Jelikož mi do mailu začaly chodit anonymní nadávky je zřejmé, že se můj názor něhoko velice dotknul, což jsem velice rád. To byl totiž můj cíl a záměr. jasně z toho vyplývá, že někomu bylo šlápnuto na kuří oko.
V každém případě děkuji všem, kteří mají k danému tématu co říct a hlavně se nebojí svůj názor vyslovit. Hlavně bych chtěl upozornit ale na to, že mi nejde jen o tento jeden konkrétní díl uvedeného pořadu. Na DigiZone jsem svůj názor dal především proto, že se tento server zabývá televií a televizním vysíláním včetně programů a jejich obsahů. Takže mi v tomto případě nejde o to, že se daný pořad věnoval OZE, ale o to, že se jedná o manipulativní a neoběktivní pořad s množstvím lží a polopravd, vyráběný a vysílaný za peníze koncesionářů. ČT se tak stává hlásnou troubou lobbystů a lhářů, což je věc, která mi zcela zásadně vadí! Od veřejnoprávního média bych očekával serióznost a nikoliv servilitu! Na obrazovkách ČT je totiž mnohem více pořadů, které ve veřejnoprávním médiu nemají co pohledávat. Jedná se o komerční projekty, které patří na komerční televize. Je tedy na místě kritizovat a vytvářet tlak na to, aby ČT přestala být bulvárem a začala být tím, co od ní zákon požaduje!!! Proto si i já myslím, že by tato diskuse neměla zapadnout. ČT je totiž potřeba tepat a tepat. Někdo může namítnout, že na DigiZone to nevyřešíme ani nezměníme. Já si to ale nemyslím, a někde začít musíme. Pokud si tedy někdo myslí, že i některé další pořady na ČT nepatří, budu rád, když vyjádří svůj názor. Já s těmi svými zatím ještě chvíli počkám a dám prostor ostatním.
Pokud jsem někomu opět šlápnul na kuří oko, jsem tomu nesmírně rád. Není ale nutné mi psát anonym do mailu. Klidně múže svůj názor v podobě nadávek zveřejni zcela otevřeně zde. Já se rozhodně nestydím za to, že mám jiný názor než ostatní!
Děkuji.