reklama

Autor Téma: MUX 7 na Ostravsku  (Přečteno 64810 krát)

ales123

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #105 kdy: 01. 07. 2013, 20:51:08 »
Odry

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



večerníček

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 205
  • dobrý večer dobrou noc
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #106 kdy: 01. 07. 2013, 22:42:01 »
Odry a Opava jsou out
Tyto stránky je nejlepší prohlížet při zapnuté televizi!


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #107 kdy: 02. 07. 2013, 08:14:17 »
Odry a Opava jsou out
/img/
Z teoretické mapy pokrytí výpočtem podle vyhlášky nelze takto usuzovat. Zaškrtněte metodu ITU, nebo použijte http://www.mapavysilacu.cz/
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek


Tomáš Heger

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 26
    • Zobrazit profil
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #108 kdy: 02. 07. 2013, 09:23:21 »
Je to super mapa. Jsem z Košatky a podle zadání parametrů není problém s chycením. Mux 4 mám bez problémů, ale 7 naladím, ale mám černo. Myslím, že sedmička ještě nejede na těch 10KW jak je definováno. Jinak by to bylo bez problémů


Aleš Pipek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 728
  • QTH: Pardubice (není li uvedeno jinak)
    • Zobrazit profil
    • RCD Radiokomunikace spol. s r. o.
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #109 kdy: 02. 07. 2013, 10:37:50 »
Mux 4 mám bez problémů, ale 7 naladím, ale mám černo. Myslím, že sedmička ještě nejede na těch 10KW jak je definováno. Jinak by to bylo bez problémů
Nezapomínejte na rozdílné parametry obou sítí.
DVB-T: Krásné, Černá hora (vč.RS7), HK/Chlum, TKB/Pce, Jelenia Góra/Śnieżne Kotły, Kłodzko/Czarna Góra
Ještěd, Praděd, Černá Studnice, ale i Žižkov nebo Buková hora - vše za normálních podmínek

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



ales123

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #110 kdy: 02. 07. 2013, 14:34:14 »
Kčemu to je , když pokryje jenom ostravu a kousek za ní nemyslíte .


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #111 kdy: 02. 07. 2013, 14:53:11 »
Kčemu to je , když pokryje jenom ostravu a kousek za ní nemyslíte .
Je to k tomu, aby to chytalo cca 1/2 milionu lidí. (Ostrava 300 000, Havířov 100 000, a po těch dědinách se 100 000 určitě nasbírá)


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #112 kdy: 02. 07. 2013, 15:02:33 »
Mux 4 mám bez problémů, ale 7 naladím, ale mám černo. Myslím, že sedmička ještě nejede na těch 10KW jak je definováno. Jinak by to bylo bez problémů
Nezapomínejte na rozdílné parametry obou sítí.
Vyzkoušel bych jiný STB. Takový, na kterém to 100pro hraje. (ale je pravda, že by to mělo být v pořádku od začátku)


ales123

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #113 kdy: 02. 07. 2013, 15:48:33 »
Jsou to keci , prostě nemájí na to zvýšit výkon vysílače pánové.


Honza Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 448
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #114 kdy: 03. 07. 2013, 08:17:29 »
Musí dodržovat nějaké hygienické normy. Hned vedle je sídliště. Na druhé straně, kdyby se domluvili a vysílali z Hošťálek, tak to mohli pálit 100 kw. Mě totiž není jasné, koho zásobuje signálem Hladnov. Dokonce i ty Hošťálky jsou divné. Všude v Ostravě a okolí se dá chytnout bez problému Praděd. Kdyby to všechno vysílali slušným výkonem z Praděda, tak mají pokryto 3/4 Moravy celé Slezsko a 1/4 Čech. Ale já jsem jenom pouhý pobíječ much. Já můžu mín naprosto hloupý názor.


Petr PetrK

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 880
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #115 kdy: 03. 07. 2013, 10:28:46 »
Hladnov je i podle mého názoru zbytečný vysílač. Když uvážíte, že Ostravu dobře pokrývá Praděd a velmi dobře Lysá hora, pak i Hošťálkovice jsou více-méně v určitém smyslu pro Ostravu "dubl". Avšak pro některá města i vesnice jihozápadně, jižně až jihovýchodně od Ostravy, které jsou ve stíny P i LH, jsou Hošťálkovice výhodné, ba i nutné. A samozřejmě - kdyby mux RS 7 vysílal z Hošťálkovic s ERP 100 kW, signál by se dostal i do míst, kde dnes vůbec není. Jenže Pařízek se s ČRa nemá zájem dohodnout, a obávám se, že nezájem panuje i na druhé straně. Holt nevraživá konkurence... ;)


czernyk

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #116 kdy: 03. 07. 2013, 11:50:00 »
Mux 4 mám bez problémů, ale 7 naladím, ale mám černo. Myslím, že sedmička ještě nejede na těch 10KW jak je definováno. Jinak by to bylo bez problémů
Nezapomínejte na rozdílné parametry obou sítí.
Vyzkoušel bych jiný STB. Takový, na kterém to 100pro hraje. (ale je pravda, že by to mělo být v pořádku od začátku)

Taky by mohla redakce tohoto webu zjistit víc informací. Hlavně to jestli to už jede na maximální výkon - to jest 10 kW. Já osobně si myslím, že to ještě na 10 kW nejede.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #117 kdy: 03. 07. 2013, 12:14:02 »
Jede!
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


pista150 pista150

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 140
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #118 kdy: 06. 07. 2013, 09:07:39 »
64 km od vysielača na kopci Žiar(869) v okrese Kys.nové mesto 38 k nenaskenovalo(na anténu solid 14db) maximálne hodnoty MER:15,SNR15,takto modulovaný MUX naskenuje od MER:17,podobné hodnoty má na týchto miestach aj 50 k z Olomoucu.Z lepšou anténou by to malo aspoň naskenovať.


Daniel Klimek

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 42
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX 7 na Ostravsku
« Odpověď #119 kdy: 06. 07. 2013, 12:53:18 »
v pohodě naladím kanály 4muxu (ikdyž podle map bych vůbec neměl) ,ale v poslední době mi odst blbnou...zrovna jak začal wimbledon :(....kanály 7muxu nenaladím vůbec...zkoušel jsem už tak 50x od umístěni článku tady na digizone, že 7mux dorazil na ostravsko
Samsung UE40B7000
Samsung BD-P1600


 

reklama