Autor Téma: plustelka na hodonínsku  (Přečteno 6538 krát)

hriba852

  • Host
plustelka na hodonínsku
« kdy: 14. 04. 2013, 11:24:57 »
Zdravím,mám jeden dotaz,slovensko chystá placenou dvb-t televizi a chtěl bych se zeptat jak tato televize bude dostupná na území jižní moravy konkrétně hodonínska.
Bude možné si ji nějakým způsobem objednat i z české republiky ?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #1 kdy: 14. 04. 2013, 11:28:07 »
Pokud zachytíte signál z Velké Javoriny, pak vám to asi půjde. Bude to na kanálu 23 (tamní mux 4), viz tabulka dole: http://dvbt.towercom.sk/odbornici.php

Co se týká obchodních podmínek, zatím nebyly zveřejněny.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


hriba852

  • Host
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #2 kdy: 14. 04. 2013, 12:39:09 »
signál z velké javoriny není problém,dá se z tama bez problému chytnout i další slovenské multiplexy,mě by jen zajímalo pokud se to bude dát objednat z čr co k tomu bude potřeba


wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 142
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #3 kdy: 14. 04. 2013, 12:56:51 »
Myslím si,že to bude oficiálně možné objednat i u nás.Eura nebo koruny,dyť to může byt Towercomu šumafuk.Peníze jako peníze.A když to nepůjde,tak se dá všechno vždy nějak obejít  ;)


hriba852

  • Host
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #4 kdy: 14. 04. 2013, 14:03:25 »

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #5 kdy: 14. 04. 2013, 14:33:52 »
O tom webu samozřejmě vím, ale v tuhle chvíli na něm není nic nového. Třeba se Slováci inspirují Rakušáky a Pastelku, jak jsem si službu sám pro sebe nazval, bude možné přijímat pouze na registraci a trvalé bydliště na Slovensku, i když v tomhle případě by to bylo samozřejmě mnohem jednodušší. Kolik známých máme na Slovensku a kolik v Rakousku, že? ...
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #6 kdy: 14. 04. 2013, 15:33:51 »
myslíte, že to budu moct chytit i bez signálu mux1 ze slovenska?


hriba852

  • Host
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #7 kdy: 14. 04. 2013, 15:35:01 »
ani bych neřekl myslim si že by byli rádi za každou korunu,towercom to udělal jenom kvůli tomu že nikdo nechce vysílat na tom jejich předraženém dvb-t,neznáte nějaký kontakt na towercom,zeptal bych se přímo jich jestli by šlo nějakým způsobem příjimat službu na moravě,ostatně eurosport v dvb-t to se nevidí každý den


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #8 kdy: 14. 04. 2013, 15:53:51 »
já bych ocenil, kdyby tam dali i ty zákl.kanály, myslím tím joj, joj+ atd. Třeba udělat speciální nabídku pro česko. Třeba za 99kč bych to bral.


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #9 kdy: 14. 04. 2013, 16:06:07 »
myslíte, že to budu moct chytit i bez signálu mux1 ze slovenska?

Opravdu, duchaplný příspěvek! Zkus si po sobě svoje poslední dva příspěvky, v tomhle vlákně přečíst několikrát a ještě jednou nám (srozumitelně) sdělit, co to má znamenat! Řeči tvého kmene se nedá dost dobře porozumět!!
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


Stasi-DDR

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 030
    • Zobrazit profil
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #10 kdy: 14. 04. 2013, 16:06:31 »
já bych ocenil, kdyby tam dali i ty zákl.kanály, myslím tím joj, joj+ atd. Třeba udělat speciální nabídku pro česko. Třeba za 99kč bych to bral.

No comment!  >:( >:(
Veďte mě, následujte nebo jděte z cesty!


wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 142
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #11 kdy: 14. 04. 2013, 16:56:26 »
já bych ocenil, kdyby tam dali i ty zákl.kanály, myslím tím joj, joj+ atd. Třeba udělat speciální nabídku pro česko. Třeba za 99kč bych to bral.

No comment!  >:( >:(
Kriste na nebi!Na co by tam cpali Joj atd.,když je víc jak půlka Moravy chytá free?


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #12 kdy: 14. 04. 2013, 18:01:35 »
jak sem psal ocenil bych tuto nabídku pro ČESKO. Pražáci, Opaváci, Krnováci, Pardubičáci apod.určitě nechytají v dvb-t joj apod. Jak sem psal ocenil bych to do oblastí, kde signál z Javoriny, Kamzíku či Křižavy nejde.


Petr Marecek

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 034
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #13 kdy: 14. 04. 2013, 18:05:07 »
a ještě na doplněnou, slováci oficiálně v česku nevysílají. Myslím, že tyto stanice mají povolení vysílat jen na slovensku a towercom je tak šíří. Že se k nám signál dostane, to je druhá věc.


wochomurka

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 142
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:plustelka na hodonínsku
« Odpověď #14 kdy: 14. 04. 2013, 18:25:56 »
a ještě na doplněnou, slováci oficiálně v česku nevysílají. Myslím, že tyto stanice mají povolení vysílat jen na slovensku a towercom je tak šíří. Že se k nám signál dostane, to je druhá věc.
O čem se tu jako bavíme?Pravděpodobně to,co bude v placené slovenské DVB-T (Eurosport,možná i 2,určitě pár Viasatů)  a programy typu Joj,+,Markíza... chytnou v Čechách díky satelitní technice. Nebo to  snad má Javorina s Krížavou smažit 600 kilowaty,jenom aby to chytili i pepíci v DVB-T?