Autor Téma: Naladí se jen některé programy  (Přečteno 3089 krát)

Bouskami

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Naladí se jen některé programy
« kdy: 15. 04. 2013, 19:22:30 »
Dobrý den, po dlouhé době zkouším naladit satelit. Dříve jsem měl upc direct a parabola a všechno zůstalo. Rozhodl jsem se naladit fta kanály. Na poměrně starém set top boxu optimum 4100tscr jsem dal naladit, ale nalezne mi u 19,2 pouze německé a pár polských kanálů. Divím se, že nenaladím např. Cnn ,bbc, nebo i třeba deluxe music nenaladím. Nevíte, čím to je? Ještě doplním, že mám nějaké zesilovače, ale ty jsou stále stejně zapojené.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Stefan Bukovan

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 916
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Naladí se jen některé programy
« Odpověď #1 kdy: 15. 04. 2013, 19:36:23 »
Ste si istý že máte v pamäti príslušné frekvencie a parametre?
Skylink CZ, MagioSat (nové)
OpenBox X-810, Ariva 210 HD Combo, ADB 5800SX, KAON CO1300
DG-380


Bouskami

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 7
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:Naladí se jen některé programy
« Odpověď #2 kdy: 15. 04. 2013, 19:43:05 »
Když tam zadám ručně frekvenci např cnn podle onastra.com tak mi to nic nenalezne


Vladimír Dráb

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 323
    • Zobrazit profil
Re:Naladí se jen některé programy
« Odpověď #3 kdy: 15. 04. 2013, 20:32:51 »
Špatně nastavený přijímač, dejte ho do továrního nastavení a zkuste znovu nechat naladit. Špatně nastavená parabola-seřídit, vadný konvertor-vyměnit, vadný přijímač-opravit či vyměnit. To jsou asi tak základní možnosti.


Dan Rozsíval

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 838
    • Zobrazit profil
Re:Naladí se jen některé programy
« Odpověď #4 kdy: 16. 04. 2013, 07:36:39 »
U Opticumu je nejrozumnější si nejdřív udělat pořádek v seznamu frekvencí u patřičné družice tzn. ty dnes už dávno nefungující vyházet a nechat si tam, příp. doplnit pouze ty které potřebuji. V takto upraveném seznamu už pak není problém spustit i automat.
DVB-S: 2x GM 9080 a GI Voyager II:  Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1W,4/5W,12.5W,15W + 39E,42E,46E,52E.
DVB-T: Dibox T-22,T-30: MUX1,2,3,4,RS7,RS8.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Martin Hájek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 489
  • Až umřu, dejte mi na penál samolepku Beatu.
    • Zobrazit profil
Re:Naladí se jen některé programy
« Odpověď #5 kdy: 16. 04. 2013, 07:54:27 »
Zlatej Blind Scan, ten našel všechno :-)
Loudness War zabijí hudbu!