reklama

reklama

Autor Téma: k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony  (Přečteno 7209 krát)

Adam Horák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« kdy: 28. 06. 2013, 08:28:30 »
Rodinný dům, anténa širokopásmová směrem na ČH. Na TV Sony 32W4000 nejde naladit k. 38 (Mux2), po zvolení k.38 chvilku vyhledává, jaky by tam něco bylo a pak nic. K. 37 (PL2) jede, k.40 (Mux1) jede, k.48 (PL1) jede, k.60 (Mux3) jede, bez problému.
Před přeladěním ČH z k. 61 na k.38 vše fungovalo dobře.
STB Strong, TV Hyundai k.38 naladí, oba ukazují sílu cca 75%, kvalitu cca 95%.
Kdyby měl někdo nějaký nápad, dejte prosím vědět. Případně prosím, pokud někdo má stejný TV a bere ČH, ať dá taky vědět. Díky

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



konradek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 10
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #1 kdy: 28. 06. 2013, 08:46:02 »
Obnovte tovární nastavení a potom vyzkoušejte. Stejný postup jsem musel udělat na 40W4000, poté již bez problému.


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #2 kdy: 28. 06. 2013, 08:59:09 »
na Sony Bravia KDL 40W4000 jsem manuálně naladil hned první den k 38 ČH bez problému
« Poslední změna: 28. 06. 2013, 09:12:28 od pepa novák »


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 434
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #3 kdy: 28. 06. 2013, 09:21:02 »
Podle mě je to tím, že Sony nenaladí kanál se stejnou identifikací, kterou už má uloženou. Takže buď nejdřív smazat všechny odkazy na K61 nebo pustit automatické ladění.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 512
    • Zobrazit profil
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #4 kdy: 28. 06. 2013, 10:30:32 »
Anebo mate namireno spis na Polaky a k37 prilis silne oproti k38.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #5 kdy: 28. 06. 2013, 10:35:08 »
Smazat všechny programy a manuálně naladit znovu.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #6 kdy: 28. 06. 2013, 10:35:55 »
Anebo mate namireno spis na Polaky a k37 prilis silne oproti k38.
Na území ČR toto nepředpokládám.  ;)
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


K. Vav

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 225
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #7 kdy: 28. 06. 2013, 10:43:02 »
Rodinný dům, anténa širokopásmová směrem na ČH. Na TV Sony 32W4000 nejde naladit k. 38 (Mux2), po zvolení k.38 chvilku vyhledává, jaky by tam něco bylo a pak nic. K. 37 (PL2) jede, k.40 (Mux1) jede, k.48 (PL1) jede, k.60 (Mux3) jede, bez problému.
Před přeladěním ČH z k. 61 na k.38 vše fungovalo dobře.
STB Strong, TV Hyundai k.38 naladí, oba ukazují sílu cca 75%, kvalitu cca 95%.
Kdyby měl někdo nějaký nápad, dejte prosím vědět. Případně prosím, pokud někdo má stejný TV a bere ČH, ať dá taky vědět. Díky

Jediné správné řešení tohot problému je asi poslat tento TV do sběrného dvora :) Když na levných stb to jede bez problémů ;D


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #8 kdy: 28. 06. 2013, 10:51:43 »
Podle mě je to tím, že Sony nenaladí kanál se stejnou identifikací, kterou už má uloženou. Takže buď nejdřív smazat všechny odkazy na K61 nebo pustit automatické ladění.
na Sony (aspoň mé KDL 40W4000 ) je v "technické nastavení" možnost zap/vyp automatické aktual. vysilačů. Pokud se spustí "automatické ladění" tak ladí jen ten nejlepší signál s jedním ID, tedy by měl naladit k 38. Manuálně lze naladit všechny kanály i se stejným ID.  To automatické aktual vysilačů mám vypnuto, protože mi to později samo v mux3 přelaďovalo program V1 z k60 na k59 a nic jsem neviděl. Problém musí být někde mimo přijímač. jak píšu nahoře, já manuálně naladil k38 naprosto bez problému a ani jsem před tím k61 nemazal - prostě jsem jen po naladění přepsal v "třídění programů" ty pozice novým kanálem. 


Adam Horák

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 9
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #9 kdy: 28. 06. 2013, 22:02:57 »
Tak se stalo přesně to, co jsem nechtěl. Spuštění kompletního znovunaladění sice zabralo, ale pak jsem strávil hezký večer s přetříděním programů tak, aby to bylo setříděno jako předtím. Asi si TV něco pamatovala a nechtěla uvěřit, že místo k.61 je k.38,  ;D

Děkuji všem za rady.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #10 kdy: 29. 06. 2013, 07:53:42 »
Včera u zákazníka na TV Sony zase nešel přesunout "nový" Barrandov na pozici toho starého. Prostě TV nechtěla akceptovat záměnu dvou programů se stejným názvem. Každá TV má něco "svého".
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 512
    • Zobrazit profil
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #11 kdy: 29. 06. 2013, 23:20:08 »
Predpokladam, ze stacilo z one pozice smazat stary Barrandov a pak to slo.


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:k.38 z Černé hory nejde naladit na TV Sony
« Odpověď #12 kdy: 30. 06. 2013, 08:54:15 »
Predpokladam, ze stacilo z one pozice smazat stary Barrandov a pak to slo.
Je to tak.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


 

reklama