reklama

Autor Téma: HBO SD  (Přečteno 7091 krát)

Míša Kulička

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 243
  • Satelitní i po(d)zemní plně digitální medvídek
    • Zobrazit profil
    • E-mail
HBO SD
« kdy: 19. 04. 2010, 11:38:24 »
Muze mi nekdo vysvetlit, proc na hlavnim HBO programu porad neumi vysilat nativni sirokouhly 16:9 obraz a na HBO2 to zazracne jde? :(
DVB-S/S2: 23.5E - Skylink (TechnoTrend S2-3650 CI)
DVB-C: UPC Komfort+ (TechnoTrend CT2-4650 CI)
DVB-T: CZ MPX 1,2,3 (TechniSat AirStarII)
vše v PC přes DVBViewer 5.6.4

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Dave.1

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
  • Keep The Faith
    • Zobrazit profil
    • Bon Jovi .CZ
    • E-mail
Re: HBO SD
« Odpověď #1 kdy: 19. 04. 2010, 12:29:35 »
ja to chapu jako PROMO pro HBO HD ... z toho duvodu v zadne nasi platforme nevysila HBO SD sirokouhle ... kdo to chce, tak musi zaplatit za HBO HD -> vice penez pro distributory a firmu provozujici HBO ...
Vantage HD 6000S / Skylink ... mám rád HBO HD :-)


Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 477
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO SD
« Odpověď #2 kdy: 21. 04. 2010, 16:31:32 »
Nedávno mi někdo odepsal, že na HBO 2 to mám brát jako bonus zdarma...
DAB:Bavorsko/11D,12D/ -Sasko/5C,9A,10D/ -Sasko-Anhalt/11C/ -Berlin/10B/


Jean Valjean

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 162
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO SD
« Odpověď #3 kdy: 21. 04. 2010, 16:43:10 »
Muze mi nekdo vysvetlit, proc na hlavnim HBO programu porad neumi vysilat nativni sirokouhly 16:9 obraz a na HBO2 to zazracne jde? :(
A co kdyby jsi tento dotaz vznesl na toho, od koho to HBO máš?  :)
Na odbornou práci mají být odborníci (J. Werich, pohádka "Byl jednou jeden král")


Míša Kulička

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 243
  • Satelitní i po(d)zemní plně digitální medvídek
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re: HBO SD
« Odpověď #4 kdy: 21. 04. 2010, 18:48:21 »
Muze mi nekdo vysvetlit, proc na hlavnim HBO programu porad neumi vysilat nativni sirokouhly 16:9 obraz a na HBO2 to zazracne jde? :(
A co kdyby jsi tento dotaz vznesl na toho, od koho to HBO máš?  :)

To uz jsem samozrejme udelal a ani od HBO a ani od Skylinku mi neodpovedeli. ;) Klasika.
DVB-S/S2: 23.5E - Skylink (TechnoTrend S2-3650 CI)
DVB-C: UPC Komfort+ (TechnoTrend CT2-4650 CI)
DVB-T: CZ MPX 1,2,3 (TechniSat AirStarII)
vše v PC přes DVBViewer 5.6.4

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Libor L

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 695
  • Po klacku sahá ten, komu došly argumenty!!
    • Zobrazit profil
Re: HBO SD
« Odpověď #5 kdy: 21. 04. 2010, 19:04:15 »
Dal jsi dotaz na "nesprávné" lidi! Opakuj dotaz na správných místech! Sám situaci znám! Stojí to čas a hlavně "LOWE", ale věř, že výsledku se dopátráš!!


 

reklama