reklama

Autor Téma: Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4  (Přečteno 274339 krát)

klapaciuss

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 150
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #585 kdy: 21. 06. 2013, 16:51:23 »
Pokud napíši, že se na Technisatu trhá obraz, tak je to faktické sdělení informace, na kterém přijímači je s muxem 4 problém :)  A rozepisovat k tomu, jestli se to trhá ve dne nebo od-do nebo při dynamických scénách, to je imho blbost, protože tak jako tak už se ten přijímač pro příjem muxu 4 použít nedá.
A se skutečností, že Pařízek nebude nikomu individuálně upravovat mux jenom proto, že má dotyčný krám, který mu ho nepřijímá, můžeš taky jenom nesouhlasit a je to to jediné, co můžeš :D

A je to tu opět. Posté jste znovu zopakoval stále ten stejný názor. Nic nového. Źádná nová faktická zkušenost. Většina si zde chce vyměňovat své praktické poznatky a vy se to snažíte sabotovat. Nic vám přece nebrání založit si vlákno na téma "Mux4 je bezchybný multiplex. Pařízek na hrad". Můžu vás ujistit, že vám to sabotovat nebudu. :-)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



YABAKA

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #586 kdy: 21. 06. 2013, 17:00:51 »
Ano, po sté. Stejně jako ty také neustále opakuješ, že ti cosi kdesi nefunguje a co by měl Pařízek udělat. Takže opravdu nic nového a žádná nová faktická skutečnost. Prostě jenom brekot (ovšem na špatném hrobě).
A ještě něco - nepasuj se do role nějakého mluvčího a zástupce lidu. Tím narážím na tu "většinu, co něco chce". Mluv (piš) sám za sebe a ostatní zastupuj jenom s plnou mocí v ruce ;)
Zakládat témata nebudu, zde se diskutuje o muxu 4, takže proto sem i píši.
Lukáš Polák = totální zakomplexovaný idiot


klapaciuss

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 150
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #587 kdy: 21. 06. 2013, 17:03:50 »
Ano, po sté. Stejně jako ty také neustále opakuješ, že ti cosi kdesi nefunguje a co by měl Pařízek udělat. Takže opravdu nic nového a žádná nová faktická skutečnost. Prostě jenom brekot (ovšem na špatném hrobě).
A ještě něco - nepasuj se do role nějakého mluvčího a zástupce lidu. Tím narážím na tu "většinu, co něco chce". Mluv (piš) sám za sebe a ostatní zastupuj jenom s plnou mocí v ruce ;)
Zakládat témata nebudu, zde se diskutuje o muxu 4, takže proto sem i píši.

Po sto prvé.


Robert Zeman

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 325
  • Pravda začíná tam, kde končí signál České televize
    • AOL komunikátor - Roby
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #588 kdy: 21. 06. 2013, 19:50:19 »
Mně se seká i Nova HD - při rychlém pohybu obrazu. STB Zircon T3000HD (Plustelka); jinak přijímač vřele doporučuji, umí to, co potřebuji.
Dostupnost DVB-T: celkem 60 různých TV programů (s Plustelkou a bez rakouských multiplexů D, E, F).

CZ: multiplexy 1, 2, 3, 4, RS7, RS8;
SK: multiplexy 1, 2, 3, 4;
AT: multiplexy A, B, D, E, F.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #589 kdy: 21. 06. 2013, 19:54:20 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
  tak to já vím už dávno,kdo je tu amatér,,,,jsi to ty,,,,už to víš taky
I kdybych byl amatér, tak narozdíl od tebe mně všechno funguje jak má a nemusím skuhrat po diskuzích, že mám s něčím problém :D
ty to jen jako amatér nevidíš a nevím,proč tu stále opruzuješ,když ti všechno funguje
Opruzuju kvůli takovým jako seš ty neboli s hloupostí je třeba bojovat :D
Přesně jsi to trefil,,,s hloupostí je třeba bojovat,,,tak už ty hlouposti přestaň konečně psát.
Jak se může každý přesvědčit, tak naprosté hlouposti, viz řadění programů dle síly (což je tedy opravdu síla :D :D :D ) tady píšeš jenom ty. Napřed ti cosi nehraje a všichni jsou špatní, jenom ty tvoje krámy jsou nejlepší, pak zase blábol o řazení programů... Skoro bych si tipnul říct, co znamená ta číslovka v tvém nickname a možná tam máš první písmenko špatně, aby to lépe vystihovalo tebe samotného :D
Ty neustále dokazuješ,jaký jsi ,,,pako,,,ale to už všichni ví,to nemusíš neustále zdůrazňovat.U odborníka jsou kanály úplně něco jiného než programy,což u tebe ne,natož aby jsi pochopil,proč vybrat ty nejsilnější kanály.Ty to pochopit ani nemůžeš,nerozumíš tomu a v tom je ten problém.U tebe jestli si někdo něco koupí,tak jedině ještě větší antitalent než jsi ty.A prosím tě,nelez tam,kde tomu nerozumíš.Vezmi si motyčku a zkus to někde na poli,i ta je pro tebe složitá technika,ale mohl by si ji zvládnout.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #590 kdy: 21. 06. 2013, 19:57:15 »
Mně se seká i Nova HD - při rychlém pohybu obrazu. STB Zircon T3000HD (Plustelka); jinak přijímač vřele doporučuji, umí to, co potřebuji.
jo,to je klasika pařízkovi pomsty,ale máme tu dva odborníky,kteří vědi jak na to  ;D


