reklama

Autor Téma: Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4  (Přečteno 274035 krát)

YABAKA

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #555 kdy: 21. 06. 2013, 08:10:55 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
Lukáš Polák = totální zakomplexovaný idiot

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #556 kdy: 21. 06. 2013, 08:12:23 »
pane tako50, vy třídíte programy v DVB-T podle intenzity signálu ? prosím vysvětlete mi smysl.  ::)
Čím více píšete, tím je mi jasnější, že vy musíte mít se svými přijímači a to jakýmikoli (jak sám píšete) problémy. Jestli se chcete dívat,obraťte se na někoho, kdo věci skutečně rozumí, aby se Vám na celý systém podíval.
« Poslední změna: 21. 06. 2013, 08:17:05 od pepa novák »


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #557 kdy: 21. 06. 2013, 09:29:42 »
Jde o to, co je tím tříděním vlastně myšleno. Když na Barrandově spustím automatické ladění, tak mi to kromě Žižkova/Olšanské naladí i Ještěd + Černou Studnici. U těch je příjem horší, tak je ze seznamu mažu, případně přesunu jako zálohu někam na konec. Dalo by se to nazvat tříděním podle intenzity/kvality signálu.


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #558 kdy: 21. 06. 2013, 09:42:22 »
Jde o to, co je tím tříděním vlastně myšleno. Když na Barrandově spustím automatické ladění, tak mi to kromě Žižkova/Olšanské naladí i Ještěd + Černou Studnici. U těch je příjem horší, tak je ze seznamu mažu, případně přesunu jako zálohu někam na konec. Dalo by se to nazvat tříděním podle intenzity/kvality signálu.
jo, to mi nenapadlo, že expert pouští automatické ladění :). Já ladím manuálně přímo ty "nejlepší" kanály, vím, které to v lokalitě  jsou. Máte pravdu  :)


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 444
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #559 kdy: 21. 06. 2013, 09:47:28 »
jo, to mi nenapadlo, že expert pouští automatické ladění :). Já ladím manuálně přímo ty "nejlepší" kanály, vím, které to v lokalitě  jsou. Máte pravdu  :)
Automatické ladění bych zcela nezavrhoval, někdy je to nejjistější možnost, jak smazat starou konfiguraci a donutit TV vše naladit - viz Sony a Mux4 + RS7 v Praze po změně identifikace.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #560 kdy: 21. 06. 2013, 10:01:10 »
Jde o to, co je tím tříděním vlastně myšleno. Když na Barrandově spustím automatické ladění, tak mi to kromě Žižkova/Olšanské naladí i Ještěd + Černou Studnici. U těch je příjem horší, tak je ze seznamu mažu, případně přesunu jako zálohu někam na konec. Dalo by se to nazvat tříděním podle intenzity/kvality signálu.
Tak to přesně udělá odborník,protože ví,oč jde.Ovšem dva amatéři,tak ty to nikdy nepochopí a ani se nedivím,že nevidí chybu pařízkova výtvoru,oni ani nemohou.


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #561 kdy: 21. 06. 2013, 10:08:12 »
Jde o to, co je tím tříděním vlastně myšleno. Když na Barrandově spustím automatické ladění, tak mi to kromě Žižkova/Olšanské naladí i Ještěd + Černou Studnici. U těch je příjem horší, tak je ze seznamu mažu, případně přesunu jako zálohu někam na konec. Dalo by se to nazvat tříděním podle intenzity/kvality signálu.
jo, to mi nenapadlo, že expert pouští automatické ladění :). Já ladím manuálně přímo ty "nejlepší" kanály, vím, které to v lokalitě  jsou. Máte pravdu  :)
pepo,ty nerozumíš ani sám sobě,ty ani nevíš,co vlastně píšeš,víš o tom?


