Autor Téma: Prima family bez FAMILY  (Přečteno 3955 krát)

Martin Kadaník

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
    • SMIDLIB
Prima family bez FAMILY
« kdy: 03. 08. 2013, 21:05:37 »
Dobrý večer, pokud jsem přehlédl nějakou zprávu, tak se předem omlouvám, ale dnes dopoledne jsem si všiml, že televize Prima family přestala používat dovětek FAMILY. Nejen, že zmizelo z loga, ale i v upoutávkách vždy zní, třeba: „...dnes večer na PRIMĚ." A EPG také hlásí jen TV Prima.

Reklama

• Stálý člen

Mark.K

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Prima family bez FAMILY
« Odpověď #1 kdy: 03. 08. 2013, 21:11:13 »
Živě na konferenci 1.srpna

10:19 – Prima family se vrací k tradiční značce Prima. Změnu už mohli v rámci identifikace stanice zaznamenat diváci v DVB-T a na satelitu.

http://www.digizone.cz/clanky/sledujeme-zive-prima-predstavuje-podzimni-programove-schema/

lukefry21

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 03. 08. 2013, 21:11:32 »
Dobrý večer, pokud jsem přehlédl nějakou zprávu, tak se předem omlouvám, ale dnes dopoledne jsem si všiml, že televize Prima family přestala používat dovětek FAMILY. Nejen, že zmizelo z loga, ale i v upoutávkách vždy zní, třeba: „...dnes večer na PRIMĚ." A EPG také hlásí jen TV Prima.
Dobrý postřeh ;) Prima se od 1. srpna vrátila k používání jména Prima, prý aby "vrátila divákům zavedenou značku". Tady na Digizone o tom zvláštní článek myslím nebyl, ale zmínka padla v reportu z tiskové konference :)

Petr Marecek

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 03. 08. 2013, 21:18:11 »
no já se jen divím, že jim tu změnu dovolili bez toho,aby tam měli regiony

Martin Kadaník

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
    • SMIDLIB
« Odpověď #4 kdy: 03. 08. 2013, 22:16:24 »
Děkuji za odpovědi. Mě to právě přišlo divné, protože pokud vím, tak změnu názvu programu musí schválit RRTV a nikde v jejich
tiskových zprávách ze zasedání jsem nic nenašel.

Reklama

• Stálý člen

Stefan Bukovan

• Profík
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 03. 08. 2013, 22:52:51 »
no já se jen divím, že jim tu změnu dovolili bez toho,aby tam měli regiony
Pôvodnú licenciu, ktorá im prikazovala vysielať regióny predsa vrátili a vysielajú podľa novej, ktorá s regiónmi nemá nič spoločné. A zmena názvu neznamená vydanie NOVEJ, alebo návrat k starej licencii. Teraz použili iný spôsob ako keď sa zbavili regiónov - nič nevracali, len oznámili administratívnu zmenu názvu.

Naviac tie regionálky aj tak už prišli o licencie (a dokonca dal Prime za pravdu aj súd).
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380

Ondřej Honeger

• Stálý člen
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 05. 08. 2013, 08:30:18 »
Děkuji za odpovědi. Mě to právě přišlo divné, protože pokud vím, tak změnu názvu programu musí schválit RRTV a nikde v jejich
tiskových zprávách ze zasedání jsem nic nenašel.
Cože?Když to schválila RRTV.
10:41 – Změně názvu z Prima family na Prima už nic nepřekáží. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) s tímto krokem souhlasila na svém posledním zasedání.

Jiří Job

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 05. 08. 2013, 10:12:10 »
Je dobře že se Prima vrátila ke značce Prima. Ten přídavek Family se mi ani trochu nelíbil.