Autor Téma: Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha  (Přečteno 26149 krát)

pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #105 kdy: 20. 05. 2013, 09:07:51 »
pane Pajasi, na mé KDL40W4000, totéž co u Vás. A zatím nemám žádnou zprávu ani Novy ani z mux4, kterým jsem psal. Jen Sony odpovědělo, že abych naladil, mám spustit automatické ladění..
« Poslední změna: 20. 05. 2013, 10:37:29 od pepa novák »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #106 kdy: 20. 05. 2013, 09:13:52 »
U mne je to Sony KDL-40W4500.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #107 kdy: 20. 05. 2013, 11:31:40 »
Zkusil jsem teď znovu vymazat všechny předvolby a jako jediný naladit programy z K42 a nic, 10 sekund ladění pokračování na K43.
A co zkusit kanalovou zadrz na k37 nebo propust na k42. Treba byste se pak dostali do stavu "DB nebo PD" jako vuju (toto vlakno) nebo molinari (vlakno http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3046).


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #108 kdy: 20. 05. 2013, 11:39:41 »
A co zkusit kanalovou zadrz na k37 nebo propust na k42. Treba byste se pak dostali do stavu "DB nebo PD" jako vuju (toto vlakno) nebo molinari (vlakno http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3046).
S tou zádrží už mi to přijde hodně zvrhlé. TV snad sama od sebe nešmejdí po pásmu, aby vyhledávala na jiném kanále, než ji řeknu, že má ladit.


ivovi

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 540
    • Zobrazit profil
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #109 kdy: 20. 05. 2013, 12:17:47 »
Myslel jsem zkusit to pro automaticke ladeni, ale ani u rucniho clovek nikdy nevi...

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #110 kdy: 20. 05. 2013, 13:29:34 »
pane ivovi - já a asi většina majitelů problémových Bravií se chce dívat i na k37 :) A hlavně to mají všichni majitelé problémových TV tohle řešit, takže opět - co dělá s tímhle problémem svých výrobků Sony ?


molinari

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 29
    • Zobrazit profil
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #111 kdy: 22. 05. 2013, 07:53:07 »
Váš problém by měl být vyřešen. Viz. http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3046.15
Zkuste znovu naladit. :-)


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #112 kdy: 22. 05. 2013, 08:50:03 »
Zkusil jsem znovu naladit a stále stejné, K42 se nenaladí.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #113 kdy: 22. 05. 2013, 10:58:13 »
také, stále na Sony Bravia KDL 40W4000 nadále k42 Praha nenaladím


Lubka Aifel

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #114 kdy: 22. 05. 2013, 14:49:29 »
Bohužel moje Sony Bravia stále MUX4 nenaladí. Žádná změna.  :(


Lubka Aifel

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #115 kdy: 22. 05. 2013, 15:06:25 »
Už se mi to povedlo, napřed jsem manuálně naladil kanál 37 a přepsal zde nalezenými stanicemi původně uložené a potom jsem opět manuálně naladil kanál 42 t.j. MUX4. Funguje to jak má včetně EPG.


pajas2

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 724
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #116 kdy: 22. 05. 2013, 15:41:36 »
U mne už se povedlo - KDL-40W4500 - nutné ovšem provést obnovu do továrního nastavení.
DVB-S: tuner 3x DVB-S2; motor (cca 45°E-cca 10°W); solo 23,5°E/19,2°E
DVB-T: tuner 1x DVB-T; od Krašova přes Ještěd, Krásné po Javořici,  Cukrák + celá Praha
FM: tuner; 5prvková anténa; rotátor
DAB+: Yamaha T-D500
DreamBox 7080 HD s 2 TB HDD (4 tunery)


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #117 kdy: 22. 05. 2013, 15:43:06 »
KDL40W4000 - taky jsem už naladil. Prostě jsem dal automatické ladění a naladilo vše i s EPG tedy vč. k37, k42 Praha


tako50

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 534
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #118 kdy: 22. 05. 2013, 16:14:24 »
No vida a pak že to je chybou výrobců a ne pařízkem,ještě kdyby vyřešil někdo to sekání obrazu u mux4.


pepa novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 638
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Sony Bravia nenaladí mux4 - k42 Praha
« Odpověď #119 kdy: 22. 05. 2013, 16:40:08 »
pane tako50 - mně celou dobu fungovaly TV od LG, Samsungu i Finluxu. Jen Sony Bravia ne. A taky je tady uvedeno, že k37 byl nastaven dle ČTU.