Na přispěvky podobného typu nereaguji, ale dnes udělám vyjímku. "... voják se stará, voják má...", tuto formulaci jsem nepoužil já, ale jiný diskutující! Sebevědomí je důležité, zvlášť v dnešní době, to je neoddiskutovatelný fakt (dokonce kamarádova žena má jakousi školící agenturu kde se střední a nejvyšší management privátních i státních firem a úřadů chodit zdokonalovat v seběvědomí, já tam sice nikdy cíleně nebyl, ale při jedné náhodné návštěvě takové "seance" jsem se nestačil divit, co vše lze dnes používat v oblasti vzdělávání pracovníků
). A co se Radima Pařízka týče, nikdy jsem ho nehájil a rovněž nebránil jakékoliv kritice jeho osobně nebo jím vlastněných firem! Dokonce jsem mnoho jeho počinů (od dob spuštění jeho sítí) sám (někdy i velmi ostře, což lze zde v diskusi snadno dohledat) kritizoval, takže ani v tomto tvrzení nemáš pravdu. Co se týče údajného (dle tvého názoru) osobního "útoku" na jiného diskutera, nic z toho není pravda, pouze jsem reagoval na jeho nesmyslná tvrzení. A pokud se jedná o mé vyjádření k tomu spouštění dalších VS RS7, tak (ale to jsem zde už uvedl) nejednám na základě nějakých skrytých pohnutek nebo osobních invektív, protože osobně onoho diskutéra neznám a osobně proti němu nic nemám(!), ale pouze na základě mých osobních zkušeností s lidmi ohledně doplňování (nebo jinými slovy rozšiřování) přijímacích soustav ať už spol. antén nebo individuálek. Při spouštění nových vysílačů různých RS (naposled třeba RS8) jsem nikdy žádné takové "těšení se" nebo přímo "nadšení" ze strany potencionálních diváků těchto nově spouštěných DVB-T sítí nezaznamenal. A to mi věř, že vím o čem mluvím, protože při takovýchto událostech kontaktuji e-mailem nebo telefonicky spousty lidí (předsedů/předsedkyň SVJ/BD, majitelů bytovek nebo RD, protože je to pro mě není nic jiného než byznys) a u žádného jsem se s podobnými "projevy" nikdy nesetkal, že by někdo (například) několik dnů před spuštěním každodenně telefonoval a vyptával se "kdy už a jestli už" Spíše se setkávám (co se RS7 a RS8 týče) s velmi vlažnými reakcemi a nikoliv nedočkavě jásavými. Proto podobné "zprávy" o tom jak se někdo nemůže "dočkat" spuštění u mě vyvolávají široký úsměv a nedá mi to na ně nereagovat. Tímto bych tuto diskusi o "nadšení/nenadšení" při spouštění nových vysílačů z mé strany uzavřel. Tímto svým příspěvkem jsem ti to snad vysvětlil obšírným a vyčerpávajícím způsobem. Carpe Diem!