reklama

Autor Téma: Změna vysílání Barrandov TV  (Přečteno 14661 krát)

Primemedia

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 64
    • Zobrazit profil
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #15 kdy: 21. 06. 2013, 13:10:30 »
Budeš muset.
A co se týče toho tvého dotazu,neboli spíš "konspirace" koukni na podmínky při změně vlastníka.
Zádné"zvyditelnění apod.. v tom nehledej.
Děkuji za radu ale já jsem se samozdřejmně snažil zjištovat informace takže jsem si to lechce vysvětlil prostě se Barrandovu moc nedaří tak mnění ředitele a toto je výsledek Změna vysílání Barrandov TV.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Jiří Job

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 298
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #16 kdy: 21. 06. 2013, 13:16:42 »
Podíval jsem se jim na stránky jsou celé nové a nijak se mi nezdá tento obrázek svou hvězdu tam mají obráceně a před názvem Barrandov je tv. Doufám že si nebudu muset zvykat

Zdrojem je: http://www.barrandov.tv/rubriky/novinky/naladte-si-tv-barrandov-znovu-na-svem-set-top-boxu-nebo-televizi_1339.html
  A joo té hvězdy jsem si nějak vůbec nevšiml.  ;)


Primemedia

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 64
    • Zobrazit profil
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #17 kdy: 21. 06. 2013, 13:24:08 »
Podíval jsem se jim na stránky jsou celé nové a nijak se mi nezdá tento obrázek svou hvězdu tam mají obráceně a před názvem Barrandov je tv. Doufám že si nebudu muset zvykat

Zdrojem je: http://www.barrandov.tv/rubriky/novinky/naladte-si-tv-barrandov-znovu-na-svem-set-top-boxu-nebo-televizi_1339.html
  A joo té hvězdy jsem si nějak vůbec nevšiml.  ;)
Tu na kterou ukazuje ovladač je převrácená jinak v logu je na druhé straně.


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 377
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #18 kdy: 24. 06. 2013, 15:21:44 »
Změna proběhla a proběhla poněkud zmatečně.
Popisuji situaci z vysílače Kleť K39.
Nejprve (ve 12:13) obrazovka zčernala a po krátké chvíli se na ní objevil informační text (viz příloha). Doporučované ladění však nepomohlo a nepomohlo ani uvedení do továrního nastavení a nové naladění. K mému překvapení v záznamu celého TS MUX2 byl stále Barrandov pod S_ID 2049 (záznam byl pořízen od 12:22 a trval 29 sec.).
V zánamu celého TS MUX2 pořízeném od 12:55 (délka 1 min. 27 sec.) se Barrandov objevil již 2x. Jednou s S_ID 2049 a jednou s S_ID 2050, přičemž již šel naladit 2x i v TVP a STB. S_ID 2050 obsahuje vysílání Barrandova a S_ID 2049 informační obrazovku. Nepříjemné je však to, že ještě i nyní (po 15:00) nemají ČRa přehozen EPG. Ten stále běží na pozici s S_ID 2049 a na S_ID 2050 vysílán není.
Planar IT-15T2.


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 377
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #19 kdy: 24. 06. 2013, 15:33:11 »
Ještě přidávám dva grafy datových toků v MUX 2 po změně na 2 Barrandovy.
Planar IT-15T2.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Tech7

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 419
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #20 kdy: 24. 06. 2013, 15:39:20 »
Toto téma mi lehce uniklo, své poznatky jsem umístil zde: http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3162.msg46971#msg46971
DVB-T: Intel Core i3-530, TechniSat AirStar2, AVerTV Volar HD Pro
DAB: Iriver B20, Iriver B20, Pure One Mini Series II, Tesco DR1403R-CE


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 377
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #21 kdy: 24. 06. 2013, 15:48:01 »
A mě to zase uteklo vedle  :). Ale raději informace 2x než vůbec  ;).
Planar IT-15T2.


