Vůbec tě neznám augusto pinočet,ale zcelA ZJEVNĚ JSI NEPOCHOPIL očem je řeč.přes upozornování občanů,že se navzájem ruší určité vysílače v české republice, se s tím několik let do dnes nikdo nezabýval a nezabýbá,Tobě to nehraje, tak si objednej firmu ,zaplat a oni ti to určitě vyřeší. Bohužel bude to něco stát,asi několik tisíc Kč. Že to je spatlané už ti nikdo neřekne.Nevím jak jsi technicky zdatný, ale za svůj život 64 let jsem již opravdu něco udělal a také zažil.Vždy se používaly pouze antény kanálové a používám je do dnes, také si je sám vyrábím ,přeně podle tabulek a literatury .Není to nic platné,když,se nedodrrží jasná pravidla která jsou platná do dnes, odstup kanálů, nikdo ti nevyrobí slučovač s odstupem 1-2 kanálů ani kanálovou propust.Je pravda,že to neplatí všude,jsou však oblasti,tam to platí určitě. Co já jsem se natrápil s rušením LTE.Nikdo nevěřil,až po změření.Ale ti co to mají na starost to vědí zcela určitě. Zcela vždy řeknou ,že je chyba na tvé straně.Není ale bylo by to na dýl.