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #562 kdy: 21. 06. 2013, 10:10:08 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
  tak to já vím už dávno,kdo je tu amatér,,,,jsi to ty,,,,už to víš taky


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #563 kdy: 21. 06. 2013, 10:12:13 »
no já v Praze na kopci chytnu skoro všechny TV vysílače v Čechách (od Krušných hor přes Bukovku a Ještěd po Černou horu a Krásné, Votice atd., takže na automatické ladění se mi naladí duplikovaně cca 70 programů. Nemám čas to mazat ani přemisťovat  :-*


YABAKA

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #564 kdy: 21. 06. 2013, 10:17:54 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
  tak to já vím už dávno,kdo je tu amatér,,,,jsi to ty,,,,už to víš taky
I kdybych byl amatér, tak narozdíl od tebe mně všechno funguje jak má a nemusím skuhrat po diskuzích, že mám s něčím problém :D
Lukáš Polák = totální zakomplexovaný idiot


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #565 kdy: 21. 06. 2013, 10:36:09 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
  tak to já vím už dávno,kdo je tu amatér,,,,jsi to ty,,,,už to víš taky
I kdybych byl amatér, tak narozdíl od tebe mně všechno funguje jak má a nemusím skuhrat po diskuzích, že mám s něčím problém :D
ty to jen jako amatér nevidíš a nevím,proč tu stále opruzuješ,když ti všechno funguje


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #566 kdy: 21. 06. 2013, 10:38:21 »
no já v Praze na kopci chytnu skoro všechny TV vysílače v Čechách (od Krušných hor přes Bukovku a Ještěd po Černou horu a Krásné, Votice atd., takže na automatické ladění se mi naladí duplikovaně cca 70 programů. Nemám čas to mazat ani přemisťovat  :-*
vždyť to povídám,vůbec nevíš která bije,jak v tom plaveš


YABAKA

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 546
    • Zobrazit profil
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #567 kdy: 21. 06. 2013, 10:50:40 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
  tak to já vím už dávno,kdo je tu amatér,,,,jsi to ty,,,,už to víš taky
I kdybych byl amatér, tak narozdíl od tebe mně všechno funguje jak má a nemusím skuhrat po diskuzích, že mám s něčím problém :D
ty to jen jako amatér nevidíš a nevím,proč tu stále opruzuješ,když ti všechno funguje
Opruzuju kvůli takovým jako seš ty neboli s hloupostí je třeba bojovat :D
Lukáš Polák = totální zakomplexovaný idiot


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #568 kdy: 21. 06. 2013, 10:56:10 »
pane tako50, nejdříve si dejte do pořádku vlastní příjem a přístroje nebo si na to vezměte odborníka A pak tady poučujte ostatní, mně na rozdíl od vás vše funguje jak má  :-*


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Zasekavani obrazu Telka, Smichov, Fanda v mux4
« Odpověď #569 kdy: 21. 06. 2013, 11:44:40 »
pane tako50 - některé vaše technické problémy a názory na vysílání mi připomínají stesky, které má k TV vysílání moje tchýně, když ji přijedu přeladit TV  :-[
raději nic ani nelaďte protože to je určitě  automatem,manuálně to jistě neumíte,natož přetřídit nejsilnější kanály,no a to se potom tchýni nedivím,že má stesky
To jsem vážně netušil, že je kanály potřeba třídit dle intenzity (a ne třeba podle abecedy, což se dobře pamatuje). A jak je to v případě změny úrovní? Opět znovu přetřídit? :D :D :D
Je vidět,že jsi absolutní amatér a to chceš rozdávat rady lidem,kupujícím zákazníkům.Kam to proboha spěje!!!!!
Opravdu nevím kdo je tady větší amatér, když napíšeš, že je potřeba třídit programy dle síly. Takový blábol je skutečně unikum a ani se nedivím, že máš neustále s něčím problém. Raději se televizní oblasti vůbec nevěnuj, protože seš jak slon v porcelánu :D :D :D
  tak to já vím už dávno,kdo je tu amatér,,,,jsi to ty,,,,už to víš taky
I kdybych byl amatér, tak narozdíl od tebe mně všechno funguje jak má a nemusím skuhrat po diskuzích, že mám s něčím problém :D
ty to jen jako amatér nevidíš a nevím,proč tu stále opruzuješ,když ti všechno funguje
Opruzuju kvůli takovým jako seš ty neboli s hloupostí je třeba bojovat :D
Přesně jsi to trefil,,,s hloupostí je třeba bojovat,,,tak už ty hlouposti přestaň konečně psát.


 

reklama