YABAKA

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #591 kdy: 21. 06. 2013, 21:59:02 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
  tak to já vím už dávno,kdo je tu amatér,,,,jsi to ty,,,,už to víš taky
I kdybych byl amatér, tak narozdíl od tebe mně všechno funguje jak má a nemusím skuhrat po diskuzích, že mám s něčím problém :D
ty to jen jako amatér nevidíš a nevím,proč tu stále opruzuješ,když ti všechno funguje
Opruzuju kvůli takovým jako seš ty neboli s hloupostí je třeba bojovat :D
Přesně jsi to trefil,,,s hloupostí je třeba bojovat,,,tak už ty hlouposti přestaň konečně psát.
Jak se může každý přesvědčit, tak naprosté hlouposti, viz řadění programů dle síly (což je tedy opravdu síla :D :D :D ) tady píšeš jenom ty. Napřed ti cosi nehraje a všichni jsou špatní, jenom ty tvoje krámy jsou nejlepší, pak zase blábol o řazení programů... Skoro bych si tipnul říct, co znamená ta číslovka v tvém nickname a možná tam máš první písmenko špatně, aby to lépe vystihovalo tebe samotného :D
Ty neustále dokazuješ,jaký jsi ,,,pako,,,ale to už všichni ví,to nemusíš neustále zdůrazňovat.U odborníka jsou kanály úplně něco jiného než programy,což u tebe ne,natož aby jsi pochopil,proč vybrat ty nejsilnější kanály.Ty to pochopit ani nemůžeš,nerozumíš tomu a v tom je ten problém.U tebe jestli si někdo něco koupí,tak jedině ještě větší antitalent než jsi ty.A prosím tě,nelez tam,kde tomu nerozumíš.Vezmi si motyčku a zkus to někde na poli,i ta je pro tebe složitá technika,ale mohl by si ji zvládnout.
Ať žije řazení kanálů dle síly, tak pravil odborník na slovo vzatý, který si ani neumí koupit normální set-top-box, aby mu hrál mux 4 bez závad :D :D :D
Lukáš Polák = totální zakomplexovaný idiot


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #592 kdy: 21. 06. 2013, 22:29:19 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
  tak to já vím už dávno,kdo je tu amatér,,,,jsi to ty,,,,už to víš taky
I kdybych byl amatér, tak narozdíl od tebe mně všechno funguje jak má a nemusím skuhrat po diskuzích, že mám s něčím problém :D
ty to jen jako amatér nevidíš a nevím,proč tu stále opruzuješ,když ti všechno funguje
Opruzuju kvůli takovým jako seš ty neboli s hloupostí je třeba bojovat :D
Přesně jsi to trefil,,,s hloupostí je třeba bojovat,,,tak už ty hlouposti přestaň konečně psát.
Jak se může každý přesvědčit, tak naprosté hlouposti, viz řadění programů dle síly (což je tedy opravdu síla :D :D :D ) tady píšeš jenom ty. Napřed ti cosi nehraje a všichni jsou špatní, jenom ty tvoje krámy jsou nejlepší, pak zase blábol o řazení programů... Skoro bych si tipnul říct, co znamená ta číslovka v tvém nickname a možná tam máš první písmenko špatně, aby to lépe vystihovalo tebe samotného :D
Ty neustále dokazuješ,jaký jsi ,,,pako,,,ale to už všichni ví,to nemusíš neustále zdůrazňovat.U odborníka jsou kanály úplně něco jiného než programy,což u tebe ne,natož aby jsi pochopil,proč vybrat ty nejsilnější kanály.Ty to pochopit ani nemůžeš,nerozumíš tomu a v tom je ten problém.U tebe jestli si někdo něco koupí,tak jedině ještě větší antitalent než jsi ty.A prosím tě,nelez tam,kde tomu nerozumíš.Vezmi si motyčku a zkus to někde na poli,i ta je pro tebe složitá technika,ale mohl by si ji zvládnout.
Ať žije řazení kanálů dle síly, tak pravil odborník na slovo vzatý, který si ani neumí koupit normální set-top-box, aby mu hrál mux 4 bez závad :D :D :D
No to neumím,sračky totiž nekupuju a ty pořádný se už neprodávaj,ty už dávno doma mám a rozhodně si nenechám poradit od nějakého lopaťáka,který zná jen kanál kanalizační.


