Autor Téma: Očko Gold už jede  (Přečteno 8017 krát)

Sir_Lancelot

• Člen
  • **
    • Zobrazit profil
Re:Očko Gold už jede
« Odpověď #15 kdy: 08. 06. 2013, 11:53:16 »
Mám ho tady asi hodinu puštěné a zatím teda spokojenost, snad to vydrží.

Reklama

• Stálý člen

Stanley 1440

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 09. 06. 2013, 13:11:22 »
Určitě dobré k občasnému naladění, pokud člověk hodlá usednout do měkkého a nechat se překvapit playlistem. Vhodné také, když je nálada na muziku, nebo není nikde nic, co by nás bralo  ;) :D.
Škarohlídi mají pravdu, že jsou i jiné způsoby, jak lze přijímat oblíbenou hudbu( rádio, youtube).
Vadí mi hlavně reklamy ( ale to být musí, tak ať jsou aspoň krátké), při kterých někdy i jinde začnu hned ladit jiné programy a zvlášní mi někdy připadá přechod z anglicky zpívaných písní na tuzemské.

s.s.rock

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 09. 06. 2013, 20:07:14 »
Já na to koukám každý den minimálně hodinku, se mi právě líbí ze dávají tuzemské i cizí písně dohromady, jinak by takoví program ani neměl moc smysl vzhledem k tomu kolik jich je, ceská postarší muzika je to proč na to lidi podle mě koukají. ;-)

Stanley 1440

• Nováček
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 10. 06. 2013, 09:25:19 »
Možná bych to poopravil. Naše písničky se mi líbí také, ale ono jde o to, se zrovna trefit s návaznou skladbou. Představ si, že posloucháš AC/DC, po nich jde KISS a následuje Michael Jackson, nebo nějaký náš spíše písničkář. To je, jak pěst na oko. Kdežto, když tam dáš třeba skladbu Dream on od Nazareth, nebo z našich Turbo či něco tvrdšího od Katapultu, tak je to plynulejší, a pak můžeš třeba ještě spomalit a ubrat na síle  ;) :).
« Poslední změna: 10. 06. 2013, 09:29:25 od Stanley 1440 »

s.s.rock

• Závislák
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 10. 06. 2013, 10:39:17 »
no tak kiss jsem tam opravdu ještě neviděl a to koukám dost a pokud tam byli musela to být opravdu nějaká pomalá balada. Tohle je prostě střední proud a mě se to takhle líbí, nikdy člověk neví co bude další track a tak to má být. ;-) Pokud chci rokovky, jako ze to si spíš už pouštím CD na vězi ale poku bych chtěl koukat pustím si pohodu. ;-) Pohoda má zase tu vychytavku ze nepouští moc videoklipy ale z 80ti% skladby z koncertu tak že je to taková hudební live. ;-)

Reklama

• Stálý člen