Autor Téma: MUX3 - obsazení, datové toky a volné místo po vstupu Activ TV.  (Přečteno 2585 krát)

Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 378
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Pro ty, které to zajímá: 22.4.2013 ve 14:39 jsem naměřil níže uvedené parametry.
Jinak za sebe musím říct, že rozhodně tato TV mi programovou pozici v TVP neobsadí a to hlavně díky věštcům. Ty považuji za nechutný způsob jak lidi s problémem dostat do problémů ještě větších a možná až k exekutorovi. To je už ale mimo téma. Nicméně možná bude zajímavé podívat se, jak to funguje. Hádejte, kam se v drtivé většině případů provolíte.
Planar IT-15T2.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Luboš T.

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 744
    • Zobrazit profil
Re:MUX3 - obsazení, datové toky a volné místo po vstupu Activ TV.
« Odpověď #1 kdy: 22. 04. 2013, 16:09:42 »
A to krásný zobrazení 544x576 tomu dodá kvalitu a šmrnc ale pouze pro mobilní telefony. :)


Lukáš Polák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 685
  • Bývalý redaktor DigiZone.cz, nyní Český rozhlas
    • Zobrazit profil
    • Digitální rádio
    • E-mail
Re:MUX3 - obsazení, datové toky a volné místo po vstupu Activ TV.
« Odpověď #2 kdy: 22. 04. 2013, 16:53:52 »
V čem jste to měřil? Ty grafy se mi líbí. ;) Jinak je to opravdu příšerná mazanice. Nedá se na to koukat.
Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. O oblast digitálního vysílání se zajímá již od roku 2001. Od února 2016 má na starosti web Českého rozhlasu Digital: http://www.rozhlas.cz/digital/


Jan Novák

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 2 445
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX3 - obsazení, datové toky a volné místo po vstupu Activ TV.
« Odpověď #3 kdy: 22. 04. 2013, 17:18:05 »
Překvapuje mě, že nejvyšší datový tok má Óčko.


Bohumír Džubej

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 378
    • Zobrazit profil
    • E-mail
Re:MUX3 - obsazení, datové toky a volné místo po vstupu Activ TV.
« Odpověď #4 kdy: 22. 04. 2013, 18:43:35 »
V čem jste to měřil? Ty grafy se mi líbí. ;).
Já čekal kdy se někdo chytí ;). A to zdaleka není všechno co to umí. Budu trochu napínat.
Nejdřív pořídím záznam kompletního TS.
Potom jde nutné mít na PC nainstalované prostředí Java. Ideální je aktuální verze, v předchozí byla bezpečnostní chyba. Pro ty, kteří Javu nemají, stáhnout se dá zde:
http://www.java.com/en/download/index.jsp
No a teď příjde to hlavní. Jste správně napnuti?
Navštívíte stránky freeware programu DVB Inspector
http://www.digitalekabeltelevisie.nl/dvb_inspector/index.shtml,
stáhnete si ho a rozzipujete. Rozbalenou složku nakopírujete do Program Files (tedy ve Windows). A protože to nemá istalátor a ani svoji ikonu, přidávám zazipovanou svoji ikonu a zástupce na plochu. Po rozzipování dát ikonu do složky programu v Program Files a zástupce na plochu. Spustit, načíst TS a kulit oči, co to umí.
Krásný podvečer všem.

P.S.
Ty grafy se ukládají tak, že na něj kliknu pravým tlačítkem myši a dám uložit do PNG. Uloží se v aktuální velikosti okna, takže při maximalizaci programu je uložený graf větší a tedy i čitelnější než při zmenšeném okně.
A při najetí na příslušný sloupec, pole atd. to ukáže přesnou hodnotu.
Planar IT-15T2.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0