lance

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 268
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #593 kdy: 22. 06. 2013, 10:07:02 »
Yabako ty jsi neskutečný pičus, to už se nedá vydržet, každý pochopil jak to tako50 s řazením kanálů myslel !!! Jenom prudíš a Klapacitus to naspal přesně, meleš jenom dokola jednu věc a účelově zasíráš vlákno. Je ZCELA EVIDENTNÍ že jsi nick PITOMEC který dřív za prachy všude po fórech obhajoval Skylink po zavedení serpo a teď ve stejném stylu zřejmě za Pařízkovy prachy jeho muxy. Když ti všecko funguje tak se furt neser do tohoto vlákna, všecko cos mohl už jsi tu 1000 krát napsal
Chlapi, na PITOMCE alias YABAKA nereagujte !


Pavel-original

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 242
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #594 kdy: 23. 06. 2013, 22:11:35 »
Prosím nepište o tom, když tomu nerozumíte. Hlavní nevýhoda delších GOP je delší doba přepínání kanálů, delší GOP naopak výrazně zvyšuje kvalitu obrazu při stejném bitrate. Rozhodně to není chyba a není důvod proč by to mělo způsobovat zasekávání obrazu, maximálně může být chyba způsobená špatným signálem vidět o něco déle


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #595 kdy: 23. 06. 2013, 22:16:21 »
Tak konečně tu je někdo kdo tomu rozumí,mohu se zeptat,čím to tedy je a co s tím?


Pavel-original

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 242
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #596 kdy: 23. 06. 2013, 22:22:10 »
Tak konečně tu je někdo kdo tomu rozumí,mohu se zeptat,čím to tedy je a co s tím?

To nevím, ale délkou GOP rozhodně ne, neexistuje žádný důvod proč by delší GOP měl způsobovat trhání obrazu.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #597 kdy: 23. 06. 2013, 22:28:41 »
Tak konečně tu je někdo kdo tomu rozumí,mohu se zeptat,čím to tedy je a co s tím?

To nevím, ale délkou GOP rozhodně ne, neexistuje žádný důvod proč by delší GOP měl způsobovat trhání obrazu.

No já to nemám čím změřit,ale ostatní co tu o tom píší,tak v podstatě je to jediné co odhalili.Jinak signálem by to přece být nemělo,když to prve hrálo dobře.


Pavel-original

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 242
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #598 kdy: 23. 06. 2013, 22:44:50 »
Tak konečně tu je někdo kdo tomu rozumí,mohu se zeptat,čím to tedy je a co s tím?

To nevím, ale délkou GOP rozhodně ne, neexistuje žádný důvod proč by delší GOP měl způsobovat trhání obrazu.

No já to nemám čím změřit,ale ostatní co tu o tom píší,tak v podstatě je to jediné co odhalili.Jinak signálem by to přece být nemělo,když to prve hrálo dobře.

Milá digizone mě odhlásila a tím mi smazala příspěvek, takže znovu:

To je sice hezké, že to je jediná věc kterou jste odhalili, ale tím to být prostě nemůže, není důvod proč by to mělo způsobovat výpadky. Čeho jsem si všiml je, že stanice mají neobvykle nízký maximální bitový tok (pro každou stanici jiný, u TV pohoda dokonce jen 3000kbps, obvyklé je 15000kbps) možná někdo měnil nastavení enkodéru a přitom omylem nastavil velikost mezipaměti (buffer size) na vyšší než povolenou hodnotu. Potom by v přijímačích které mají jen tolik paměti kolik vyžaduje norma mohlo docházet k výpadkům.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #599 kdy: 23. 06. 2013, 22:56:34 »


Milá digizone mě odhlásila a tím mi smazala příspěvek, takže znovu:

To je sice hezké, že to je jediná věc kterou jste odhalili, ale tím to být prostě nemůže, není důvod proč by to mělo způsobovat výpadky. Čeho jsem si všiml je, že stanice mají neobvykle nízký maximální bitový tok (pro každou stanici jiný, u TV pohoda dokonce jen 3000kbps, obvyklé je 15000kbps) možná někdo měnil nastavení enkodéru a přitom omylem nastavil velikost mezipaměti (buffer size) na vyšší než povolenou hodnotu. Potom by v přijímačích které mají jen tolik paměti kolik vyžaduje norma mohlo docházet k výpadkům.

 a přitom pohoda problémy se zdá nedělá,já to teď měřil teda sice jen technisatem a měla 2Mbs ,fanda 5Mbs a třeba óčko mělo jen 1Mbs a jede bez problémů a říkáte mělo by být 15Mbs ? To nikdy žádný program neměl a ani v povolení od čtu se tolik neuvádí,jestli jsem vás tedy správně pochopil


 

reklama