reklama

Autor Téma: ct1,ct2,ct sport v hd  (Přečteno 15766 krát)

Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 476
    • Zobrazit profil
    • E-mail
ct1,ct2,ct sport v hd
« kdy: 01. 05. 2013, 13:33:54 »
D.d.,ted se objevila zpráva na liště čt24, že ode dneška se spouští ct1,ct2 a ct sport v hd.Je okolo toho něco bližšího? Děkuji.
DAB:Bavorsko/11D,12D/ -Sasko/5C,9A,10D/ -Sasko-Anhalt/11C/ -Berlin/10B/

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 681
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #1 kdy: 01. 05. 2013, 13:40:27 »
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Jan Pavlis

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 476
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #2 kdy: 01. 05. 2013, 13:45:26 »
Ted se mi ta zpráva objevila v aktualitách.Asi se to do Teplic dostalo se zpožděním.
DAB:Bavorsko/11D,12D/ -Sasko/5C,9A,10D/ -Sasko-Anhalt/11C/ -Berlin/10B/


Jan Z

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 141
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #3 kdy: 01. 05. 2013, 13:59:10 »
Já pro více info doporučuji kouknout i přímo na stránky ČT : http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/technika/obraz-s-vysokym-rozlisenim/ct-hd/

Naleznete tam lokality a kanály, kde se vysílá v HD.  :)

Plus info o ČT :D a Art doporučuji :

http://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/press/tiskove-zpravy/?id=6611&strana-2=1&category=2

« Poslední změna: 01. 05. 2013, 14:02:58 od Jan Z »


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #4 kdy: 01. 05. 2013, 14:20:29 »
« Poslední změna: 01. 05. 2013, 14:23:02 od Jaroslav Novák »
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Tom speedy

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #5 kdy: 01. 05. 2013, 14:24:10 »
Nějaké zmatky v tom jsou. Kde je Andrlův chlum - Ústí nad Orlicí, a kde naopak vzali Ústí nad Labem. Nějak to s databází ČTÚ nesouhlasí

http://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledavaci-databaze/prehled-televiznich-vysilacu.html?action=station&f_transmitter=&f_channel=&f_pol=0&f_station_name=REGION%C1LN%CD+S%CD%AB+7+%09&f_druhvys=0


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #6 kdy: 01. 05. 2013, 14:35:46 »
Nějaké zmatky v tom jsou. Kde je Andrlův chlum - Ústí nad Orlicí, a kde naopak vzali Ústí nad Labem. Nějak to s databází ČTÚ nesouhlasí

http://www.ctu.cz/ctu-online/vyhledavaci-databaze/prehled-televiznich-vysilacu.html?action=station&f_transmitter=&f_channel=&f_pol=0&f_station_name=REGION%C1LN%CD+S%CD%AB+7+%09&f_druhvys=0

Ustí nad Labem Krušnohorská je evidentně prohozeno za Teplice Vodojem, nebo naopak.  Je to zábavné. :-)
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


Farell

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 71
  • Nic není nemožné...
    • Zobrazit profil
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #7 kdy: 01. 05. 2013, 14:56:37 »
Plzeň - Vodárna k38 H ani ťuk...jak jste na tom vy ?
48" LED FullHD Thomson 48FU4243
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W SKYLINK ICE-120cm-diseq 1.2.
46" LED FullHD Samsung UE46D5500
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E SKYLINK ICE katra FE 80cm.


wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #8 kdy: 01. 05. 2013, 15:08:09 »
Olomouc-Slavonín už jede!Bomba!
Díky Radime!
« Poslední změna: 01. 05. 2013, 15:15:40 od wochomurka »
Praděd  1,2,3
V.Javorina  1,2,3,4
Slavonín  4,RS7
Radíkov  RS8


Mira97

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 80
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #9 kdy: 01. 05. 2013, 15:18:41 »
Tak hlásím, že Zlín zatím ani ťuk
DVB-T:
CZ - MUX 1, 2, 3, 4, 7
SK - MUX 1, 2, 3, 4


drrnn

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #10 kdy: 01. 05. 2013, 15:21:07 »
Pardubice zatím nic.


wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 135
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #11 kdy: 01. 05. 2013, 15:24:45 »
Šest programových pozic:Test,3xČT Hd,Retro Musik TV,RADIO ČAS
Praděd  1,2,3
V.Javorina  1,2,3,4
Slavonín  4,RS7
Radíkov  RS8


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #12 kdy: 01. 05. 2013, 15:37:15 »
tak zlínsko musí počkat na rovninu, protože pokud tam nedolétne signál z olomouce, tak to musí cyhtat z rovniny, protože 500w moc daleko nedolétne.
Mimochodem, nedávno jsem se ptal, jestli Olomouc má 500w, bylo mi odpovězeno článkem, že ano a najednou na webu čt mají 10kw.
Kde se to vzalo?  A  jaktože je tam Rovnina, o které se nemluvilo?


Mira97

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 80
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #13 kdy: 01. 05. 2013, 15:51:30 »
Zak ze Zlína, z kanálu 41 už to krásně jede  8)
DVB-T:
CZ - MUX 1, 2, 3, 4, 7
SK - MUX 1, 2, 3, 4


Míša Kulička

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 243
  • Satelitní i po(d)zemní plně digitální medvídek
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:ct1,ct2,ct sport v hd
« Odpověď #14 kdy: 01. 05. 2013, 15:54:14 »
Lepsi darek by byl, kdyby se CT2 HD objevila ve Skylinku. :( Nevite, jestli tam v nejblizsi dobe bude?

V DVB-T ted CT2 HD chvili testuju - bitrate cca 4.3Mbps :-\ a nemaji tam ani AC3 zvukovou stopu...
« Poslední změna: 01. 05. 2013, 15:59:12 od Míša Kulička »
DVB-S/S2: 23.5E - Skylink (TechnoTrend S2-3650 CI)
DVB-C: UPC Komfort+ (TechnoTrend CT2-4650 CI)
DVB-T: CZ MPX 1,2,3 (TechniSat AirStarII)
vše v PC přes DVBViewer 5.6.4


 

reklama