Ještě mě napadla jedna možnost - děje se to náhodně, nebo jen při konkrétních pořadech? Problém by mohl být přímo ve vysílání, konkrétně v chybné informaci o prokládání, zvlášť pokud se to děje především při starších pořadech. To by mohl být důvod toho, že někdo problémy nemá, zatímco někdo má problémy i když vyzkouší jiný přijímač, záleželo by totiž i na samotné TV jak přesně prokládání odstraňuje.
Děje se to různě,třeba i hodinu to hraje normálně všechno,všechny programy a pak se třeba všechny zase sekají trhají kostičkují.Nebo hrají normálně a jen jeden to dělá,dají třeba jiný pořad a ať starý nebo nový je jedno a buď to dělá,nebo ne.Nejvíce to dělá při rychlých pohybech.A jak píši stále,zlobilo to na všech přístrojích co jsem zkoušel,některé dokonce i zamrznou,třeba technisat při txt,strong při sledování pořadu a myslím,že oba na fandovi to udělali,ale to si nejsem už jistý.Strong zamrzl 2x za sebou na stejném pořadu.
Jinak jak je vidět,není to problém pouze mux4 ,ale i rs7 pořadů v HD .Když jsem koukal naposled,tak nova HD byla v pořádku,ale všechny čt se škubaly drobně,ale hlavně se při pohybu rozsypávaly na drobné kostičky,třeba jen při pohybu hlavou.
Mohu vědět,na čem vy to sledujete,že to nedělá žádný problém?