pane Jane Nováku, díky za přihrávku - ano vámi ve 22:40 uvedené značky taky měly problémy době "záběhu" mux4, sám jsem byl postiženým. Ale tyhle značky se o své zákazníky zajímaly a postaraly, takže třeba já už s Bravií problém nemám, stejně jako nemám a ani jsem neměl nikdy problém se svými LG, Samsungem, Finluxem a Averem..
Ti kdo dosud problém mají , ať se obrátí na dodavatele svých přijímačů, jak opakovaně píšu. Problém je zjevně v jejich FW, žádný jednotný FW na příjem DVB-T není a pokud se má dál FW rozvíjet u různých přijimačů na různé funkce, ani být nemůže.
No a pak, je ještě jedno řešení - za příjem mux4 nikdo nic neplatí, nejsou tam placené TV ani placená ČT. Takže kdo chce přijímat, ať si koupí něco, co ten mux4 bez problému přijímá a má servis, který se postará pokud nastanou problémy - dnes kvalitní STB stojí pár set Kč, seriozních dodavatelů je taky dost - a to nefunkční bez servisu, ať hodí dodavateli na hlavu, ten taky pak bud zkrachuje nebo se polepší
Recenzí na přijímače/STB je k dispozici taky dost, jsou k dispozici i zkušenosti jiných.
Nebo ať se dívá na konkurenční mux2/satelit/kabel/IPTV, jak správně píše pan Petr PetrK
Pokud někdo považuje mux4 za šmejd, tak ano, ať se nedívá, když takových bude hodně, tak i mux4 zkrachuje, protože si jeho vysílání Nova jistě nebude ochotna platit. Zatím ale mux4 funguje opravdu "milionům" dobře a problémy těch desítek řeší - zejména pokud spolupracují. Stejně jako v době "záběhu" v minulosti řešili problémy svých muxů i ČRa a ty na to měly několik let testování. A navíc dodnes nerozeběhly a blokují přidělené frekvence nejen DVB-T, ale i DAB.