Autor Téma: Regionální síť 7 - liberecko  (Přečteno 5262 krát)

s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Regionální síť 7 - liberecko
« kdy: 02. 05. 2013, 06:42:22 »
Chci se zeptat neladite tady někdo regionální síť 7, na jaké pozici? Asi nejníže je černá hora ale výkon je jen 20kw dá se to tady v liberci naladit? Nebo nevíte jesli se nechtaji do budoucna nějaké další vysilace? Za info díky.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #1 kdy: 02. 05. 2013, 08:19:22 »
nejde naladit nic...černá hora také ne,je to moc slabé 20kw.To chtějí Liberec vynechat nebo co????Třeba REVI???
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


Jaroslav Novák

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 453
    • ICQ komunikátor - 244743884
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #2 kdy: 02. 05. 2013, 10:00:07 »
A může někdo potvrdit, že Trutnov Rozhledna 21 kanál vysílá? :-))  Chytám o pár stupnů vedle Černou Studnici a právě na 21 kanálu, nemám ani db, otázka je, jestli tam není opět jedna rakvička, jako při startu muxu 4.
« Poslední změna: 02. 05. 2013, 15:01:01 od Jaroslav Novák »
Lokalita - Podřipsko (Roudnice nad Labem)
Dvb-s: Skylink, 13.0 - 19.2 - 23.5 Fuba DAA 110, LNB Inverto BlackUltra.
Dvb-t: Ještěd(mux1,2.3), Černá Studnice(mux4), Klínovec(mux1,2,4,7), Buková Hora(mux1,2,3)
IPtv: Místní poskytovatel
OTT: Digi2go, Skylink


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #3 kdy: 02. 05. 2013, 17:05:52 »
Ono se ale asi nevysílá z černé hory někde sem to četl že v tom mají zmatek a špatně uvedeno ale někdo v okolí už příjem potvrzoval ale hodně slabý takže liberecko asi bude mít smůlu. Spíš by bylo zajímavé zjistit info jestli je nějaká možnost rozšíření pokrytí aspoň do září než bude nový kanál by na tom zapracovat měli iluze o 95%pokryti si nedělám ale něco přidat by měli


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 755
    • Zobrazit profil
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #4 kdy: 02. 05. 2013, 17:16:28 »
Něco?Pokud chtějí mít pokryto 95% tak se stačí mrknout na pokrytí muxu1 to tak odpovídá a ne to co je momentálně na mapě,morava prakticky bez signálu.Pokud to bude konečný stav tak to bude zlý.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #5 kdy: 02. 05. 2013, 17:30:47 »
zdravím horska liberec :skoušel jsem ladit a bohužel nic ... :'(


drrnn

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #6 kdy: 02. 05. 2013, 17:36:24 »
Trutnov jede,v Pardubicích to chytam v pohodě.


oplib

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 38
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #7 kdy: 02. 05. 2013, 19:04:51 »
DOBRA ZPRAVA PRO LIBERECKO!!!!!
Psal jsem na Českou televizi a bylo mi odpovězeno, že pro Liberec bude do srpna spuštěn vysílač v Jablonci nad Nisou.zřejmě už i kvůli novému kanálu ČT ART.Tak snad bude signál alespoň tak kvalitní jako ze Studnice.Hlavně, že bude,ne???Škoda, že na sever vždycky kašlou a vše je později než jinde...to platí i pro Ostravu tam bude na 38.k.dále bude i ve Svitavách a Brno-Barvičova.
« Poslední změna: 02. 05. 2013, 19:17:43 od oplib »
Sharp LC-40LX630E,Sony HDD/REC RXD 890,GoGen TU137,Gosat GS -7055HDMI,Eaget X5R HD
Ještěd,Loebau ,Čer.hora DVB-T+Čer.studnice
Al 100cm+Toroid Fe90cm/multifeed 7x +3xLNB A19,2+23,5+28,2(BBC HD,ITV HD,STV HD)+28,5 /HB13+E9+S5+4


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #8 kdy: 02. 05. 2013, 19:21:13 »
dobra zprava to je bezesporu a dekuji za info!ale na druhou stranu proč budou vysílat z jablonce tak to me hlava nebere!


Miloslav Soška

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 750
  • QTH Horní Stakory
    • ICQ komunikátor - 228301424
    • Zobrazit profil
    • pureradio.cz
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #9 kdy: 02. 05. 2013, 19:46:26 »
RP bezesporu použije stejnou kótu, jako na MUX 4, tedy Černou Studnici, výkonově by to mohlo být i nastejno, takže by to mělo být OK.

Ad Svitavy - ty nejedou u Muxu4 ani teď, jsem zvědav, jak si to ČT, potažmo RP, představují...
DVB-S - Ariva 100, Wave Frontier T55 -  23.5°E, 19.2°E, 13°E - FTA
DVB-T - SHARP Aquos LC-40LE630E - k. 6, 25, 29, 30, 35, 38, 40, 60 - ČH, Černá Studnice, Sněžné Jámy
DAB/DAB+/DMB/DRM/SDR/VKV - EzCap USB Dongle, Lingo iJoy Plus, Kenwood KDC-DAB41U, Dual DAB 50, Himalaya DRM 2009
PMR, CB, sdílenky


jaydeesq

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 149
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #10 kdy: 02. 05. 2013, 20:03:43 »
tzn že by už měli mít zkoordinovaný kanál, když si sou tak jistý že to spustí, ale určitě je to super zpráva, za současných podmínek by byl případný příjem asi slušný adrenalin,jen aby nebyl výkon moc slabý, kdoví kolik jim čtú povolí

brambory
černá studnice se použije kvůli tomu že reg mux7 a mux 4 vlastní pařízek tak proč by dával vysílač jinam
« Poslední změna: 02. 05. 2013, 20:07:43 od jaydeesq »


brambory

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 62
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #11 kdy: 02. 05. 2013, 20:21:23 »
ja teda mam mux4 celkem v pohode(zahadnej odraz) ale co ostatní např:vesnice v okolí liberce? čas nam ukaže...


s.s.rock

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 473
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Regionální síť 7 - liberecko
« Odpověď #12 kdy: 02. 05. 2013, 20:34:15 »
Tak to je opravdu hoooodne dobrá zpráva, mux4 jsem chytal od prvního dne co začali, pokud to dají na stejný stožár bude to myslím to nejlepší možné řešení už jen kvůli tomu aby člověk nepotřeboval zase další antenu. No a ten kdo je v dosahu a ještě ho mux4 nepřesvědčil třeba si s tím pohrát a zjistit to naladit teď alespoň bude mít o to vetsi motivaci bo 2 multipexy už stojí za trochu namahy. ;-)