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #3 kdy: 02. 07. 2013, 15:55:01 »
chybí tam toky EIT pro Novu, Óčko, Óčko Gold.


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 379
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #4 kdy: 02. 07. 2013, 17:48:28 »
Možná jenom pro zajímavost: EPG u Novy v MUX4 jde normálně. V MUX2 chybí. Vysílač Kleť.
Planar IT-15T2.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #5 kdy: 02. 07. 2013, 18:11:31 »
Zo zákona? Zákon, ktorý by prikazoval EPG neexistuje. ...
Omyl. Vysilatel (TV stanice) ma v licenci uvedeno, ze bude poskytovat EPG a ze zakona 231/2001 vyplyva ze pak jde o povinnost. Drzitel individ. opravneni pro vyuzivani radiovych kmitoctu ma pak povinnost zajistit poskytovani EPG ze zakona 127/2005.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 069
    • Zobrazit profil
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #6 kdy: 02. 07. 2013, 18:16:51 »
EIT Novy už je přítomen, obsahuje však data 8.7. a 9.7.

Pozn: také harmonizovaná 300468 a d-book považují EPG (EIT) za povinné. Jiná věc je obsah a podrobnost.
« Poslední změna: 02. 07. 2013, 18:21:44 od Petr Svoboda »


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #7 kdy: 02. 07. 2013, 19:23:22 »
Mně nejde EPG na Nově už odvčerejška a i Ty, co píšeš, ale u Ocka Gold jsem si ani nevšiml, že by epg někdy mělo
Ocko Gold EPG ze zacaktu mělo a mělo ho až do tě doby než měli ve studiu povodeň. Co ale úplně zrušilo ocko je teletext ten už tam není hoooooooodne dlouho. Jinak z Jestedu jde EPG nova a černá studnice Nova HD taky, nejde ale EPG u pohody a Oček.
« Poslední změna: 02. 07. 2013, 19:25:37 od s.s.rock »


Vít Drbal

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 11
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #8 kdy: 02. 07. 2013, 21:16:44 »
Potvrzuji. V Praze v MUXu 2 u Novy stále není EPG, ale u její HD verze v MUXu 4 EPG je. Já si toho všimnul dopoledne a zíral, to se u ní nestalo, už ani nepamatuji. Jsem zvědav, kdy se pochlapí pachatelé, přece jen jsem odvyknul plánovat nahrávání podle tištěného TV programu  :)
Nikdo učený z nebe nespad..., nebo si pěkně nabil hubu


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 069
    • Zobrazit profil
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #9 kdy: 03. 07. 2013, 07:20:52 »
stav EPG u Novy: téměř beze změny, první event je stále 8.7.-5:59 Snídaně s Novou. Poslední event se nám posunul (automaticky? 7 dnů?) na 10.7.-1:30, lenght 0:40 Novashopping. Položka present je prázdná, following obsahuje onu Snídani s Novou.
Kdyby ostatní kanály nejely správně, zdálo by se, že je to chyba databáze, a když chvíli počkáme, ono to samo doběhne na aktuální čas. Ale takto?
« Poslední změna: 03. 07. 2013, 07:34:50 od Petr Svoboda »


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #10 kdy: 03. 07. 2013, 08:14:52 »
Možná jenom pro zajímavost: EPG u Novy v MUX4 jde normálně. V MUX2 chybí. Vysílač Kleť.

Je dobré uvést že v MUX2 krom NOVATV v SD kde nejde EPG u ostatních jde jim EPG a to i Nově Cinemě!!!
Mimochodem Óčko a Óčko Gold taktéž nejde EPG,dále tet budoucí déčko,dále Pohoda,a Plzeňská1 a RegionálníTV v RS1 dále NOETV a RETROMUSICTV a tady je retro staženo z 16:9 na4:3 stojí to za to!podívejte se na to z Toužimské5!to je pokoukáníčko když 16:9 se stáhne na 4 : 3 !!!  :D
Mimochodem NOVA HD v mpeg4 v MUX4 EPG normálně jde i tady na vodárně na K 56!!!
Abych nezapoměl MUX1-2-3 je z Krašova a MUX4 z Vodárny to samé RS7 a RS1 je z Toužimské5!!! :D
« Poslední změna: 03. 07. 2013, 08:16:57 od Karel Cibulka »
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #11 kdy: 03. 07. 2013, 13:30:07 »
V Brne ted EPG jede komplet mux2 (vcetne Novy) a EPG mux3 vsude krome obou Ocek.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 069
    • Zobrazit profil
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #12 kdy: 03. 07. 2013, 13:33:44 »
JJ, už to jede i v Praze.


Karel Cibulka

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 627
  • Fanda bezdrátové komunikace
    • ICQ komunikátor - 405782218
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #13 kdy: 03. 07. 2013, 13:53:54 »
V Brne ted EPG jede komplet mux2 (vcetne Novy) a EPG mux3 vsude krome obou Ocek.

Ano,EPG v MUX2 už jede na všech TV i tedy Nově TV,jen v MUX3 nejedou na obou Óčkách Krašov vysílač
ACTIVE je kapitola sama pro sebe,tam to snad nikdy NEpojede to EPG!!!!a při tom je to dobrý pomocník,no hold jak píšu ACTIVE je kapitola sama pro sebe...  :D
« Poslední změna: 03. 07. 2013, 13:56:37 od Karel Cibulka »
Jsem rád že věci fungují tak jak mají =)


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Nejde EPG u některých TV stanic
« Odpověď #14 kdy: 03. 07. 2013, 22:18:01 »
Tak pohoda už taky nahodila EPG zase tak už opravdu nejde jen u oček. Jinak jaký může být Active TV pomocník to opravdu nechápu, osobně ji vůbec naladenou nemám, resp. jsem ji vymazal stejně jako šlágr TV, takové odpadkove TV nezbiram. ;-)