Milan Pantůček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 129
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #22 kdy: 24. 06. 2013, 21:14:33 »
TV Grundig se musí přeladit (naladí se dvě pozice Barrandova, jedna s infotextem o nutném přeladění). STB Evolve a PC karty Technisat AirStar se přeladit nemusí.
Záleží zřejmě na tom, které identifikátory streamu si příslušný SW ukládá u naladěných programových pozic.


vasek812

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #23 kdy: 24. 06. 2013, 22:27:53 »
Ve Windows Media Center byla ta stará s textem po vyhledání kanálů nahrazena tou novou funkční.  ;)


Marian Noah

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 11
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #24 kdy: 26. 06. 2013, 12:42:30 »
Vypadá to, že změna pozice barrandova, ani změna kanálu ve východních čechách nejde úplně hladce, alespoň dle diskuze zde:  http://tv.barandov.tv/aktualne/jak-naladit-tv-barrandov.html


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 067
    • Zobrazit profil
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #25 kdy: 26. 06. 2013, 12:58:19 »
no protože do toho skočili rovnýma nohama, aniž by si to řádně promysleli.
Mám na mysli: provedení více změn v jednom okamžiku, souběžné vysílání uvnitř multiplexu (!),  špatné nebo žádné informace v obvyklých kanálech (EPG), nevyužití schopností moderních přijímačů a záměrné kladení technických překážek úspěšnému přeladění.
No, kdo chce kam…

Ale možná v tom byl skrytý záměr. Ukázat, že to, co je na satelitu "každodenní běžností", se v pozemáku nedá realizovat.


Jeff_Si

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 108
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #26 kdy: 26. 06. 2013, 13:33:23 »
A jak je to vůbec možný, že to zase někomu nejde? Mně to po přeladění funguje v pohodě a u souseda taky. Kanál 38, Chrudim.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #27 kdy: 26. 06. 2013, 14:02:23 »
no protože do toho skočili rovnýma nohama, aniž by si to řádně promysleli.
Mám na mysli: provedení více změn v jednom okamžiku, souběžné vysílání uvnitř multiplexu (!),  špatné nebo žádné informace v obvyklých kanálech (EPG), nevyužití schopností moderních přijímačů a záměrné kladení technických překážek úspěšnému přeladění.
No, kdo chce kam…

Ale možná v tom byl skrytý záměr. Ukázat, že to, co je na satelitu "každodenní běžností", se v pozemáku nedá realizovat.
Tomu nejak nerozumim. Ja jsem zadny problem az na to ze par hodin chybelo EPG nezaznamenal. Jinak receno, zmena SID byla provedena jak mohla byt nejlepe. Jina vec je, ze se Barrandov neobtezoval zkusit na CTU ziskat stare SID a obtezuje divaky s preladovanim.


Petr Svoboda

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 067
    • Zobrazit profil
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #28 kdy: 26. 06. 2013, 14:57:03 »
Tomu nejak nerozumim. Ja jsem zadny problem az na to ze par hodin chybelo EPG nezaznamenal. Jinak receno, zmena SID byla provedena jak mohla byt nejlepe. Jina vec je, ze se Barrandov neobtezoval zkusit na CTU ziskat stare SID a obtezuje divaky s preladovanim.
Já jsem měl (kromě optimální varianty, jak popisuješ ty) takovou představu: úplný zánik původního programu a "čisté" přidání nového programu. Moderní televizory obě akce zvládnou dost automaticky, v horším případě je přidaný program až na konci seznamu.
A skutečnost: na všech zkušebních TV (každý s jiným čipsetem či SW) změna neproběhla. Protože současné řešení považuji za kočkopsa, ještě invalidního, nikoho o změnu SW žádat nebudu. Jak jsem se těšil, tak jsem byl zklamán. Věřím, že takhle blbě už to nikdy nikdo neudělá. BTW: někdejší změna Primy proběhla podstatně lépe.


Primemedia

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 64
    • Zobrazit profil
Re:Změna vysílání Barrandov TV
« Odpověď #29 kdy: 26. 06. 2013, 19:11:29 »
Podle mně se to celkově nijak extrémně nepovedlo. Jinak to s tím že je Barrandov s infotextem a normálním vysíláním je samozdřejmost.


 

reklama